Bruine lippen: hot or not? – NYC Expert Last Lip Lacquer, Turtle Bay Coffee

bruine lipstick

Bruine lipstick: het lijkt weer een beetje in te komen! Eerlijk gezegd heb ik het nooit echt wat gevonden, ik vind het vaak een beetje te ouwelijk. De laatste tijd begin ik echter steeds vaker lipstick te dragen, en ergens achterin begon het een beetje te kriebelen. Kan ik het niet gewoon eens een keertje uitproberen? Vandaag de review van de nieuwe NYC Expert Last Lip Lacquer in de kleur Turtle Bay Toffee, een echte herfstige, bruine kleur! Zou het wat zijn?

NYC expert last lip lacquer turtle bay toffee

 

Nooit heb ik van bruine lipkleuren gehouden, tot ik op de blog ‘Fashion is a party’ een prachtige, rood/bruine lipstick voorbij zag komen. Toen ik las dat het een super budget kleurtje van NYC bleek te zijn, werd ik toch wel erg nieuwsgierig. Zou ik niet even snel langs de Kruidvat kunnen fietsen, om te kijken of hij er in het echt ook zo mooi uit zou zien? Vooruit dan maar, even gauw kijken.

En tsja, toen ik er eenmaal stond, kon ik niets anders doen dan hem gewoon te kopen. Door de verpakking voor mijn lippen te houden probeerde ik te kijken of de kleur me goed zou staan, maar ik werd er niet veel wijzer van. Ik móest hem dus wel uitproberen! En gelukkig maar dat ik dat gedaan heb…

nyc expert last lip lacquer turtle bay toffee 1

 

Het product is een soort combi van een lipstick en een lipgloss: een liplacquer. Een liplacquer is een (als het een goeie is) goedgepigmenteerde lipgloss, met een creamy structuur. Niet zo plakkerig als een lipgloss dus. Deze liplacquer van NYC breng je aan met een sponsapplicator, die prima werkt.

swatch NYC expert last lip lacquer

En gepigmenteerd, dat is ‘ie zeker! Zoals je hierboven ziet, dekt de kleur als een malle, prachtig! Dit belooft wat…

NYC expert last lip lacquer bruin

bruine lippenstift

Oke… Dit is hem dus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel even moest wennen toen ik deze kleur op mijn lippen smeerde, maar na een klein tijdje wat beter gekeken te hebben, vond ik hem toch wel heel erg tof! In combinatie met mijn blonde haar geeft het echt zo’n soort 1900 feeling, vind je niet?

bruine lipstick nyc

Ik vind het wel wat hebben. Het is heel wat anders dan normaal, maar wat geeft dat? Een beetje afwisseling kan geen kwaad! Daarnaast is het voor mij ook echt een perfecte herfstkleur: warm, donker, en classy. Ik zeg HOT!

Wat vind jij? HOT or NOT? Geef je mening in de comments!

Liefs Anniek

 

34 reacties

 • Reply
  De Beautykoffer
  21 oktober, 2014 at 04:47

  Ik vind het je echt heel leuk staan!
  Zelf ben ik niet zo van de gedurfde kleuren maar dit wil ik toch een keertje proberen!
  X

 • Reply
  Esther
  21 oktober, 2014 at 05:44

  sowieso HOT, wauw, staat je echt prachtig! En wat een pigmentatie zeg, helemaal top!

 • Reply
  Larissa
  21 oktober, 2014 at 06:20

  Staat je echt prachtig! Zelf zou ik het niet durven hoor, maar bij mij staan donkere kleuren niet zo mooi haha.

 • Reply
  The Colour Of Beauty
  21 oktober, 2014 at 06:47

  HOT! Het staat je goed. Het heeft een rode ondertoon. Gewoon blijven dragen ❤ Amanda

 • Reply
  Ines
  21 oktober, 2014 at 07:06

  Staat je erg mooi! Ik vind hem toch meer neigen naar rood dan bruin ^^Maar staat je leuk nonetheless!

  • Reply
   Anniek
   21 oktober, 2014 at 08:57

   Ja, op de foto’s lijkt hij misschien een tikje rood, maar in real life is hij toch echt duidelijk bruin :) Maar bedankt! X

 • Reply
  Rosalie (4BeautyandLife)
  21 oktober, 2014 at 07:24

  Ik vind het leuk! Ik moet er bij mezelf ook steeds aan wennen als ik een donkere kleur op doe. Als ik dat doe dan houd ik mijn ogen minimaal. Alleen wat zwarte eyeliner en mascara. Zo krijg ik een leuke jaren 30 look.

