JML #100 / Op vakantie, bloggersmeeting & lange lokken eraf - GlowofbeautyGlowofbeauty

29 februari 2016

join my life 100

Wie mij ook volgt op Instagram heeft het wel gemerkt: ondanks dat ik de afgelopen week vakantie had, zat zo ongeveer elke dag bomvol gepland! Wel met toffe dingen gelukkig. Ik ging een paar daagjes op vakantie, had een brainstormmiddag voor studenten.net, ik ging naar een bloggersmeeting, liet mijn haar afknippen en ik ging naar Leiden! En eigenlijk deed ik nog veel meer, maar dat past niet meer in deze inleiding :)

latté macciato

Alright, laat ik maar even beginnen bij het begin. Twee weken geleden begon ik namelijk aan mijn toetsweek, en aangezien ik vorige week maandag geen Join My Life heb gepost, neem ik die week ook nog even mee!

Hier verwende ik mezelf, tijdens het leren van Kunst, met een home made latté macciato :)

ochtendschemering

Doordat ik in mijn toetsweek vaak wat later dan normaal naar school moest, kon ik ´s ochtends heerlijk rustig beginnen! Prachtig om dan de zon op te zien komen, en het donker te zien wegtrekken.

soep

Vaak thuis lunchen: ook géén probleem! Mijn toetsen gingen over het algemeen best goed trouwens. Ik heb nog niet veel cijfers terug, maar voor mijn gevoel ging het allemaal wel oké.

dakraam

De vrijdag na de toetsweek vertrok ik ´s avonds met mijn moeder naar een leuk vakantiehuisje in Limburg, waar we wel vaker komen. Daar verbleef ik tot maandag, met mijn moeder én opa en oma, die er al eerder waren aangekomen. Vanuit het dakraam van mijn slaapkamer had ik een heel fijn uitzicht over een schattig dorpje.

havermout

Oh, wat was het heerlijk om na zo´n drukke toetsweek even helemaal tot rust te kunnen komen! ´s Ochtends lekker laat opstaan, genieten van een fijn ontbijtje (havermout natuurlijk), en gewoon helemaal niets moeten.

oude huizen

duitse toetjes

Zaterdag gingen we lekker een middagje naar Aken. En natuurlijk konden we een bezoekje aan de Duitse supermarkt niet overslaan. We haalden weer een hele lading lekkere rijsttoetjes :)

dikke sjaal

mountainbiken

Bij het huisje stond ook een mountainbike, waar ik in de keiharde wind nog even lekker een stukje op gefietst heb. Ik hield het alleen niet zo lang vol, aangezien het ging regenen en ik hélemaal vies werd van de opspattende modder, haha!

gezonde snack

Lekker snackje: thee, peer, en muesli met melk.

b amsterdam

Maandag vertrok ik vanuit Limburg met de trein naar Amsterdam. Ik had er een afspraak in het hippe kantorencomplex ‘B. Amsterdam’.

fotoshoot

Waarom? Voor een brainstormsessie voor mijn nieuwe klus bij studenten.net, superleuk! (voor degenen die dit nieuws gemist hebben: ik heb er hier wat over geschreven)

unwash

Toen ik maandag vanuit Amsterdam weer thuiskwam, lag er een pakketje met deze drie mooie producten op me te wachten, joepie! Unwash is een nieuw haarverzorgingsmerk wat de methode ´co-washing´ (van ´conditioner washing´) heeft ontwikkeld: een methode waarbij je je haar wast zonder shampoo, maar mét conditionerachtige producten. Ik heb zelf erg last van een droge hoofdhuid, en ik hoop dat deze producten dat een beetje tegengaan!

schoonmaken

Eén keer per vakantie ruim ik mijn kamer grondig op en maak ik ´m helemaal schoon. Ook vorige week was het weer tijd voor een beurt :)

haar knippen salon b

Na heuuuul lang niet bij de kapper geweest te zijn, belde ik afgelopen dinsdag in een opwelling de kapsalon ‘Salon B’ op voor een afspraak. Ik kon er woensdag meteen terecht, en liet een heel stuk van mijn haar knippen, aaah! Hierboven zie je het resultaat, en in dit artikel laat ik je het hele verhaal + alle foto´s zien!

oversized spijkerjasje outfit

Vanuit Salon B ging ik meteen door naar Fleur, om daar foto´s te maken van mijn nieuwe haar en de bovenstaande outfit!

