Mijn nieuwe bruine leren shopper van Burkely!

Eindelijk, eindelijk kon ik de zilte zeelucht weer opsnuiven. Kon ik die frisse wind door mijn haren voelen gaan, de golven steeds hoger zien worden en dat gevoel van vrijheid ervaren wat ik altijd ervaar als ik bij de zee ben. Afgelopen maandag was ik aan het strand en maakte ik ook meteen foto’s van mijn hele fijne, nieuwe bruine shopper!

Eindelijk weer naar zee

Al weken spookte het rond in mijn hoofd: ‘ik wil weer naar de zee’. Ik zat echter in een drukke periode wat betreft mijn studie, en het kwam er niet van om ook daadwerkelijk te gaan. Tot afgelopen maandag. Het was 2e paasdag, en mijn vader stelde voor om naar zee te gaan. ‘JA!’

En daar gingen we dan. Hop, de auto in, en langs de bollenvelden in Noord-Holland naar Katwijk aan Zee toe. De zon scheen en het was één en al genieten!

Bruine leren shopper

Dan even over naar de tas die ik in dit artikel aan jullie wil laten zien: een bruine leren shopper! Een tijdje geleden kwam Brandfield naar me toe met de vraag of ik misschien een tas van hen wilde uittesten. Nou, dat wilde ik wel! Mijn eigen handtas was toevallig ook net kapot gegaan, dus ik kon een mooie vervanger uitzoeken.

Brandfield heeft een groot assortiment met allerlei verschillende soorten modellen tassen. Uiteindelijk ging ik voor deze bruine leren shopper van Burkely! Hij is lekker groot, wat voor mij echt belangrijk is. Als je me een beetje kent weet je dat ik altijd véél te veel spullen met me meesjouw…

De tas is gemaakt van echt leer en voelt heerlijk ‘zacht’ aan. Wat betreft de kwaliteit van deze tas zit het echt wel goed. Hij is stevig! Wat ik ook erg fijn vind, is dat de tas met een rits dicht kan. Veel shoppers hebben geen rits, een beetje onpraktisch. Maar deze tas kan dus wel goed dicht.

Veel verschillende vakjes en een laptopbeschermer!

Yes, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe tas! Hij is lekker groot en praktisch, maar óók mooi. Een heerlijk ding!

Wat voor soort tas gebruik jij op dit moment het meest?

Liefs Anniek

Op deze pagina vind je alle Brandfield tassen.

 

Dit artikel is gesponsord door Brandfield.

14 reacties

 • Reply
  Suzanne
  21 april, 2017 at 06:41

  Hele mooie tas!

 • Reply
  Sophie
  21 april, 2017 at 07:40

  Jaa wat een geweldig mooie tas!

 • Reply
  Arjanne
  21 april, 2017 at 08:42

  Ah wauw, een supermooie tas! Ook echt een superfijn formaatje!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  21 april, 2017 at 12:27

  De tas lijkt me echt heel fijn! X

 • Reply
  Eline
  21 april, 2017 at 14:26

  Wauw wat een mooie tas! Je het er ook echt super mooie foto’s van gemaakt. Het strand vind ik zo fijn, dat mis ik echt aan het in de stad wonen. Je moet er helaas zo ver voor reizen.

 • Reply
  Laura
  21 april, 2017 at 14:49

  Mooie tas! Ik was gisteren ook naar het strand en het was zooo fijn <3

 • Reply
  Silke
  21 april, 2017 at 16:21

  Ooh, hier loopt de ‘mooiefoto’-reeks door! Zo’n toffe locatie, gewoon op het strand :) Echt een leuke tas ook, hij staat je goed! Liefs :)

 • Reply
  Iris
  21 april, 2017 at 17:13

  Dat lijkt me een heerlijke tas! Ik heb een schoudertas van Burkely, ook van bruin leer, waar ik ook erg blij mee ben. Het is een soort postbodetas met lekker veel vakjes, waardoor er meer in kan dan je van de buitenkant gezien zou denken.

 • Reply
  Manon
  21 april, 2017 at 19:12

  Wat een mooie tas!

 • Reply
  Benthe
  22 april, 2017 at 09:32

  Erg mooie tas ?! En heerlijke foto’s zo op het strand.

 • Reply
  alexa
  22 april, 2017 at 17:37

  Hij is super leuk en prachtige foto’s!

 • Reply
  Maud - Maudgeniet.nl
  22 april, 2017 at 18:34

  Jaaa; die tas heb ik ook uitgezocht bij Brandfield! <3 Ook so super blij mee!

 • Reply
  Josta
  3 mei, 2017 at 21:18

  Leuke tas! En leuke jas! Welk merk is dat?

  • Reply
   Anniek
   4 mei, 2017 at 18:42

   Dankjewel Josta! En de jas komt van WE, uit de collectie van dit najaar/deze winter!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.