  • Reply
   Anniek
   21 oktober, 2014 at 08:56

   Inderdaad: óf heftige lippen, óf heftige ogen :)

 • Reply
  irene
  21 oktober, 2014 at 08:02

  Ik vind hem HOT!! Liefs irene

 • Reply
  Eline
  21 oktober, 2014 at 08:53

  Hij staat je echt heel mooi!

 • Reply
  Bianca
  21 oktober, 2014 at 09:06

  Staat je erg mooi! Maaar het is niet een kleurtje voor mij haha!

 • Reply
  Petra
  21 oktober, 2014 at 09:27

  Hij staat je erg mooi, maar het is inderdaad wel een beetje wennen…maar mooi is ie zeker!

 • Reply
  Milou
  21 oktober, 2014 at 09:38

  Staat je mooi!:-) Ik wil ook wat gewaagdere kleuren gaan proberen!

 • Reply
  Eva | Realitijd
  21 oktober, 2014 at 10:19

  Ik vind het wat hebben, zeker met je mooie blauwgroene ogen!

 • Reply
  Stacey
  21 oktober, 2014 at 10:25

  Ik vind de kleur je heel mooi staan, heel mooi klassiek. Maar ik denk dat het wel heel afhankelijk si van je huidskleur en outfit.

  • Reply
   Anniek
   21 oktober, 2014 at 11:31

   Ja, klopt. Als je heel bleek bent denk ik dat deze lipstick al gauw een beetje creepy staat… Ben dus ook benieuwd of ik deze in de winter nog steeds zo mooi vind!

 • Reply
  The Beauty Suitcase
  21 oktober, 2014 at 10:49

  Ik vind ‘m echt super tof! Ik draag zelf altijd graag een bruinige nude lipstick.

 • Reply
  Hana
  21 oktober, 2014 at 10:56

  ik zie jou echt op elke bekende blogger reageren, haha

  • Reply
   Anniek
   21 oktober, 2014 at 11:33

   Haha, ik volg inderdaad heel veel blogs! Vind het superleuk om mijn dag te beginnen met de artikelen en filmpjes van andere bloggers :)

 • Reply
  alexa
  21 oktober, 2014 at 10:57

  ik vind hem heel erg leuk alleen vind ik hem niet echt bruin eerder rood!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  21 oktober, 2014 at 11:00

  Yup, ik vind ‘m ook mooi, een heel speciaal kleurtje ook.

 • Reply
  Nicole
  21 oktober, 2014 at 13:06

  Ik vind dat de kleur je erg mooi staat!

 • Reply
  Claudia
  21 oktober, 2014 at 13:37

  Hij staat je mooi omdat er een rode ondertoon in zit.

 • Reply
  Denise
  21 oktober, 2014 at 14:05

  Het staat goed!

 • Reply
  malu
  21 oktober, 2014 at 14:26

  ik vind m super! :)
  xx

 • Reply
  Kim
  21 oktober, 2014 at 15:14

  Ik vind hem meer rood dan bruin. Maar het is een mooi kleurtje! :)

 • Reply
  Cynthiiaa
  21 oktober, 2014 at 15:48

  Same here, ik vind het ook zeker wat hebben! Zelden draag ik bruin, maar het staat niet zo verkeerd als wij in gedachten hebben. Love de creamy finish ervan!

 • Reply
  Iris
  21 oktober, 2014 at 17:34

  Ik weet het niet. Op de onderste foto lijkt de kleur veel roder.

 • Reply
  Esmeralda
  21 oktober, 2014 at 18:22

  Wauw mooie kleur, staat je ook heel goed!

 • Reply
  Northflix
  21 oktober, 2014 at 19:42

  Is dat bruin? Zou je niet zeggen! Staat je wel leuk!

 • Reply
  Esmée
  22 oktober, 2014 at 12:56

  Ik vind het je erg leuk staan, maar hij lijkt ook erg rood in plaats van super bruin, lekker draagbaar! De kleur 112 van Rimmel Kate Matte is ook zo’n mooie, roodbruine kleur! X

 • Reply
  Janniek
  23 oktober, 2014 at 07:17

  Staat je erg goed!

 • Reply
  Riemke
  23 oktober, 2014 at 16:11

  een prachtige herfstkleur, en het staat je super leuk!

 • Reply
  Anna
  26 oktober, 2014 at 16:19

  Ik heb ‘m ook, hij is bij jou wel wat heftiger maar je kan ‘m echt goed hebben!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.