De 7 meest GEWELDIGE Airbnb's! - GlowofbeautyGlowofbeauty

25 juli 2016

seashell mexico

De laatste tijd kriebelt er iets. Reizen, dat is wat ik wil. Nieuwe plekken en andere culturen ontdekken, genieten van de schoonheid van de natuur, vrij zijn… Met deze gedachte in mijn achterhoofd ging ik op zoek naar de 7 meest GEWELDIGE Airbnb’s! Droom mee!

seashell mexico

seashell

The Seashell House – in Mexico

Ten eerste is de vorm van dit enorme huis ontzettend tof en origineel, maar dat is niet het enige: check ook die tuin, de omgeving en de inrichting van het huis! Wat een droom…

Klik hier om naar deze Airbnb te gaan!

ijsland

ijsland keuken

Modern Apartment – in IJsland

IJsland staat bekend om haar prachtige en overweldigende natuur, en als je in deze Airbnb gaat logeren zal je dat voor de volle 100% meemaken. Het huis staat midden in een prachtig natuurgebied, en oeh: de inrichting is ook tof zeg!

Klik hier om naar deze Airbnb te gaan!

berlijn

berlijn appartement

Loft – in Berlijn

Nu een appartementje die wat dichter bij huis is! Omdat veel van de foto’s op de Airbnb pagina van dit appartement te klein zijn, kan ik helaas niet goed laten zien hoe tof en indrustrieel dit appartement werkelijk is. Kijk dus zeker even op de pagina hieronder, want wauw: wat een awesome appartement is dit!

Klik hier om naar deze Airbnb te gaan!

boomhut airbnb

boomhut

Tree house – in Californië

Altijd al gedroomd om een keer in een boomhut te slapen? Dit is je kans! Deze geweldig mooie boomhut (zo professioneel kon ik ze vroeger niet maken hoor…) in een eucalyptusboom staat in Californië en ziet er gewoon té knus en schattig uit!

Klik hier om naar deze Airbnb te gaan!

barcelona loft

loft barcelona

Art Gallery American Loft – in Barcelona

Oké, het appartement in Barcelona waar ik laatst in verbleef was mooi, maar deze Airbnb overtreft alles. Wauw. Het is een ruime loft van 300 m² met allemaal toffe hoekjes die helemaal vol staan met kunst. Wat gaaf!

Klik hier om naar deze Airbnb te gaan!

italië trullo

trullo italie

Trullo – in Italië

Op een boerenerf in Italië staat dit geweldige huis uit 1800. Alles is licht en wit, de omgeving is prachtig, het is er rustig, knus… Oftewel: het perfecte relaxoord. En wat ook heel tof is: je betaalt maar 16 euro per nacht per persoon om hier te slapen!

Klik hier om naar deze Airbnb te gaan!

zweden

zweden loft

Sea Cottage – in Zweden

En dan als laatste een huisje in Zweden. Van binnen is het hier super minimalistisch qua kleurkeuze en meubels, en als je buiten staat duik je zo het water in. Wat wil je nog meer?

Klik hier om naar deze Airbnb te gaan!


Welk huis lijkt jou het allertofst? 

Liefs Anniek

 

18 comments on “De 7 meest GEWELDIGE Airbnb’s!”

  25 juli, 2016

  Oh my! Die in Ijsland, Californië en vooral Trulla vind ik echt hélemaal geweldig zeg. Superleuke AirBnb’s bestaan er toch! Ik vind dat echt een heel leuk principe, veel charmanter dan een hotel bijvoorbeeld (al is dat ook wel lekker luxe). X


  25 juli, 2016

  Die boomhut is zoooo gaaf! Het lijkt me echt super tof om ooit eens in zo’n boomhut te slapen, dat is een stiekeme kinderdroom, haha. Fijne maandag, x


  25 juli, 2016

  heel gaaf om te zien!


  25 juli, 2016

  Wauw die eerste net het ijskasteel uit de film Frozen maar dan in de zomer, zo gaaf!

  Anniek
  5 augustus, 2016

  Haha, so true! Goede vergelijking :)


  25 juli, 2016

  Die in Italië lijkt me heel mooi en bijzonder, maar de rest mag er ook zeker zijn!


  25 juli, 2016

  Die eerste, wooow! I’m coming!! Sowieso wil ik al graag naar Mexico. En ik zou ook zoveel willen reizen. lov!


  25 juli, 2016

  Wat ziet dat er allemaal gaaf uit zeg! Zou ik ook wel een keer naar toe willen. -x-


  25 juli, 2016

  Wauw, zo coole Air bnb’s !


  25 juli, 2016

  Oh men, die eerste is geweldig!


  25 juli, 2016

  Die eerste is zo vet, wow! De rest ook trouwens. Ik krijg echt de kriebels om m’n koffer te pakken en te vertrekken ;) Liefs!


  Janne
  25 juli, 2016

  Jeetje. Stuk voor stuk echt geweldig!


  25 juli, 2016

  Oh wauw prachtig! Ik ben een keer in een Airbnb geweest, wat nogal tegenviel… De WC zag er uit als Space Mountain en je zat letterlijk bij de mensen in de woonkamer te eten terwijl zij tv aan het kijken waren. Maar dan ziet dit er wel meeeega gaaf uit! :D

  Anniek
  5 augustus, 2016

  Ah, wat balen zeg, klinkt niet fijn! Ik kan me voorstellen dat je op voorhand dan inderdaad niet mega enthousiast bent over Airbnb… Ik hoop en denk dat het bij deze appartementen wel lekker schoon zal zijn enzo :)


  25 juli, 2016

  Oh, man, die boomhutten! Zoooo mooi


  26 juli, 2016

  Wat gaaf. Ik hou van airbnb. Kan echt uren op die site dwalen


  7 augustus, 2016

  Ha het reisvirus heeft mij inderdaad ook te pakken! Na net terug te zijn van mijn reis naar San Francisco, wil ik heel graag weer weg en meer zien van de wereld. Morgen post ik mijn travel-bucketlist op mijn blog, en die is al best lang haha!


  13 december, 2016

  Wow!! Hoe cool zijn deze airbnb’s!! Die in Mexico en California lijken me het allermooiste!! Maar ze zijn allemaal echt heel cool! Dank voor het delen! Xx Suasnne – http://bagatyou.com