Video / Ga ik weer beginnen met Youtube?? - GlowofbeautyGlowofbeauty

3 juni 2016

Als je het leuk vindt, kan je je hier abonneren op mijn kanaal!

Vorige week plaatste ik plotseling, na een hele lange tijd niets met Youtube gedaan te hebben, weer een video. In die vlog beloofde ik onder andere een video waarin ik zou uitleggen waarom ik zo lang afwezig ben geweest op Youtube, en wat mijn plannen voor de komende tijd zijn. Vandaag is ‘ie er! Enjoy!

Liefs Anniek

5 comments on “Video / Ga ik weer beginnen met Youtube??”

  3 juni, 2016

  Reisvlogs zijn mijn favoriete soort filmpjes op YouTube, dus ik ben alvast enorm enthousiast over je idee om een vlog over je reis in Barcelona op te nemen! Ik ben ook een tijdje actief geweest op YouTube, maar sinds ik met mijn Engelstalige blog ben gestart, heb ik nog niet de moed gehad om mezelf te filmen terwijl ik een andere taal spreek…


  3 juni, 2016

  Yas voor reisvlogs. Ik vind die sfeervideo’s altijd zo leuk <3


  3 juni, 2016

  Jaa, ik kijk ernaar uit!


  5 juni, 2016

  Leuk dat je weer gaat beginnen, je deed het altijd super!

  Anniek
  8 juni, 2016

  Ah dankjewel Suzanne, superlief! <3