Budget alert! Hema eyeliner donkerblauw met een subtiel glittertje

Hebben jullie ook zo’n zin in de komende feestdagen? Sinterklaas, kerst en daarna nog oud & nieuw! Ik heb er al helemaal zin in, en met de mooie Limited Editions die nu in de winkel liggen al helemaal! Deze donkerblauwe eyeliner met kleine glittertjes is echter niet limited, maar zit gewoon in het vaste assortiment van de Hema!

review Hema eyeliner donkerblauw

De Hema heeft een aantal kleuren eyeliners uit deze lijn. Toen ik zag dat ze maar 2,50 per stuk kostten, werd ik wel heel erg benieuwd. 2,50 is niet veel geld voor een goede eyeliner, en ze hadden ze ook nog eens in best wel veel verschillende kleuren! Ik koos voor deze donkerblauwe met héle kleine glittertjes, omdat ik zo’n kleur nog niet had en ik het ook wel een mooi winterkleurtje vond.

Hema eyeliner donkerblauw review

hema eyeliner review donkerblauw

Het is een potje met 6 milliliter vloeistof erin, een prima hoeveelheid. Het kwastje is gemaakt van kleine losse haartjes en is lekker dun, daar houdt ik van! Het handvat van het dopje is lekker lang, wel handig als je het aanbrengt, dan kun je hem goed vasthouden.

Hema eyeliner donkerblauw swatch

Eenmaal aangebracht heeft de eyeliner een mooi glansje in zich. Niet echt glitters, maar gewoon een subtiele glans.

review hema donkerblauwe eyeliner

Met het kwastje is goed te werken. Het is een heel basic kwastje, maar je kunt er mooie strakke lijnen mee maken en het brengt heel gemakkelijk aan. Een wing wordt wel iets lastiger denk ik, omdat er niet echt een punt aan het kwastje zit.

Ik vind het een mooie kleur om overdag op je oog te dragen, toch net ietsjes anders dan gewoon zwart. Ik vind dat zwarte eyeliner bij mij soms snel een harde uitstraling geeft, ook omdat ik blond haar heb. Maar met deze kleur heb ik dat al een stuk minder, staat wel vrolijk zo’n kleurtje vind ik. :)

Ik kan deze eyeliner zeker aanraden, en ze hebben nog meer kleuren! Het is een goede basic eyeliner met een handig kwastje, en hij geeft goed pigment af. Deze eyeliner is voor 2,50 te koop bij de Hema. Een aantal andere kleuren die ze hebben zijn zwart, zwart met een subtiel glittertje, donkerpaars en ik dacht ook donkergroen. Ga jij ook wel eens voor een andere kleur eyeliner dan zwart?

Xx Anniek

2 reacties

 • Reply
  Birds4Free
  29 november, 2013 at 19:43

  Ik hou ook erg van blauwe eyeliner! Deze lijkt me heel goed! Goede review trouwens :)

 • Reply
  stephanie
  5 mei, 2020 at 21:06

  is deze nog ergens te koop?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.