11 vragen, 11 feitjes, 11 blogs

liebster

De laatste tijd ben ik een aantal keer voor de Liebster Award genomineerd, maar aangezien het voor jullie niet heel erg interessant is om 10 keer dezelfde soort vragen langs te zien komen, heb ik ze even aan me voorbij laten gaan. Afgelopen week werd ik weer genomineerd, en het is nu al een hele poos geleden dat ik een keer wat met een Award gedaan heb. Tijd om dat weer eens te doen dus! Vandaag beantwoord ik 11 vragen over mezelf, vertel ik 11 random feitjes waarmee je me nóg wat beter leert kennen, en natuurlijk nomineer ik ook andere leuke bloggers!

De Liebster Award is een award die rond gaat onder bloggers met minder dan 200 volgers. Het hele idee is dat je zelf genomineerd word door iemand, je 11 feitjes over jezelf vertelt, en 11 vragen beantwoordt die de ander aan jou gesteld heeft. Daarna nomineer jij zelf 11 bloggers waar je ook weer 11 vragen voor bedenkt. Het is een hele leuke manier voor jullie om nieuwe blogs te ontdekken, en ook voor de bloggers om meer bezoekers te krijgen!

Well, let’s start! Laten we beginnen met de 11 vragen die Melissa Charlotte die voor mij bedacht!

beach

○ Hoe zie jij jezelf over 10 jaar?

Oef, van die toekomstvragen zijn altijd zo lastig! Ik hoop dat ik over tien jaar klaar ben met VWO, en dat ik ook al afgestudeerd ben. Ik denk dat ik dan al wel een vriend heb, en al een jaar of 2 bezig ben met werken. Ik ben héél benieuwd of ik dan nog bezig ben met bloggen, dat zou wel heel gaaf zijn!

○ Wie is je favoriete blogger?

Ik volg erg veel blogs, maar mijn meest favoriete blog is en blijft toch wel Beautygloss, de blog van Mascha.

○ Wat is het slechtste make-up product wat je ooit gebruikt hebt?

Een huidskleurige poeder van het merk Paris Memories, dat bij veel budgetshops te koop is. Hij was ook echt maar 1 euro of zo, en hij was zó verschrikkelijk poederig, hij deed je gezicht echt lijken op een dikgebakken pannenkoek! Het is echt een verschrikkelijk product, ik heb hem verder ook nooit gedragen :)

boekenkast

○ Welk boek heb je als laatst gelezen?

Het laatste boek dat ik heb gelezen, en waar ik nog steeds in bezig ben, is ´Dr. Jekyll & Mr. Hyde´. Of ik hem kan aanraden? Nee, ik lees hem eigenlijk puur omdat ik hem voor school moet lezen. Het is een heel vaag boek, een beetje fantasy-achtig, en ik snap er helemaal niks van, haha!

○ Kende je mijn blog al?

Nee, ik kende de blog van Melissa Charlotte nog niet!

○ Wat is je beste eigenschap?

Ehm… Mijn beste eigenschap is denk ik mijn gedisciplineerdheid. Als ik een planning of een to-do list heb gemaakt, dan houd ik me daar ook echt aan. Ik doe vaak veel op een dag, en ik heb het meestal ook wel druk, maar aan het eind van de dag heb ik wel vaak een voldaan gevoel. Alles wat ik af wilde hebben is ook gedaan!

○ In welke stad zou jij graag nog eens shoppen?

Amsterdam! Ik kom veel te weinig in Amsterdam. Áls ik er kom is het vaak voor excursies en dat soort dingen, en dan heb ik meestal geen vrije tijd. Het lijkt me zo´n leuke shopstad!

quote love

○ Wie is het belangrijkste persoon voor jou?

Mag ik er echt maar één kiezen? Sowieso is mijn gezin heel belangrijk voor me, en ook mijn vrienden. Ik zit te twijfelen tussen mijn vriendin Dianne, aan wie ik echt álles kan vertellen, mijn zus en mijn moeder. Nee, ik ga niet kiezen, ze zijn allemaal weer anders maar betekenen ook allemaal heel veel voor me!

○ Wat kan jou heel gelukkig maken?

Lekker eten. Geef me een lekker taartje, een koek, havermout, foe yong hai, of iets anders en ik ben echt gelukkig. Ik word echt blij van lekker eten, en niet alleen van het eten zelf, maar ook van het maken ervan!

○ Wat studeer je/ welke studie(s) heb je gedaan?

Ik studeer op dit moment nog niks, ik zit nog op de middelbare school, in VWO 4. Ik heb ook nog geen idee wat ik hierna wil doen!

○ Welke van bovenstaande vragen vond je het moeilijkst?

Het kiezen van die ene persoon die voor mij  het belangrijkst is, dat kan ik echt niet!

dog

Dat waren de 11 vragen. Ik ben vooral ook heel benieuwd hoe mijn leven er over 10 jaar uitziet. Wat voor werk ik doe, wat voor vrienden ik heb, waar ik woon, en of ik nog steeds bezig ben met bloggen!

○ 11 feitjes over mij die waarschijnlijk nog niet wist

– Ik lust eigenlijk bijna alles, behalve zalm en sommige andere vissoorten.

– Sinds ongeveer een jaar ben ik een echte theeleut, als ik eenmaal begonnen ben met een kopje, kan ik er zo nog 4 koppen achteraan drinken!

