over mij

Hoi! Ik ben Anniek, 20 jaar oud en ik woon in Utrecht. Hier studeer ik, kook ik, geniet ik, en: blog ik.

Deze blog, Glow of Beauty, ben ik 7 jaar geleden gestart. Ik was toen 14. Door de jaren heen ben ik van tiener naar jong-volwassene gegroeid, en mijn blog is met deze ontwikkeling meegegroeid. Ik schrijf hier over wat ik meemaak en wat ik mooi vind. Je zult onder andere dagboekjes, favoriete recepten, reizen, mooie boeken en docu’s, en moestuinfoto’s voorbij zien komen!

Studie

Na het afronden van VWO, ben ik in 2016 gestart aan de opleiding Communicatiewetenschap in Amsterdam. Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond en ga ik in september 2019 beginnen aan de master Business Administration. Ik geniet van het studeren!

Wonen in Kopenhagen

In 2018 heb ik een half jaar gewoond en gestudeerd in Kopenhagen: de stad van de kaneelbroodjes, design en hygge. Dit was een geweldig avontuur waar ik erg van heb genoten. De stad voelt als een tweede thuis.

Toen ik in Kopenhagen woonde, heb ik daar ook over geschreven.

Bewust leven

Ik sta op een punt in mijn leven waarvan ik merk dat het erg vormend is. Ik vind het fijn om ook bewust met deze persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Ik lees graag boeken, heb gesprekken over soms lastige onderwerpen en probeer te ontdekken hoe ik duurzamer kan leven. Hier en daar zul je hier ook wat van zien op mijn blog.


Ik wens je veel plezier op mijn blog! Mocht je me op Instagram willen volgen, dan kan dat op @anniekandringa. Als je een vraag hebt, mail me dan op theglowofbeauty@gmail.com of laat een reactie achter.

15 reacties

 • Reply
  Dominique
  16 november, 2013 at 08:53

  Hee,

  ik vind je blog super leuk! Je schrijft goed en je artikelen zijn echt leuk om te lezen. Zou je mijn blog ook willen bekijken? (:

  Lots of love

 • Reply
  RandomGirl
  23 november, 2013 at 16:58

  Heyy,

  Ik zag je site in de krant staan, achterop het ND.
  Wow, wat een gave site zeg!
  Ik run zelf ook een beautysite, maar van jou kan ik nog heel wat leren.. ;)
  Echt heel mooi, ga zo door!

  xxRhodé

 • Reply
  Theo
  23 november, 2013 at 17:42

  Ik heb je artikel in het ND van 23/11 gelezen en ik kan de titel alleen maar bevestigen.
  Ik (nu 52 jaar) heb Latijn geleerd op – toen nog – College Blaucapel in Utrecht en ik heb daar nog zo vaak zo veel plezier van. Toen ik het vijfde jaar over moest doen heb ik het ingeruild voor Economie, maar de basiskennis is zeker achter gebleven. Ook al heb ik maar een woordenschat van ± 40 woorden, ik weet nog steeds wel de weg naar (en IN) mijn 40 jaar oude Latijnse woordenboek te vinden. Vooral met vreemde woorden waar je de betekenis niet van weet te doorgronden – tot je ineens de Latijnse basis herkent.
  Buiten dat, wiskunde in je pakket stimuleert je analytisch denken en vermogen, maar de combinatie met Latijn kwadrateert het op zijn minst. Ik weet van één van de Big Four accountantskantoren dat ze, als ze een echte analyticus willen hebben, Latijn in de voorwaarden zetten.
  Buiten dat heb je een hele mooie prachtige website, een andere manier om te reageren kon ik niet vinden. Ik wens je Gods zegen toe in je verdere ontwikkeling.
  Met vriendelijke groet,
  Theo (Th.R.) Lodder
  PS Kijk eens op CityBibles.com (en vervolgens onder City Bibles op Steden Netherlands : Houten heeft nog geen eigen CityBible, maar wellicht komt die ook binnenkort.

 • Reply
  Frouckje van der Wal
  25 november, 2013 at 19:16

  Hoi Anniek,

  Wat een leuke blog heb je! Ik kreeg vandaag het interview met jou in het ND van iemand uit je kerk onder mijn neus geduwd. Waarschijnlijk omdat ik een boekje schrijf over Beauty en de Bijbel, zelf ook blog en oorspronkelijk uit Houten kom. ;) Ik ken je ouders wel en jij waarschijnlijk de mijne!

  Gaaf hoor dat je zo lekker aan het schrijven bent. Ik ga je zeker volgen! Ken je trouwens Huis van Belle al? (www.huisvanbelle.nl) Een super gezellig on-line meidenmagazine voor christelijke tienermeiden met ook aandacht voor make-up, mode, eten en DIY. En natuurlijk over geloven. Ik was er tot voor kort zelf ook blogger.

  Succes en wie weet tot ziens!

  Liefs, Frouckje

  • Reply
   anniekandringa
   25 november, 2013 at 19:41

   He Frouckje!

   Wat leuk! Ik ken je ouders inderdaad, ze spraken me in de kerk nog aan!
   Ik hoorde een poosje geleden voor het eerst over Huis van Belle, toen ze een nieuw tijdschrift kregen. Leuk dat je daarbij geschreven hebt! Ik ben heel benieuwd naar het boekje over Beauty en de Bijbel, ik ben zelf in ieder geval echt een beautylover :) Veel succes, en het zou leuk zijn je eens te zien!

   Liefs Anniek

 • Reply
  Fleur
  22 januari, 2014 at 20:39

  Je hebt leuke artikelen die online komen!

 • Reply
  vintagirie
  29 januari, 2014 at 08:12

  Wauw wat een prachtige foto!

 • Reply
  Joëlle
  2 maart, 2014 at 16:39

  Hey!
  Ik ben groot fan van je blog! Ik zag je ook in het ND staan. Ik merkte dat we veel gemeen hadden en ging een kijkje nemen op je blog en ik volg je al helemaal!
  Liefs, Joëlle

  • Reply
   Anniek
   3 maart, 2014 at 16:19

   Ah, wat leuk, en dankjewel! XX

 • Reply
  Anieke
  10 mei, 2014 at 15:25

  Hee bijna-maar-niet-helemaal-naamgenootje ;)
  Ik zie rechtsboven onder je foto staan: “Elke dag, ‘s ochtends vroeg, komt er een artikel online die over van alles kan gaan” en daar wil ik even over zeggen dat ‘die over alles kan gaan’ moet zijn: ‘dat over alles kan gaan’ omdat het ‘het’ artikel en dus ‘dat’ artikel is ;)

  • Reply
   Anniek
   10 mei, 2014 at 15:32

   Haha, ik ga het veranderen, dankjewel!

 • Reply
  Rosina
  21 mei, 2014 at 10:15

  Je hebt echt een leuke blog. Ook leuk om zo iets over je te lezen. De trui op de foto heb ik ook, die zit zó lekker. :) Liefs.

 • Reply
  Anna
  27 september, 2014 at 14:02

  Heel leuke site heb je. Ik zie je blog posts altijd voorbij komen op Facebook en vond het ontzettend leuk je te ontmoeten. Misschien zien we elkaar weer op andere events.

 • Reply
  Emma Fennema
  30 september, 2014 at 19:37

  Hey, wat heb je een leuke blog! Gebruik je blogger of WordPress? Xx

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2014 at 19:38

   Dankjewel Emma! En ik gebruik WordPress :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.