Video / Ga ik weer beginnen met Youtube??

Als je het leuk vindt, kan je je hier abonneren op mijn kanaal!

Vorige week plaatste ik plotseling, na een hele lange tijd niets met Youtube gedaan te hebben, weer een video. In die vlog beloofde ik onder andere een video waarin ik zou uitleggen waarom ik zo lang afwezig ben geweest op Youtube, en wat mijn plannen voor de komende tijd zijn. Vandaag is ‘ie er! Enjoy!

Liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  Jolien
  3 juni, 2016 at 05:56

  Reisvlogs zijn mijn favoriete soort filmpjes op YouTube, dus ik ben alvast enorm enthousiast over je idee om een vlog over je reis in Barcelona op te nemen! Ik ben ook een tijdje actief geweest op YouTube, maar sinds ik met mijn Engelstalige blog ben gestart, heb ik nog niet de moed gehad om mezelf te filmen terwijl ik een andere taal spreek…

 • Reply
  Lisa
  3 juni, 2016 at 15:51

  Yas voor reisvlogs. Ik vind die sfeervideo’s altijd zo leuk <3

 • Reply
  Iris
  3 juni, 2016 at 17:39

  Jaa, ik kijk ernaar uit!

 • Reply
  Suzanne
  5 juni, 2016 at 09:42

  Leuk dat je weer gaat beginnen, je deed het altijd super!

  • Reply
   Anniek
   8 juni, 2016 at 10:23

   Ah dankjewel Suzanne, superlief! <3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.