Even bijpraten over alle gekke dingen die er nu gebeuren in mijn leven (+ SECRET PROJECT) - GlowofbeautyGlowofbeauty

24 februari 2016

update

De laatste tijd gebeuren er onwijs veel gekke dingen in mijn leven. Dingen die mijn leven een beetje heel erg op zijn kop zetten. Dingen die me ontzettend veel nieuwe uitdagingen opleveren. De afgelopen weken heb ik nogal geheimzinnig gedaan over al die gebeurtenissen, maar inmiddels is het hoog tijd om jullie eens even een flinke update te geven! (ja, ik onthul inderdaad ook mijn SECRET PROJECT!)

koffie

Project round

Guys, BEDANKT VOOR AL JULLIE TÉ LIEVE REACTIES OP PROJECT ROUND!

Zo. Dat is eruit. Want echt waar, ik word zó blij van al jullie enthousiaste comments hier en op Instagram over Project Round, supertof die support! Inmiddels ben ik al een week of twee bezig met het projectje, en het is heel gaaf om mijn feed langzaam te zien veranderen in één groot bolletjesfeest :)

Oh, mocht je geen idee hebben waar ik het over heb: lees hier wat meer over mijn project, en zie hier het resultaat tot nu toe!

bed

The exam stress is real

Poe. Wat een opluchting toen ik vorige week vrijdag om 5 voor 2 het laatste woord op mijn toetsblaadje schreef. De toetsweek was voorbij. De een-na-laatste toetsweek aller tijden.

Het klinkt wel een beetje eng vind ik. Want zo´n een-na-laatste toetsweek betekent niet alleen dat ik bijna van die rotte toetsweken af ben, maar ook dat mijn examens steeds dichterbij komen. Na even rekenen kwam ik erop uit dat ik nog maar 6 ´echte´ weken les heb. 6 WEKEN! :O

Nu heb ik gelukkig nog een kleine week vakantie, maar daarna moet ik hard aan de bak. Met examenopdrachten. Oefenen, oefenen, oefenen. Zodat ik begin mei mijn middelbare schooltijd goed af kan ronden. Best spannend, ik hoop dat het allemaal gaat lukken…

oud huis

SECRET PROJECT

En dan de onthulling van mijn secret project! Of eigenlijk: van mijn nieuwe baantje waar ik de laatste tijd veel te geheimzinnig over ben geweest :) Na een hoop héle nieuwsgierige opmerkingen van jullie kan ik het nu dan eindelijk vertellen: ik word één van de helden van de studentenwebsite Studenten.net, YAY!

Wat ik dan ga doen als ´held´ van Studenten.net? Nou, een heleboel leuke dingen! Samen met mijn drie mede ´helden´ post ik vanaf volgende week dinsdag elke dag iets op mijn eigen pagina op studenten.net. Dat kan bijvoorbeeld een video zijn, een artikel, of een paar fotootjes. Allemaal over hele persoonlijke en uiteenlopende onderwerpen. Van easy receptjes tot vlogs en challenges.

Afgelopen maandag heb ik op het kantoor in Amsterdam mijn drie mede helden ontmoet (die ook elke dag items gaan posten op hun eigen pagina op Studenten.net), en hebben we gebrainstormed, een fotoshoot gehad en videobeelden geschoten. Komende dinsdag gaat het hele project dus van start, en donderdag is er een gave launch party! 

Zoals je kan horen ben ik er mega enthousiast over, ik heb er zó veel zin in! Als alles eenmaal van start is gegaan ga ik jullie natuurlijk ook meenemen achter de schermen! Oh ja, als je nu kijkt op Studenten.net kan je trouwens nog niets zien van het hele heldenproject hoor, dat komt dus volgende week dinsdag pas :)

snack

Hoewel ik nog wel even door kan typen, maak ik nu toch maar een eind aan deze update. Ik moet ergens stoppen :) Ik wil jullie in ieder geval hartstikke bedanken voor alle support en lieve reacties. Jullie zijn LEUKERDS <3

Waar houd jij je de laatste tijd mee bezig?

Liefs Anniek

De foto´s van dit artikel heb ik trouwens afgelopen weekend gemaakt, toen ik een paar daagjes in Limburg was!

 

29 comments on “Even bijpraten over alle gekke dingen die er nu gebeuren in mijn leven (+ SECRET PROJECT)”

  24 februari, 2016

  Ah wat ontzettend gaaf dat je gaat schrijven/fotograferen/vloggen voor studenten.net! Hele mooie kans, ik zal je in de gaten gaan houden :) Gek hè, die weken voor je examen vliegen altijd voorbij. Voor je het weet zit je al vol zenuwen in de examenzaal.


  24 februari, 2016

  Aaah gaaf Anniek! Volgens mij ken ik daar nog wel iemand dus ik weet zeker dat het project in goede handen is. Je mag trots zijn!


