5 tips voor een gezonder leven!

Meer van mij zien?

Ik krijg van sommigen van jullie weleens de vraag hoe het me toch lukt om ‘zo gezond te leven’. Vandaag heb ik er voor jullie een video over gemaakt, waarin ik vijf tips deel hoe je je leven op een hele makkelijke manier net wat gezonder kunt maken! (En nee, je zult wel horen dat ik echt niet áltijd gezond eet hoor…)

Vind jij dat je gezond leeft?

Liefs Anniek

13 reacties

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  30 oktober, 2015 at 07:48

  Ahh wat een leuk filmpje! Hele gangbare tips ook! Niet dat je meteen je hele leven moet omgooien. Dit ga ik allemaal zeker onthouden! Ik vind je trui trouwens echt geweldig <3

  • Reply
   Anniek
   30 oktober, 2015 at 20:50

   Ah, dankjewel Tessa! <3

 • Reply
  Esmee
  30 oktober, 2015 at 09:39

  Wat een leuk filmpje dit. De laatste tijd let ik steeds meer op mijn voeding!
  XOXO esmee

 • Reply
  Renske
  30 oktober, 2015 at 09:44

  Wat een leuke video! Het zijn zeker tips waar ik wat mee kan. Vooral een warme douche eindigen met een minuutje koud douchen en een avond- en ochtendwandeling zijn gewoonten die ik zeker wat vaker in mijn leefpatroon mag toevoegen. ;) Bedankt voor het delen van jouw tips / gewoonten!

 • Reply
  lonneke
  30 oktober, 2015 at 10:01

  Hele fijne tips allemaal!
  Een avond en ochtendwandeling doe ik eigenlijk bijna elke dag. Heerlijk is dat!
  Liefs Lonneke

  • Reply
   Anniek
   30 oktober, 2015 at 20:51

   Ah, wat goed dat je elke dag twee van die wandelingetjes maakt, lekker bezig! :)

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  30 oktober, 2015 at 10:44

  Super leuk filmpje! In het weekend probeer ik altijd lekkere smoothies te maken :)

 • Reply
  Iep
  30 oktober, 2015 at 11:00

  Wat een super tof filmpje! Ik kan echt wel wat gezonder gaan eten hihi!
  Maar door stress en drukte vergeet ik wel eens dat het ook snel en gezond kan i.p.v een vette hap!
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Julie
  30 oktober, 2015 at 11:00

  Hi! Wat een leuk filmpje weer :). De meeste van je tips pas ik zelf ook toe, dus leuk om te zien!

 • Reply
  Esmée
  30 oktober, 2015 at 15:34

  Wat een leuke video! Koud douchen ga ik zeker proberen, aangezien ik echt een koukleum ben! Verder vind ik dat ik best gezond leef sinds een half jaar. En eerst dacht ik dat gezond eten niet lekker is, maar ik heb ontdekt dat er zó veel verschillende gezonde recepten zijn die ook nog eens heerlijk zijn! Ik voel me ook veel beter door gezonder te leven, en mis eigenlijk de ongezonde niet echt meer!

 • Reply
  Iris
  30 oktober, 2015 at 18:12

  Ik weet niet of mij dat gaat lukken, koud douchen. Sowieso douche ik praktisch alleen ‘s avonds en ik heb het ‘s nachts al heel koud (winterdekbed + deken + pyjama + dikke broek + trui + sokken).

 • Reply
  Marleen
  30 oktober, 2015 at 19:14

  Handige tips! Ik vind het zelf altijd lastig, maar beginnen met veel water drinken is al een goede tip voor mij!

 • Reply
  Joyce
  1 november, 2015 at 20:17

  Hele leuke tips! Bij mij heeft het vooral geholpen om alles stapje voor stapje gezonder te leven zodat het nu echt een deel van mij is geworden and I love it!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.