Barry M Confetti Nails Effect

Oeeh vandaag heb ik zo’n leuk lakje voor jullie! Namelijk een confetti nagellak. Het is moeilijk uit te leggen dus kijk maar gewoon mee :) Voor dit geweldige potje betaalde ik trouwens 4 pond.

barry m 001

Het is een vrij groot potje dat er leuk uitziet. Op de dop zit hetzelfde patroon als dat de nagellak geeft. Streepjes, en kris kras door elkaar. Ik heb de zwart witte versie. Volgens mij had je ook nog een blauwgroene en roze-paarse versie.

barry m 004

Het is, vergeleken met de grootte van het potje een dun kwastje. Maar dit geeft niet omdat het toch een topcoat is. Na één keer in het potje dippen zit er genoeg nagellak met confetti aan het kwastje voor een nagel. Je moet het wel snel verdelen, anders zit de confetti op zijn plek en is het niet meer te verplaatsen.

En dan nu de swatches:

barry m 007

Ik heb ‘m over het MUA lakje gedaan die ik ook in Schotland heb gekocht. (die ik kapot heb laten vallen, snik snik). Je kunt hem op zich ook gewoon over een ‘blote’ nagel doen maar ik denk dat dit effect leuker is.

Dit is echt een superleuke nagellak. Hij is simpel aan te brengen en geeft een leuk effect. Sowieso zijn de lakjes van Barry M heel leuk. Er waren gave kleuren en leuk ‘speciale’ nagellakjes. Je betaalt wel wat meer voor een lakje, zo’n 5 á 6 euro, maar dan is het ook super leuk.

Xx Esther

1 reactie

  • Reply
    Eline
    18 augustus, 2013 at 07:10

    Grappig effect, heel erg leuk!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.