A few shots of my week

Deze week hadden we lekker vakantie! Heerlijk! Ook was het kerst, gezellig! Kijk je mee naar een paar foto’s van mijn week?

Maandag was de eerste dag van de vakantie, meteen aan het werk! Ik ben ‘s ochtends lekker vroeg opgestaan, wat mij niet zo’n probleem is, ik ben een ochtendmens:), en heb een paar artikelen geschreven. Voelt lekker, om te weten dat je nog een hele boel artikelen hebt staan. Dan voel je niet zo’n stress van: o o, morgen moet er om 6.00 ‘s ochtends een artikel online staat maar ik heb vandaag nog niets gemaakt!

Christmas time! Ik werd s’ nachts om vier uur wakker met een oorontsteking, wat doet dat zeer! Het kwam een beetje in vlagen dus soms weer een poosje voelde ik niet zo veel en daarna deed het weer heel erg pijn. Gelukkig duurde het niet zo heel lang, vrijdag was het ongeveer over. Ondanks dat heb ik wel een hele leuke kerst gehad! Mijn moeder, mijn zus en ik hadden het eten klaargemaakt. Ik had de tafel mooi gedekt en het dessert gemaakt, alles was zo lekker!

DSC07172 DSC07171

Een mooi strikje om alle wijnglazen en de servetjes mooi bij elkaar gebonden.

DSC07173

Het voorgerecht was carpaccio met een lekkere dressing, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Het was zeer geslaagd! Ik houd sowieso wel van rauw vlees, zoals filé american en vlees waarbij het in het midden nog een beetje rood is.

DSC07174

Daarna kregen we een heerlijke uiensoep met eendakje‘. De soep is heel makkelijk te maken maar heel erg lekker! Het ‘dakje‘ was gemaakt van brood en daaroverheen kaas.

DSC07177DSC07175

Als hoofdgerecht hadden we zelfgemaakte rusti met lekkere kruiden, gegrilde groenten met dressing en een hele lekkere frisse saus, ik geloof van griekes yoghurt. Daaroverheen waren cranberry’s gestrooid. Ook hadden we gestoofd vlees, daar heb ik alleen geen foto van.

DSC07179 DSC07178DSC07181

Dan het grand dessert! Gemaakt door mijn moeder en ik. Het is een chocoladebombe, er zit ontzettend veel in! We hebben hem gedecoreerd met geraspte sinaasappelschil, cranberries, chocoladebladeren en we hebben voor de sier er wat kersballetjes in gestoken:)

DSC07166

Ik droeg een jasje met kleine zilveren pailletjes, maar eigenlijk net iets anders dan pailletjes. Daarbij een mooie glitternagellak, matching, isn’t it?

DSC07272 DSC07273

Donderdag maakte ik een lekkere lunch, tenminste dat dacht ik. Uiteindelijk vond ik het toch niet zo heel erg lekker. Iets te veel knoflook:)

DSC07269

Donderdag ging ik even wat spelen met de camera van mijn vader. Voor de site gebruik ik altijd een digitale camera, zo’n kleintje. Maar mijn vader heeft een meer professionele camera, waar je echt heel veel mee kan doen! Helaas zijn ze allemaal in ‘raw’ gemaakt, dat is een instelling op die camera waarmee je de foto nog veel verder kan bewerken. Maar op de computer gebruik ik picasa en daar kan alleen JPEG  op.

DSC06811

Als het zo koud en guur is buiten neem ik graag een lekkere kop chocolademelk.

Gisteren ging ik naar Esther toe, we zijn namelijk filmpjes aan het maken! Dus over een poosje kunnen jullie een filmpje verwachten!

verwijderen 036 verwijderen 037

Homemade pizza!!! Met Ben&Jerry chocolade ijs toe:D

Dit was weer, nog een fijne kerstvakantie gewenst!

Xx Anniek

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.