leiden

En vanuit Fleur, hup naar mijn zus in Leiden, waar ik een nachtje bleef slapen. Woensdag was dus een druk dagje :) Ik heb trouwens ook gevlogd die dag, de video komt vrijdag online! (éindelijk weer eens een video, haha!)

foto's editten

Ik heb de afgelopen dagen ook heel veel foto´s gemaakt en ge-edit, en ook veel artikelen schreven. Heerlijk om er zo in de vakantie even lekker alle tijd voor te hebben.

chocolade deeg

Zie hier het beslagje voor een vegan en healthy chocolate pie, waarvan het deeg al VEEL TE LEKKER was! Het recept komt komende week online :)

bloggers

Zaterdag had ik een meeting met alle bloggers van Huis van Belle, en ook de schrijvers van het tijdschrift Belle waren erbij. Supergezellig met deze leukerds, en alle anderen!

eline hoogenboom

vigagist

Eline, de oprichtster van Huis van Belle, opende met een mooi praatje en wat toffe sneak previews voor komende projecten, en daarna gingen we uiteen in groepjes om workshops te volgen en foto´s te maken.

high tea

´s Middags hadden we een SUPER DUPER LEKKERE high tea met z´n allen!

spijkerjasje

Na de meeting dook ik vlug nog even de stad in met de lieve Lisa, waar ik een paar leuke items scoorde! Je ziet ze binnenkort vast wel verschijnen in een aantal outfitposts.

koffie

Zondag heb ik lekker rustig aan gedaan, en genoten van het heerlijke weer. En natuurlijk dit artikeltje in elkaar gezet :)


En nu, na zo´n heerlijke week vakantie, begint het schoolleven weer. Nog één periode hard aan de slag, en daarna door naar het examen… Gelukkig staan er voor komende week ook nog een hoop leuke dingen op de planning, joepie!

Heb jij ook vakantie gehad afgelopen week?

Liefs Anniek

 

19 comments on “JML #100 / Op vakantie, bloggersmeeting & lange lokken eraf”

  29 februari, 2016

  Leuk om te zien. Ik vind je haar heel leuk zitten zo. Het heeft ineens veel meer volume! Mooi meis.


  29 februari, 2016

  Wat een fijn weekje! Ik ben wel nieuwsgierig naar de shampoo, ik heb ook last van een droge hoofdhuid


  29 februari, 2016

  Whoaaa, die high tea! Wat een boel lekkere dingen staan er tussen!


  29 februari, 2016

  Ik heb ook iedere dag bomvol gepland afgelopen vakantieweek. Het was super leuk! Jouw foto’s zien er ook heel goed uit! Je kortere haar staat je onwijs goed Anniek, weer helemaal fris voor de aankomende lente! Ik ben benieuwd naar de vlog én de healthy chocolate pie!


  29 februari, 2016

  Wat een leuke drukke week! Je maakt echt super mooie foto’s!


  29 februari, 2016

  Wauw, wat een leuke foto’s zeg. Je afgelopen week ziet er super leuk uit. Liefs Iep xo


  29 februari, 2016

  Wat een superleuke foto’s en die high-tea ziet er echt goddelijk uit!


  29 februari, 2016

  Je week zag er echt heel erg leuk uit!


  29 februari, 2016

  Ooooh heerlijk rijst toetjes mag je mij wakker voor maken :)


  29 februari, 2016

  Helaas was mijn vakantie niet zo leuk als die van jou (lees: kilo’s huiswerk), maar een weekje vrij is sowieso lekker.


  29 februari, 2016

  Wat een leuke foto’s heb je gemaakt! En echt tof zo’n blogger meeting! -x-


  29 februari, 2016

  Ziet eruit alsof je een heel leuke week hebt gehad! :)


  29 februari, 2016

  Die high tea ziet er heel erg goed uit, ik hou ervan!


  1 maart, 2016

  Zalig weekje! En wat een uitgebreide high tea!


  1 maart, 2016

  Wat een leuke week! En dat deeg van die taart. MOHH dat ziet er echt uit als mega lekker schepijs. Ik wil het!!


  1 maart, 2016

  Leuke foto’s en wauw zeg, je haar! Ik moet even wennen maar het staat je echt super!


  1 maart, 2016

  leuk om te lezen!


  1 maart, 2016

  woww wat een mooie foto’s maak jij! die foto uit je raam is zooo pretty :o


  6 maart, 2016

  Wat een heerlijke foto’s, ik herinner me dat nog zo goed: Niks is chiller dan de week of het weekend na de toetsweek, haha. Zo te zien heb je heel veel leuke dingen gedaan in je vakantie <3