Ik heb nieuwe All Stars (mijn eerste paar!) - GlowofbeautyGlowofbeauty

20 mei 2015

green allstars def-shop

Ein-de-lijk heb ik ze: een paar All Stars. Ik dacht nu al een aantal zomers achter elkaar dat ‘ik nu toch eigenlijk écht wel een paar aan moest schaffen’, maar telkens kwam het er maar niet van. Gebrek aan daadkracht ofzo :) Maar vandaag is het zover: ik laat je mijn nieuwe schatjes zien, ik ben er zo happy mee!

allstars

De klassieke witte All Stars, je kent ze wel. Sinds een aantal jaar helemaal hot & happening, bijna iedereen heeft ze. Ik vind ze op zich ook best leuk. Ze zijn lekker speels én fashionable tegelijk, en ook zijn ze bijna overal mee te combineren. Handig!

Toen Def-shop mij benaderde om een paar All Stars uit te mogen kiezen, besloot ik toch om níet te gaan voor die standaard witte All Stars, maar voor dit bijzondere groene kleurtje. Deze kleur had ik nog nooit ergens anders gezien, en dat verwassen effect vind ik echt tof. Lekker stoer, en net wat unieker, vind je niet?

green allstars

Ik zat een beetje te twijfelen welke maat ik moest nemen, zeker nadat ik op allerlei fora las dat All Stars bij de een groot uitvallen, en bij de ander juist wat krapjes. Zelf heb ik maat 40,5, en heb uiteindelijk maar voor maat 41 gekozen. Deze zit prima, al is hij íets aan de grote kant. Gewoon een kwestie van de veters goed aantrekken!

allstars defshop

Ik wilde even mijn enthousiasme delen over deze gympen, ik ben er écht blij mee :) All Stars zijn van die schoenen die eigenlijk iedere vrouw wel in haar kast heeft liggen, en dat is wat mij betreft volkomen terecht. Dit gaan favorietjes worden!

Oh ja, mocht jij toevallig ook nog een extra paar schoenen aan je collectie toe willen voegen: deze gympen zijn hier verkrijgbaar voor 64,99!

Ik ben heel benieuwd wat jij van mijn nieuwe paar All Stars vindt! En welke kleur heb jijzelf? 

Liefs Anniek!

 

Deze All Stars heb ik aangeboden gekregen van Def-shop

33 comments on “Ik heb nieuwe All Stars (mijn eerste paar!)”

  20 mei, 2015

  Mooie all stars, leuk kleurtje! All stars zijn altijd goed, ze passen overal bij :)


  20 mei, 2015

  Jaa leuk dat groene kleurtje!


  Klaske
  20 mei, 2015

  Wat een leuke all stars. Ik vind het kleurtje ook heel gaaf!


  20 mei, 2015

  Wat een leuke all stars! En wat een gaaf kleurtje!
  Ik heb zelf al 3 paar gehad en heb daar in ieder geval geen spijt van gekregen… Liefs, Jis


  20 mei, 2015

  All Stars zijn altijd goed! Ik heb ze nu al een aantal jaar en koop steeds weer een nieuwe paar. Dit jaar heb ik voor het eerst een hoog paar gekocht en daar ben ik heel blij mee. Leuk kleurtje heb je ook uitgezocht, die ben ik nog niet vaak tegen gekomen en daardoor misschien wel extra leuk! En ik vond het ook erg leuk om je gisteren gezien te hebben. Het was inderdaad kort, maar wie weet kunnen we een volgende keer even langer kletsen :).


  20 mei, 2015

  Wauw! Heel apart kleurtje inderdaad! Super mooi! Ik houd niet zo van all stars omdat iedereen ze al heeft hahah, maar ze blijven leuk! Liefs


  20 mei, 2015

  Ooh, wat een mooie versie All-Stars, groot gelijk dat je deze nam in plaats van de witte! Je staat er heel mooi mee, lijkt zelfs een beetje alternatief :)


  20 mei, 2015

  Wat een gaaf kleurtje! Ik heb rode en witte, maar de witte worden toch wel erg snel vies in ons regenachtige landje


  20 mei, 2015

  Wat een unieke all-stars! Leuk dat je gegaan bent voor eens wat anders! <3


  20 mei, 2015

  Wat een toffe All Stars zeg!
  ik ken deze kleur echt totaal niet, leuk!
  Liefs Lonneke


  20 mei, 2015

  Ik hou van all stars. De perfecte zomerse schoenen. Zelf heb ik dit jaar witte aangeschaft. Wel neppers hoor, de echte vind ik veel te duur en gaan bij mij maar een jaar mee.


