5 x websites voor AMBITIEUZE BUSINESS CHICKS!

career-website

Altijd op zoek naar inspirerende vrouwen, goede ideeën en creativiteit? Dan heb ik vandaag wat heel fijns voor je in petto! Ik zette de 5 beste business websites voor ambitieuze chicks op een rijtje, die je zeker weten een hoop kunnen leren! Kijk mee!

5 x BUSINESS WEBSITES

arankaworld

ArankaWorld

Ongeveer een jaar geleden zette Aranka het sportkledingmerk ‘Jogha’ op de markt, wat nu behoorlijk succesvol is. Terwijl ze bezig was met het opstarten van haar sportkledingbedrijf, is ze tegelijkertijd gestart met nog een andere onderneming: Fitgirlcode, een community voor meiden die gezond eten en sporten. Inmiddels zijn er al 102.000 mensen die Fitgirlcode op Instagram volgen.

Je zou Aranka dus zeker een succesvolle ondernemer kunnen noemen. En het leuke is: op haar website Aranka World vertelt ze over al haar ervaringen op ondernemersgebied! Ze geeft een heleboel nuttige tips op bijvoorbeeld het gebied van social media, als influencer omgaan met promotie en je eigen onderneming opzetten. Heel inspirerend!

yara-michels

Chapter Friday

Ondanks dat er een grote kans is dat je deze website al kent, wil ik hem toch nog even noemen. Ik ben namelijk FAN van Yara en alles wat zij creëert!

Haar website Chapter Friday is een mega inspirerende plek. Bijna elke dag komen er artikelen online over de ervaringen van Yara in de mode- en ondernemerswereld, toffe hotspots en fashion trends.  Fijn om eens lekker op rond te snuffelen.

sanny-zoekt-geluk-2

Sanny zoekt geluk

Wat een heerlijk positief mens is Sanny! Ik volg haar al tijden op Youtube, waar ze elke week video’s en vlogs plaatst waar de blijheid vanaf straalt. Leuk!

Naast haar Youtubekanaal heeft Sanny ook een website: sannyzoektgeluk.nl. Hoewel ze hier niet altijd met een evengrote regelmaat artikelen plaatst, zijn de dingen die online komen wél vaak ontzettend leuk! Vooral onder het kopje ‘carrière’ staan een hoop inspirerende artikelen en video’s om te bekijken.

blog-chick

Blog Chick

Anouk is al vanaf 2005 in de zogeheten ‘blogosphere’ te vinden. In al die jaren heeft ze naar eigen zeggen een heleboel fouten gemaakt. Maar daar is ze niet in blijven hangen. Ze heeft er juist ontzettend veel van geleerd, en weet nu als geen ander hoe je die fouten kan voorkomen.

Om haar kennis te delen heeft Anouk de website Blog Chick opgericht. Hier schrijft ze artikelen waarin ze een heleboel tips geeft, van tips over SEO en manieren om bloggen vol te houden tot een rondleiding door Google Analytics. Heel handig voor beginnende én gevorderde bloggers!

annicvw

Annicvw

Ik eindig vandaag met een rasechte ondernemer: Annic van Wonderen. Jarenlang heeft zij de website I Love Fashion News gerund, wat een enorm succes was (2,4 miljoen bezoekers per maand!). Al een tijdje geleden is zij daarmee gestopt en heeft ze een nieuwe, persoonlijkere blog opgestart: Annicvw.

Op annicvw zijn dagelijks nieuwe artikelen te vinden over ondernemen, food, fashion, mode, lifestyle en nog véél meer. Een onwijs inspirerende plek op het internet! Wat ik daarnaast ook erg leuk vindt, is dat er op deze site ook een heleboel stageplekken worden gefeatured op het gebied van mode, beauty, journalistiek, fotografie en communicatie.


Kende jij deze business websites al?

Liefs Anniek

10 reacties

 • Reply
  Roos | Elua Makamaka
  12 november, 2016 at 09:54

  De meeste kende ik nog niet eens, ga ze gelijk opzoeken!

 • Reply
  meryl
  12 november, 2016 at 10:12

  Ik volgde Annic, Sanny en Yara al maar ga de rest ook zeker eens bekijken :)

 • Reply
  Iep
  12 november, 2016 at 11:57

  Oooooh, wat tof allemaal zeg! Chapter Friday kende ik al, de rest nog niet. Ga zeker even een kijkje nemen!!!
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Laura
  12 november, 2016 at 12:26

  Sommige kende ik al, maar de andere ben ik ook even gaan volgen. Altijd handig!

 • Reply
  Iris
  12 november, 2016 at 13:15

  Thanks voor het delen, er zitten hele leuke blogs tussen.

 • Reply
  anna
  12 november, 2016 at 17:25

  Ah heel leuk en handig deze sites, dankje voor het delen! En die vacatures zijn zo chill, ik kijk er regelmatig even tussen. Heb er ook gebruik van gemaakt toen ik stage moest lopen haha!

 • Reply
  britt
  12 november, 2016 at 19:12

  Hah, dit is net waar ik al de hele dag naar op zoek was, zo’n lijstje met allerlei inspirerende blogs om het allemaal net dat tikkie beter aan te pakken, thanks! (:

 • Reply
  Bianca
  14 november, 2016 at 12:43

  Bedankt, ik ga snel even rondkijken!

 • Reply
  Suzanne
  15 november, 2016 at 08:12

  Ontzettend leuke blogs zijn dit

 • Reply
  Hilde
  1 december, 2016 at 11:47

  Leuke blogs zijn dit inderdaad! Ik ben zelf fan van Zakenmeisje.nl.. Dat is een soortgelijk platform waar je ook veel inspiratie en tips kunt vinden. X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.