– Vroeger, láng geleden had ik al een fotoblog waar ik af en toe eens een foto op plaatste die ik goed gelukt vond. Het voorstadium van het echte bloggen :)

– Vroeger beweerde ik heel standvastig dat ik nooit sliep, ik word er nu nog om uitgelachen.

– Ik geniet héél erg van dit moment van het jaar, wanneer de bloemen weer uitkomen, je ´s ochtends de duiven hoort roekoe-en en de zon steeds wat vaker achter de wolken vandaan schuift.

– Terwijl zo ongeveer iedereen om mij heen een smartphone had, liep ik nog steeds rond met mijn Samsung Star. Pas sinds 2 maanden geleden heb ik een nieuwe mobiel!

– Ik heb al veel te lang geen hartige taart meer gegeten.

– Ik wil heel graag nog een keer met een stel vrienden met de trein naar Berlijn.

– Ik heb hele smalle voeten, waardoor schoenen vinden vaak lastig is.

– Ik heb 1 broer en 1 zus, die allebei ouder zijn dan ik.

– Mijn konijntje Mitsy heb ik al vanaf mijn 9e, en nog steeds is ze even lief en levendig.

 

Ik nomineer de volgende blogs:

– Claudia van www.vintagirie.com

– Hillene van www.randomstuff.nl

– Justine van http://mcupofcare.blogspot.nl/

– Sylvana van www.lovexbug.blogspot.com

– Fleur van www.fleursophia.blogspot.com

– Sarah van www.classsyandsassy.blogspot.nl

Zoals je ziet zijn het geen 11, maar 6 blogs die ik nomineer. Dit doe ik omdat ik niet meer blogs ken met minder dan 200 volgers, en ik voordat een blog nomineer hem wel zelf wil kennen. Sorry! Wel heb ik voor jullie ook 11 vragen bedacht, hier komen ze:

– Hoe lang blog je al?
– Wat was de reactie van de mensen om je heen toen je begon met bloggen?
– Wat is je beste eigenschap?
– Wat zijn (kort) jou tips voor beginnende bloggers?
– Wat zijn je lievelingsschoenen?
– Houd je van sporten?
– Als je 3 dingen mee mocht nemen naar een onbewoond eiland, wat voor 3 dingen zouden dat dan     zijn?
– Wat is je favoriete feestdag van het jaar?
– Wat voor vak vond je vroeger het stomst?
– Wat voor camera gebruik je?
– Hoe laat sta je meestal op?

Bedankt voor het lezen, en neem zeker ook eens een kijkje op de bovenstaande blogs! En kies een leuke vraag uit waar jij je antwoord in geeft bij de comments, vind ik leuk!

 

Liefs Anniek

9 reacties

 • Reply
  Vintagirie
  25 maart, 2014 at 09:15

  Je moet echt een keer naar Berlijn. Het is echt een geweldige stad. En ik geniet nu ook volop van de mooie bloemen en van de vogeltjes die fluiten

 • Reply
  Justine
  25 maart, 2014 at 11:32

  Wat leuk ingevuld! Grappig dat je beweerde dat je nooit sliep, haha. Erg lief dat je mij hebt genomineerd, maar ik ben al eens eerder genomineerd! Voor de leuk vul ik daarom hier een paar vraagjes in.
  1+2. Ik begon in juli met bloggen. Ik krijg altijd leuke reacties van mensen om mij heen. Sommige vrienden maken wel eens grapjes, maar vinden het wel gaaf dat ik blog en bewonderen het dat ik het elke dag kan doen.
  6. Jazeker! Ik ben meerdere keren per week in de sportschool te vinden.
  8. Mijn verjaardag en kerst. Meestal is dat een week vol feest aangezien ik vlak ervoor jarig ben (23 dec)
  10. Ik gebruik sinds kort mijn nieuwe Canon EOS 600D. Love it!
  11. Om 7u gaat de wekker, om half 8 kom ik uit bed. Dan heb ik ongeveer een half uurtje en dan rijd ik aan naar mijn stage.

  Liefs!

 • Reply
  Justine
  25 maart, 2014 at 11:33

  Mijn reactie wordt niet gepubliceerd :(

  • Reply
   Anniek
   6 april, 2014 at 14:39

   Sorry! Af en toe gooit de spambox niet-spam reacties toch bij de spam, ik zie je reactie nu pas! Maar leuk dat je toch nog een paar vraagjes hebt beantwoord! Ik heb zelf ook nog getwijfeld om de EOS 600D te kopen, lijkt me een erg fijne camera!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  25 maart, 2014 at 11:46

  Leuk om wat meer over je te weten te komen op deze manier :-) Goed dat je zo gedisciplineerd bent, da’s echt een goeie karaktertrek.

 • Reply
  Melissa Charlotte
  25 maart, 2014 at 18:52

  Je hebt m’n vragen leuk ingevuld! :)

 • Reply
  Mandy
  25 maart, 2014 at 20:00

  De Liebster Award heb ik ook eens gedaan, en ik vind het altijd erg leuk om te lezen! Leuke vragen heb je bedacht.

 • Reply
  Annemarte
  26 maart, 2014 at 21:43

  Wat heb je dit leuk gedaan en wat heb je een lekker spontane blog zeg! Wij zijn ook genomineerd, maar weten nog niet goed wat we ermee gaan doen. ;p

 • Reply
  Maxime
  28 maart, 2014 at 22:52

  Super leuk Anniek!
  En ik ga graag met je mee naar Berlijn haha :))
  X Maxime

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.