  20 mei, 2015

  supreleuk, heb laats ook mijn eerste paar allstars gekocht.. zat ook nog te twijfelen over dat kleurtje uiteindelijk toch blauw genomen. wel juist half maatje kleiner dan mijn normale schoenmaat.. maar ik doe juist het omgekeerde veters stukje losser:P


  20 mei, 2015

  Wat een prachtige kleur heb je gekozen zeg! Super mooi.


  20 mei, 2015

  Ha, ik herken ze van gisteren! Leuke blog heb je trouwens, en je bent een leuk meisje! X


  20 mei, 2015

  Wat een aparte kleur heb je gekozen, die heb ik nog nooit eerder gezien. Leuk! Ik ben zelf echt Allstar fan en heb ondertussen 5 (oeps) exemplaren in mijn kast liggen.


  20 mei, 2015

  Wauw, wat een te gekke all stars!
  Liefs Iep


  Anne
  20 mei, 2015

  Zien er mooi uit! Ik vraag me wel altijd af of het voetbed echt goed is (heb zelf snel zere voeten nml)


  20 mei, 2015

  Gave kleur, echt heel stijlvol!


  20 mei, 2015

  Leuk! Ik ben een groot All Stars fan, het zijn zulke fijne schoenen. Mooie kleur heb je uitgekozen! Nu ben je helemaal ready voor de zomer, yay! :)


  20 mei, 2015

  Gaaf kleurtje!


  20 mei, 2015

  Wauw, heel leuk kleurtje. Hier ga je zeker heel veel plezier van hebben!


  20 mei, 2015

  Je hebt wel ontzettend gave gekozen voor je eerste paar!


  20 mei, 2015

  Ik heb geen All Stars, aangezien ik veroordeeld ben tot stevigere schoenen. Ze lijken me wel handig voor de dagen dat het net niet prettig is om met open schoenen te lopen.


  20 mei, 2015

  Ik heb een paar korte rode allstars waar ik heel blij mee ben. Wel heb ik uit de hiel dat hard plastic moeten halen omdat de stof daarover beschadigd was en dat hard plastic maakte al mijn sokken kapot :p
  xx


  20 mei, 2015

  Wat een mooie stappertjes zeg, weer eens wat anders dan de classy white ones!


  20 mei, 2015

  Ah wauw, die zijn gaaf! Witte of zwarte kan altijd nog :-), dat is wel een goede investering. Maar deze zijn gewoon uniek, heel tof en leuk voor de zomer!


  20 mei, 2015

  Wat een leuke kleur heb je uitgekozen! Ik heb zelf zwarte hoge, maar wil ook nog graag een laag paar.


  20 mei, 2015

  Leuk! Inderdaad eens wat anders dan de standaard lage witte. Heb zelf ook een paar allstars, maar die zijn al zes jaar oud denk ik. Met de Engelse vlag er op. Helemaal geweldig vond ik dat toen. Nu draag ik ze bijna nooit meer


  20 mei, 2015

  Ohh je hebt een tof paar uitgekozen! Draag al heel lang Allstars, zitten heerlijk :)


  21 mei, 2015

  Ik draag zelf al sinds mijn 7e All Stars geloof ik, dus ik heb ze in alle kleuren gehad, maar deze nog niet! Super gave kleur!


  21 mei, 2015

  Ja deze kleur is echt prachtig! Ik ben zelf mijn tweede paar zwarte All Stars aan het verslijten, al nodig toe aan vervanging. ;) X


  22 mei, 2015

  Super gaaf kleurtje. Zelf Ven ik ook helemaal fan van all stars en heb ik momenteel twee paar in gebruik.


  23 mei, 2015

  Wat een toffe kleur! Ik wil ook ooit eens All Stars hebben!