Review Catrice Defining Blush 050 Apropot Apricot

budget perzik kleurige blush

Op een gegeven moment heb ik wel genoeg oogpotloden, en op dit moment zit er ook even een stop op het kopen van oogschaduw. Lipgloss, daar heb ik ook meer dan genoeg kleuren van, en ik heb nog 2 mascara’s op voorraad liggen. Maar iets waar ik nooit genoeg van krijg is blush. Er zijn tíg kleuren blush te koop, van knalroze tot een lichte perzikkleurtjes, en van paars tot donkerrood. Vandaag heb ik een hele mooie (en goedkope!) blush om aan jullie te laten zien: 050 Apropot Apricot van Catrice.

catrice blush apricot apropos

mooi budgetblush perzik

Laatst was het weer zo ver: de 1+1 gratis actie van de Kruidvat, op alle make-up zou je 50 % korting krijgen. Nou, dat laat ik me geen twee keer zeggen! Ik had niet zo veel meer nodig, en ik heb me redelijk ingehouden, maar ik kon het niet laten om een mooie blush van Catrice mee te nemen.

Ik heb als eens eerder een blush van Catrice uitgetest, en daar was ik heel tevreden over! Over het algemeen hebben de blushes van Catrice goed pigment, en vaak zitten er ook mooie, subtiele glittertjes in.

swatches apropot apricot catrice

perzikkleurige blush catrice

Ik heb gekozen voor een hele mooie, perzikkleurige blush met allemaal kleine, gouden glittertjes erin. De laatste tijd ben ik helemaal into de peachy blushes, het geeft je gezicht meteen een hele warme uitstraling, en ik vind het perfect bij de zomer passen! O, over zomer gesproken, ik kijk echt uit naar die lange vakantiedagen in Frankrijk, met uitzicht op de zee…

perzikkleurige blush met gouden glitters

Deze foto heb ik in de zon gemaakt, en wauw, check die glitters!

swatch catrice blush apropos apricot

Leuk leuk leuk! Zoals ik al zei vind ik perzikkleurtjes op dit moment helemaal te gek, en in combinatie met een gouden glans kan het niet beter meer worden! Deze blush van Catrice heeft inderdaad een mooi abrikooskleurtje, en daar is een mooi, zonnig, gouden glansje doorheen gemengd, prachtig!

zonder blush

Gezicht zonder blush

met catrice apropos apricot

met blush apropot apricot

En zo ziet de blush eruit op mijn gezicht. Ik heb hem hier subtiel aangebracht, ik houd nooit zo van súperopvallende blush, iets te clown-lookalike  wat mij betreft.

De blush heeft een goede pigmentatie en de poeder is goed aan te brengen. Het is niet te hard, niet te zacht, precies goed! Sowieso ben ik erg tevreden over de Defining Blushes van Catrice, tot nu toe bevallen ze me erg goed. Ik kan ze je zeker aanraden!

Wat is jou favoriete blush, en heb jij eigenlijk wel eens een blush van Catrice uitgeprobeerd??

Liefs Anniek

 

10 reacties

 • Reply
  Simone
  13 mei, 2014 at 07:21

  Lief kleurtje!

 • Reply
  DIonne
  13 mei, 2014 at 09:15

  Ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  Denise
  13 mei, 2014 at 09:47

  Wat heb je de blush leuk gefotografeerd! Mooie blush, niet te veel maar ook niet te weinig pigment. Staat je goed!

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  13 mei, 2014 at 12:01

  Ziet er heel mooi uit! Ik houd ook niet zo van die opvallende blush.

 • Reply
  Chinouk
  13 mei, 2014 at 16:28

  Leuk! Ik ben ook gek op blushes en zet ze juist wél flink aan, omdat een subtiele blush in mijn gezicht gewoon helemaal wegvalt. Bij jou vind ik juist dit zachte heel erg mooi staan ^^

 • Reply
  Romy
  13 mei, 2014 at 17:04

  Mooie blush, staat je goed!

 • Reply
  Steffi
  13 mei, 2014 at 21:37

  Mooie blush! Hij staat je ook erg mooi! (:

 • Reply
  Miranda
  13 mei, 2014 at 22:47

  Mooie foto’s! Ook een mooie blush, hij past goed bij je (:

 • Reply
  Petra
  14 mei, 2014 at 16:03

  Eigenlijk gebruik ik heel weinig een Blush….dus ik ben niet zo heel erg bekend met de Blushes van catrice….

 • Reply
  Cynthiiaa
  15 mei, 2014 at 00:02

  Oh my, wat een prachtige blush, ook de foto’s die je ervan hebt gemaakt zijn pretty! De blush staat je ook goed, heel natuurlijk en naturel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.