Mijn aankomende herfst favorieten!

Officieel is het dan misschien nog geen herfst, maar als ik naar buiten kijk lijkt het er toch verdacht veel op. Geïnspireerd door alle regen en wind de afgelopen dagen, heb ik al mijn herfstige kleding en producten alweer uit de kast gehaald. Vandaag laat ik je mijn favorieten zien voor de aankomende herfst. Pak er een kopje thee bij en kijk gezellig met me mee.

Mijn aankomende herfst favorieten

Gezichtsolie

Nu het buiten kouder en natter wordt, merk ik dat mijn gezichtshuid af en toe opeens even heel droog is. Vooral als ik het net een paar dagen erg druk heb en ik met van alles en nog wat bezig ben, behalve met het goed verzorgen van mijn gezicht.

Mijn uitkomst: gezichtsolie! Ik druppel een beetje van de olie op mijn handen, smeer het uit over mijn gezicht en laat het in de nacht intrekken. De volgende ochtend word ik wakker met een babyzacht huidje en kan ik er weer even tegenaan.

De olie die je op de foto ziet, is van het merk Crombay. Behoorlijk aan de prijs, maar wel erg fijn! Gelukkig zijn er ook een hoop goedkopere gezichtsoliën te vinden.

Chai tea

‘s Avonds voor het slapen gaan, drink ik vaak nog even een kop chai tea. Heerlijk warm en kruidig, ultiem herfstig!

Bruine enkellaarsjes

Hoewel ik in het algemeen relatief weinig hakken draag, ben ik sinds kort weer helemaal into deze bruine enkellaarsjes. Ja, ze hebben een hak, maar gelukkig een blokhak, waardoor deze laarsjes heel fijn lopen. Leuk om te combineren met een fijne oversized trui, skinny jeans en mooie subtiele sieraden!

Deze bruine enkellaarsjes zijn van de herfstcollectie van Sacha van vorig jaar, dus helaas zijn ze niet meer te verkrijgen. Maar ik denk dat er op dit moment een hoop van dit soort laarsjes in de winkels te vinden zijn.

Lezen tijdens mijn ontbijt

De afgelopen twee weken ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte waar ik nú al ontzettend blij mee ben: lezen tijdens mijn ontbijt! Waar ik eerst altijd mijn telefoon erbij pakte en Youtubefilmpjes bekeek, ben ik nu overgestapt op een goed boek. Op deze manier begin ik mijn ochtend heel rustig én lukt het me om eindelijk wat meer te lezen. En er zijn nog zoveel goede boeken die op mijn leeslijstje staan.

Op dit moment ben ik Spijkerschrift van Kader Abdolah aan het lezen. Ik heb het boek bijna uit en vind ‘m mooi!

Jazzy tunes

Jazz muziek, ik heb het de laatste tijd echt ontdekt! Een vriendin van me luistert enorm veel naar jazz muziek, en zij heeft me een beetje (zeg maar gerust: heel erg) aangestoken. Zeker nu de avonden korter en donkerder worden, vind ik het heel fijn om een goeie jazz playlist van Spotify aan te zetten. Mijn favorieten: Hygge Jazz en Late Night Jazz.

Bloemen

Deze prachtige hortensia´s staan nu alweer 1,5 week te stralen op mijn studentenkamertje! Met hun prachtige kleuren halen ze een hoop vrolijkheid in huis. Zo fijn en mooi om naar te kijken! Ik kreeg de bos van Hydrangea World, bedankt!

Nieuwe kledingsetjes

De winkels stromen weer vol met nieuwe herfst- en wintercollecties en zelf speur ik Pinterest af op zoek naar leuke ideetjes voor herfstoutfits. Ik vind het heel fijn om een beetje te brainstormen en ik kijk er naar uit om binnenkort een paar mooie herfstitems te kopen!

Heb jij al een idee wat jouw aankomende herfst favorieten gaan worden?

Liefs Anniek

2 reacties

 • Reply
  Evi
  17 september, 2017 at 12:19

  Wat leuk, zo’n artikel! Het is eens wat anders dan gewoon maandelijkse favorieten achteraf :). Lezen tijdens het ontbijt vind ik echt een goed idee! Dat ga ik zeker ook eens proberen.

 • Reply
  anna
  18 september, 2017 at 11:53

  Die laarsjes zijn echt super mooi! <3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.