7 Favorieten van de laatste tijd!

Yes, ik heb een artikel vol met fijne favorieten voor je klaar staan! De afgelopen tijd heb ik veel producten uitgetest, en daar zaten een paar echte toppers tussen. Van tandpasta tot noedels en een oosters tapijt. Ik kan niet wachten om alles aan je te laten zien!

Mijn favorieten

Duurzame vintage bij Episode

De laatste tijd ben ik wat meer aan het nadenken over het ‘verduurzamen’ van mijn leven. En dat verduurzamen, dat is best lastig, kan ik je vertellen. Ik probeer nu een klein beginnetje te maken op het gebied van kleding, door meer tweedehands kleding te kopen.

Bijvoorbeeld bij de vintagewinkel Episode! Ik merk dat dit een winkel is waar ik de laatste tijd veel kom. Ze hebben onwijs veel mooie items die écht uniek zijn en van goede kwaliteit. Afgelopen week kocht ik er een blauwe, simpele galajurk en een adidasshirtje!

King Soba Noodles

Een tijdje geleden viel er een pakketje op mijn deurmat met al deze noedels van King Soba! Dit zijn allemaal verschillende soorten glutenvrije, vegan, fair trade noedels, die nét even anders zijn dan normale noedels. Kijk maar eens naar deze bijzondere soorten!

 • Bruine rijst, amarant en boerenkool noedels
 • Zoete aardappel en boekweit noedels
 • Bruine rijst noedels
 • Boekweit en quinoa noedels
 • Pompoen, gember en rijst noedels

Aparte smaken hè? Ik heb zelf alleen nog maar de pompoennoedels uitgeprobeerd, en die waren erg lekker. Net even een ander smaakaccentje!

Colgate Zichtbaar Effect

Sinds ik op kamers woon ben ik echt een slechte poetser.  Ik heb binnenkort een afspraak bij de tandarts omdat ik denk dat ik mijn eerste gaatje ontdekt heb… Het ligt er bij mij vooral aan dat ik te kort poets.

Ik mocht deze nieuwe tandpasta van Colgate uitproberen, en ik vind hem fijn. Als je begint met poetsen is hij wit van kleur en binnen twee minuten transformeert de pasta naar blauw! Hierdoor herinnert ‘ie mij eraan dat ik pas na twee minuten moet stoppen moet poetsen :) Natuurlijk is een ‘normale’ tandpasta ook helemaal prima, maar ik vind deze feature wel leuk en handig.

Oosterse tapijtjes

Nu ik drie maanden in mijn studentenkamer woon, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mijn inrichting nog iets wil aanpassen. Mijn kamer heeft nog een best wel witte uitstraling, en daar wil ik verandering in brengen. Ik wil iets meer een vintage vibe in mijn kamer brengen!

Om mijn plekje iets ‘warmer’ te maken ben ik al een tijdje op zoek naar een oosters tapijt. En dan niet per se een ‘echt’ oosters tapijt, dat is namelijk behoorlijk duur. Laatst kwam ik op een pagina van OTTO terecht met allemaal goedkope vloerkleden, en daartussen zag ik ook het bovenstaande tapijt staan. Ik vind ‘m zo leuk! Ik ga er over nadenken of ik deze misschien aan wil gaan schaffen!

Hugo Boss – Ma Vie Florale

Oeh jongens, wat is dit een lekker parfum! Een tijdje geleden kreeg ik een pakketje met een aantal nieuwe geuren van Hugo Boss, en dit is by far mijn favoriet. Ik zal hem proberen voor jullie te omschrijven, maar eigenlijk moet je ‘m gewoon zelf eens ruiken!

Ma Vie Florale is, zoals de naam al verteld, een bloemige geur. De top- en hartnoten bestaan uit cactusbloesem, jasmijn, roos en freesia. De basisnoot bestaat uit verschillende houtsoorten. Het is een hele zachte, vrouwelijke geur!

Biodermal Zonnelijn

Zonnebrandcrème, een lastig product. De een krijgt er snel puistjes van omdat het zo vet is, de ander kan niet tegen de parfum die vaak in de crèmes zitten, en zo zijn er nog wel een aantal ‘probleemgebieden’ te noemen.

