Catrice Absolute Eye Colour 730 Too Good To Be Blue

Catrice absolute eye colour 730 Too Good To Be Blue

Jullie zagen hem laatst al voorbij komen, dit felle paarse kleurtje. Vorige week plaatste ik een look met deze kleur, en ik vond dat hij wel wat extra aandacht voor zichzelf verdiende. Zo’n felle kleur is namelijk niet helemaal mijn ding, maar stiekem vind ik deze oogschaduw toch wel heel vet! Kijk je mee naar mijn review?

Review Catrice eyeshadow 730 too good to be blue

Eerlijk gezegd koop ik bijna nooit mono-oogschaduw. Niet omdat ik de kleuren niet mooi vind, integendeel, er zijn vaak prachtige mono-oogschaduws te vinden! Het is meer dat het niet zo praktisch is, zo’n los doosje in je stash. Palettes bevatten veel meer kleuren, die vaak ook nog eens goed met elkaar te combineren zijn, en bovendien is zo’n palet ook veel makkelijker om mee te nemen.

Maar de laatste keer dat ik door de Kruidvat liep, werd ik toch verleid om een mono-oogschaduw te kopen. Ik zat wat rond te kijken in het Catrice schap, en mijn oog viel direct op deze prachtige lila/blauwachtige kleur. ‘Wauw, wat een gave kleur is dit zeg!’, dacht ik. Maar ja, ik vroeg me wel af hoe vaak ik deze kleur nou zou dragen, ik ben nou eenmaal niet zo van de felle en opvallende looks, doe mij maar mooie nude make-up. Toch nam ik hem mee, en wat ben ik blij dat ik hem niet heb laten liggen!

Lila oogschaduw Catrice review

Catrice is toch wel één van de betere budgetmerken. Hun lipsticks zijn bijna altijd erg fijn, en bij de rest wel van hun producten is het vaak óf heel erg goed, óf helemaal niks, je moet het maar net treffen. Gelukkig is er in mijn filiaal volop de mogelijkheid om producten te swatchen, wat al een heleboel missers uit kan sparen.

Toen ik thuis kwam maakte ik meteen foto’s van de oogschaduw, zodat ik daarna lekker aan de slag kon met een look. En wow, tijdens het foto’s maken werd ik echt overtuigd door de topproducten die Catrice soms in haar assortiment heeft, wat een goed pigment!

Swatches catrice oogschaduw 730 too good to be blue

De kleur zit een beetje tussen lila en blauw in, wat de naam van de oogschaduw – ‘Too Good To Be Blue’ – ook al duidelijk maakt. Ik vind het echt een lekker vrolijk en lente-achtig kleurtje, en je kan er heel veel kanten mee op. Je kan er een felle partylook mee maken, en – wat ik zelf heel erg mooi vind – je kan het ook gebruiken om een leuk en verrassend kleuraccentje aan je look te geven.

tutorial paarse ooglook

Paarse ooglook catrice

Hierboven nog even de look die ik afgelopen week met onder andere deze oogschaduw maakte. Ik combineerde hem met een aantal nude kleuren, zodat mijn oog niet meteen op één groot carnavalsfestijn leek. Ik draag graag nude looks, maar door er een leuke felle kleur aan toe te voegen wordt hij toch net ietsje spannender. En zoals ik al zei, het is een perfect kleurtje voor de lente en de zomer!

Ik ben erg blij dat ik deze oogschaduw uiteindelijk tóch gekocht heb. Hij heeft een hartstikke goed pigment, en je kan veel kanten met de kleur op. Deze mooie mono van Catrice is te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister en kost 2,89.

Heb jij ook wel eens geluk gehad met zo’n topproduct van Catrice?

Liefs Anniek

3 reacties

 • Reply
  Julie
  20 maart, 2014 at 07:16

  Héél erg mooi kleur! Perfect voor de lente/zomer + het staat ook heel mooi bij je eigen oogkleur. Leuk!

 • Reply
  Eline
  20 maart, 2014 at 14:59

  De kleur is echt super mooi!!

 • Reply
  Ines
  20 maart, 2014 at 19:13

  Fijn als hij zo subtiel is :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.