  24 februari, 2016

  Wat gaaf zeg! Leuk dat je zelf ook zo enthousiast bent. Ik ben erg benieuwd!


  24 februari, 2016

  Wat gaaf dat je dit gaat doen! En wat fijn dat je jouw toetsen nu achter de rug hebt!


  24 februari, 2016

  Wat leuk! Held! Hihi! Veel plezier en succes! Ik zag indd je leuke bolletjes pics, of ronde pics eigenlijk;-) op insta. Super leuk en creatief. Past helemaal bij je:-)! Xxx


  24 februari, 2016

  Wat ontzettend gaaf. Het enthousiasme spat echt van het beeldscherm af. Heel veel plezier met deze prachtige nieuwe kans


  24 februari, 2016

  Wat een mooie kans zeg! Ik zal er volgende week zeker gaan kijken, ben benieuwd!


  24 februari, 2016

  Jaaa, ik vind je ronde foto’s heel tof! Liefs


  24 februari, 2016

  Wat een leuke projecten zeg! Ik snap dat je daar vrolijk van wordt, je enthousiasme straalt ook helemaal van je blog af :) Veel plezier met je baantje, volgens mij is het iets heel tofs!

  xx Alex


  24 februari, 2016

  Oeee, spannend!! Leuke post :)


  24 februari, 2016

  Wow, zoveel toffe dingen allemaal <3. Hihi, snap wel dat je leven eventjes op de kop staat. Super leuk, dat van Studenten.net. Lijkt me heel tof om daaraan mee te werken. Enjoy <3. En nog even knallen die laatste schoolweken, voor je het weet is het voorbij! En jaaa: na de examens natuurlijk een megalange zomervakantie. Dat moet heerlijk zijn!


  24 februari, 2016

  Waaah, wat ontzettend leuk! Lijkt me echt heel tof om te doen, schrijven voor studenten.net En je examens komen vast helemaal goed, don’t worry!


  24 februari, 2016

  Proficiat Anniek! Superleuk dat je zulke toffe dingen meemaakt :D En van je project round ben ik ook helemaal fan :)


  24 februari, 2016

  Wat leuk! Daar mag je heel trots op zijn!


  24 februari, 2016

  Wat een ontzettend gaaf project! Wat een spannende, maar geweldige ervaring. Heel veel succes en ik zal de website zeker in de gaten houden. Ik kan je vertellen dat je examens ook zo snel voorbij zullen zijn en dan heb je gewoon vakantie! Ook heel veel succes met deze periode: je kunt het. :)


  24 februari, 2016

  Wooow hele leuke kansen! Fijn om te horen! Je mag trots zijn op jezelf: de meeste kansen creëer je zelf en moet je uiteindelijk ook met beide handen grijpen. Goed bezig!


  24 februari, 2016

  Wat heb jij een tof nieuw baantje! Heel veel succes en plezier! X


  24 februari, 2016

  Wat gaaf dat je aan zo’n project mag meewerken! Verder heel veel succes met het voorbereiden van je examens!


  24 februari, 2016

  W A U W. Wat onwijs gaaf Anniek. Ik was zo benieuwd dus ik heb gelijk even gekeken. Echt een supertof bijbaantje zeg. Past ook perfect bij jou.


  24 februari, 2016

  W A U W. Wat onwijs gaaf Anniek. Ik was zo benieuwd dus ik heb gelijk even gekeken. Echt een supertof bijbaantje zeg. Past ook perfect bij jou.


  24 februari, 2016

  Heee wat gaaf zeg!!! Dat zeker allemaal goed komen. :)


  24 februari, 2016

  Meid, wat enorm tof! Ik ben echt heel bij voor je en gefeliciteerd (als dat van toepassing is), je verdient het echt hoor. ♡


  24 februari, 2016

  Aaah, gefeliciteerd!


  24 februari, 2016

  Proficiat met je nieuwe baantje! Eigenlijk ga je gewoon nog extra je hobby/passie uitoefenen? Supertof! Zoals altijd vind ik je foto’s weer prachtig. Probeer ook nog wat te genieten van die laatste weken :) xoxo


  24 februari, 2016

  Wauw wat SUPER leuk!! De laatste tijd houd ik me best veel bezig met bloggen, maar eigenlijk zou ik aan mijn examenopdrachten moeten zitten……. oepss


  25 februari, 2016

  Wat een leuk project, lijkt me een hele leuke uitdaging! Veel succes en vooral plezier!


  25 februari, 2016

  Wauw gave uitdaging, je hebt al prachtige foto’s dus dat moet 100% goedkomen! Veel succes


  25 februari, 2016

  Wat een gave uitdaging dat je gaat schrijven voor studenten.net! En maak je niet te druk om je examens, het komt echt allemaal goed en achteraf zal je je afvragen waarom je al die stress hebt gehad!

  liefs,
  susan


  25 februari, 2016

  Wauw Anniek, wat cool ! Proficiat!