Biodermal heeft me een deel van hun nieuwe zonnelijn toegestuurd, die gebaseerd is op verschillende huidtypen en behoeften. Zo heb je een lijn met producten voor de gevoelige huid, een lijn met matterende producten, hydraterende producten en anti age producten.

Ik heb de producten nog niet uitgeprobeerd (hé, waar blijft die zon?), maar ik heb hoge verwachtingen!

Dit waren mijn favorieten! Wat is jouw favo product van de afgelopen tijd?

Liefs Anniek

 

13 reacties

 • Reply
  Eline
  15 april, 2017 at 07:09

  Die noedels klinken wel bijzonder. Ik vind het zo leuk nu ik op mezelf woon ook steeds meer nieuwe dingen ga uitproberen.

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  15 april, 2017 at 09:30

  Ohh ik ben heel benieuwd naar die zonneproducten van Biodermal! Ik krijg altijd allemaal puistjes van zonnebrand, super irritant! Het dilemma tussen puistjes en verbrande huid is real haha

 • Reply
  Eva
  15 april, 2017 at 09:36

  Zo’n vloerkleed is inderdaad mooi voor in je kamer! Trouwens: versta je onder ‘verduurzamen’ alleen het kopen van tweedehands kleding, of ook (nieuwe) duurzame kleding? Ik zou eigenlijk wel duurzame kleding willen kopen, maar dat is meteen weer heel duur. En in tweedehandswinkels kom ik dus nooit iets tegen ;)

 • Reply
  Iep
  15 april, 2017 at 10:28

  Wat een fijne favorieten zeg. Zelf kom ik ook graag bij de Episode als ik in de buurt ben, maar ik vind het wel wat aan de prijzige kant. Maar het is en blijft een geweldige winkel waar ik toch altijd wel weer iets koop. super goed dat je aan het verduurzamen bent en ik ben heel erg benieuwd naar die noodles!
  Liefs Iep xo

  • Reply
   Anniek
   17 april, 2017 at 08:08

   Ja klopt, een beetje prijzig is de Episode wel. Maar ik als ik kijk naar hoe hoog de kwaliteit is van de kleding daar, dan vind ik het dat zeker wel waard! Thanks voor je leuke reactie! :)

 • Reply
  Quinty
  15 april, 2017 at 12:24

  Ik wil zo graag ook een keer bij episode shoppen! In mijn buurt zit een kringloopje, alleen daar is bijna alle kleding heel oubollig. Zo jammer!

 • Reply
  Laurine
  15 april, 2017 at 14:41

  Ik ben vooral benieuwd naar de zonnebrandcrème van biodermal, want ik verbrand erg snel waardoor ik altijd een hoge factor moet gebruiken, maar die zijn dan vaak ook erg vettig. Hopelijk voldoet deze crème aan de verwachtingen!

  • Reply
   Anniek
   17 april, 2017 at 08:07

   Ja klopt, en zo’n vettige huid is ook zo naar! Ik ga hem uittesten, als de zon nog eens terugkomt ;)

 • Reply
  Laura
  15 april, 2017 at 15:13

  Wat apart, maar handig, die nieuwe tandpasta! En ik wil ook zo’n episode in de buurt. ;)

 • Reply
  alexa
  15 april, 2017 at 15:59

  wat een fijne producten!

 • Reply
  Marleen
  15 april, 2017 at 18:45

  Sounds good! Ik ben ook zo dol op Ma Vie en de producten van Biodermal :)

 • Reply
  Suzanne
  16 april, 2017 at 09:45

  Leuke favoeirten! Die geur is echt goddelijk.

 • Reply
  Silke
  18 april, 2017 at 08:51

  Wat leuk dat je vloerkleden kan kopen die wat goedkoper zijn! Dat ga ik zeker onthouden, want zo’n dingen zijn inderdaad erg duur, haha. Leuke favorieten, zo uiteenlopend maar wel heel tof om te lezen. Liefs!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.