Back to school / shoplog schoolspulletjes (ik voel me hier te oud voor)

Abonneer je hier op mijn Youtube Kanaal!

Ik stapte de HEMA binnen en liep naar achteren, naar de schoolafdeling. Langzaam bekroop me een gek gevoel: ‘Ik hoor hier niet meer’. Ondanks dat ik me een beetje te oud voelde had ik toch echt schoolspulletjes nodig. Vandaag laat ik alles aan je zien!

Wat voor schoolspulletjes heb jij gekocht dit jaar? En zit jij eigenlijk nog op school, of heb je die tijd al achter je kunnen laten?

Liefs Anniek

15 reacties

 • Reply
  Esther
  21 augustus, 2015 at 06:50

  Ik vind dat bruine papier/karton ook erg leuk! 2 jaar geleden had ik nog al mijn kaftpapier in deze kleuren! Dit jaar ga ik naar het HBO en heb ik tot nu toe alleen nog een agenda gekocht (ook Hema, ook bruin karton). Ik snap je helemaal hoor, de V&D schoolcampus vond ik in het begin helemaal fantastisch, terwijl ik in de laatste jaren alleen maar naar Hema ging voor de broodnodige spullen (2 rollen kaftpapier en een agenda). Schriften haalde ik altijd bij de Action. :-)

 • Reply
  Anniek
  21 augustus, 2015 at 07:22

  Ik doe nu juist het tegenovergestelde. Ik zit op het HBO en ik kan het gewoon niet laten om leuke schoolspullen te kopen haha. Ik merk wel dat het vooral 12 jarigen zijn die school spullen kopen maar zelf trek ik mij daar vrij weinig van aan. Ik word gewoon vrolijk van mooie schoolspullen ;)

  • Reply
   Anniek
   21 augustus, 2015 at 08:15

   Ja, kan ik me eigenlijk ook wel heel goed voorstellen! Ik denk dat ik dat over een jaartje ook wel weer heb, maar dat ik nu nog even in de opstandige fase ofzo zit :)

 • Reply
  Dorien
  21 augustus, 2015 at 07:30

  Super herkenbaar haha, ik liep ook zo door de winkel tussen al die jongere mensen en had vooral het probleem dat ik heel weinig leuk vond. Alles zo druk en vrolijk, waar ik eerder altijd doorheen liep en alles meenam. Maar dit jaar.. Ik moest moeite doen om leuke dingen te vinden en was er wel een beetje klaar mee ;) Jij ook heel veel succes op school alvast in je laatste jaar (just like me), ik ben alweer begonnen… En ik volg je blog al een tijdje zonder ooit te reageren, ik verheug me altijd weer op nieuwe blogjes. Super leuk!

  • Reply
   Anniek
   21 augustus, 2015 at 08:14

   Ah, wat leuk dat je reageert, en lief van je! Jij ook heel veel succes komende tijd, we zitten in hetzelfde schuitje, haha :)

 • Reply
  Caitlyn
  21 augustus, 2015 at 08:30

  Ik ben bezig aan mijn laatste jaren universiteit dus ik voel me heel oud als ik boodschappen moet doen voor schoolspullen. Gelukkig beginnen wij enkele weken later dan de middelbare scholen dus dat scheelt wel. Mijn spulletjes komen vaak van de Action (voor gewone schriften) en mijn agenda van de HEMA, maar eigenlijk gebruik ik altijd eerst de spullen van vorig jaar op en koop ik dan door het jaar af en toe iets nieuws als ik het nodig heb.
  xx

 • Reply
  Bianca
  21 augustus, 2015 at 09:11

  Wat een leuke schoolspullen! Ik zit zelf niet meer op school, maar koop wel regelmatig notitieboekjes en andere schriftjes voor werk en voor m’n blog! XO

 • Reply
  Hillene
  21 augustus, 2015 at 09:38

  Haha, ik snap helemaal wat je bedoeld (: Al die printjes leken me echt niks, dus ik heb mijn boeken nu gekaft met dat bruinige kaftpapier en er mooie plaatjes op geplakt!

 • Reply
  Withlovefroms
  21 augustus, 2015 at 09:43

  Ik hou ook van die bruine schriftjes!

 • Reply
  Iep
  22 augustus, 2015 at 10:29

  Die bruine schriftjes zijn zo leuk! En werkelijk handig voor alles!
  Liefs Iep

 • Reply
  Eveline
  22 augustus, 2015 at 10:34

  Ik zit in het vierde jaar van de opleiding directiesecretaresse en kom inmiddels al paar jaar niet meer op de campus :P. Ik kan tijdens mijn stages echt niet meer aankomen met felgekleurde agenda’s enzo, dus nu voor het eerst een van Paperblanks. Dat is zo’n mooi merk!

 • Reply
  Elke
  22 augustus, 2015 at 11:24

  Leuke stoplog! En leuke spulletjes heb je :)

 • Reply
  Anouk
  22 augustus, 2015 at 18:09

  Hei!

  Wat studeer je? Ik was daar benieuwd naar (;

  Liefs

 • Reply
  Sherry
  22 augustus, 2015 at 21:53

  Leuke schoolspullen en post. Uk studeer aan de hogeschool dus toch wel een school.
  Je mag zeker wel een back to school doen. Van mij part okk nog een deel 2.

 • Reply
  Romy
  4 september, 2015 at 09:55

  Even heel jaloers op je schooltas! Leuke items heb je gekocht, vooral de bruine schriftjes :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.