Catrice lash//brow designer

Catrice lash brow designer

Sinds ongeveer 3/4 jaar teken ik graag mijn wenkbrauwen bij. Hierdoor krijgen ze wat extra pit, doordat ze wat voller en intenser van kleur zijn, wat geen kwaad kan met mijn blonde haren. Maar naast de kleur doet ook de vorm van je wenkbrauwen erg veel voor je gezicht, en een wenkbrauwgel kan hier positief aan meewerken! Vandaag review ik de Lash//Brow Designer van Catrice, die ervoor zou zorgen dat je wenkbrauwen perfect in vorm worden gebracht!

cara delivigne eyebrows

De hele hype van het wenkbrauwen bijtekenen begon een beetje bij het model Cara Delevigne, die bekend staat om haar enorme dikke en volle wenkbrauwen. Persoonlijk vind ik het wel wat hebben, zulke volle wenkbrauwen. Ik vind het in ieder geval een stuk beter dan die streepjes wenkbrauwen van jaren geleden, toen vrouwen hun wenkbrauwen helemaal weg epileerden, en ze daarna zo dun bijtekenden dat ze bijna niet meer te zien waren.

Ik wilde zelf ook wel mijn wenkbrauwen bijtekenen, maar het is voor blonde mensen relatief moeilijk om een goede kleur te vinden. Kleuren zijn al heel snel te donker, en ondanks dat ik mijn wenkbrauwen wel wat zichtbaarder wil maken, wil ik niet dat het er supernep uitziet. Afgelopen zomervakantie in Schotland heb ik een heel fijn wenkbrauwpotlood voor mijn haarkleur gevonden, en het leuke is dat hij van het merk MUA is, wat binnenkort naar Nederland komt!

wenkbrauwgel catrice

Na het bijtekenen van mijn wenkbrauwen gebruik ik vaak een beetje wenkbrauwgel om ze gedurende de dag mooi in vorm ze houden. De kleur en óók de vorm van je brows doen heel veel voor je gezicht, en daarom vind ik het belangrijk dat een wenkbrauwgel na het aanbrengen de hele dag goed blijft zitten. En dat doet deze gel zeker!

review catrice wenkbrauw gel

De gel heeft een handig kwastje waarmee je het product heel makkelijk en goed aan kan brengen. Één kant van het borsteltje is wat langer, die zijde is bedoeld om de gel aan te brengen op je wenkbrauwen. Of op je wimpers, want daar kan je deze gel ook voor gebruiken. Dat zou ik zelf trouwens niet zo snel doen, omdat ik mijn wimpers wel echt zwart wil maken, maar stel dat je al zwart haar hebt van jezelf kan het misschien handig zijn!

wenkbrauw met niks

Dit is mijn wenkbrauw zonder ook maar iets erop, misschien wel nog een klein beetje wenkbrauwpotlood, maar veel zal het niet zijn. Mijn wenkbrauwen zijn van zichzelf niet enorm rommelig, maar ze zijn wel een beetje naar beneden gericht, wat ik wat minder mooi vind.

wenkbrauw met wenkbrauwgel

En dit is hoe mijn wenkbrauwen eruit zien na de gel aangebracht te hebben, een stuk beter! Ik borstel mijn wenkbrauwen altijd wat meer omhoog, dat geeft een wat opener blik. Met deze wenkbrauwgel lukt dat goed, in plaats van dat de haartjes meteen weer naar beneden zakken, blijven ze mooi overeind staan.

wenkbrauwgel gebruiken

Wat ik ook een heel groot pluspunt vind, is dat je de wenkbrauwgel helemaal niet ziet zitten. Daar was ik van te voren wel een beetje bang voor, want wat ziet er nou viezer uit dan van die kleverige, nattige wenkbrauwen met stukjes erin..?! Maar nee, daar was niks van waar. De wenkbrauwgel brengt per wenkbrauw precies genoeg gel aan, zodat hij zijn werk goed doet maar je hem nauwelijks ziet zitten. Fijn!

Aan het einde van de dag zitten mijn wenkbrauwen nog steeds hartstikke goed in model, niks mis mee. Ik ben zelf heel erg tevreden over deze wenkbrauwgel, en ik kan hem je zeker aanraden! Vooral als je hele warrige wenkbrauwen hebt is dit product handig voor jou, maar ook als je ze net als ik wat meer omhoog wilt borstelen voor een opener blik.

Deze wenkbrauwgel kost 2,99 en is te koop bij de Kruidvat en de Trekpleister.

Gebruik jij weleens wenkbrauwgel? En van welk merk dan?

Liefs Anniek

9 reacties

 • Reply
  alexa
  20 april, 2014 at 08:23

  ziet er goed uit!

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  20 april, 2014 at 08:37

  Wenkbrauwgel vind ik ook altijd erg handig! Dit lijkt me een hele fijne :)

 • Reply
  thebeautydelivery
  20 april, 2014 at 12:57

  Ik vind wenkbrauwgel altijd erg handig, mijne is al een tijdje op en ik merk echt verschil. Ik moet weer is een nieuwe halen!

  Je hebt echt een leuke blog hihi.

  Liefs,
  Britt

 • Reply
  Chahrazad
  20 april, 2014 at 13:45

  Het is zoo’n een handig product!

 • Reply
  Ines
  20 april, 2014 at 15:39

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Petra
  20 april, 2014 at 17:10

  Handig ziet dit er uit….dank je wel voor de goede tip!

 • Reply
  Kimberley
  20 april, 2014 at 22:13

  Wat fijn dat het zo goed werkt :)

 • Reply
  Laura
  22 april, 2014 at 11:08

  Wat heb jij prachtige natuurlijke wenkbrauwen zeg! De wenkbrauwgel lijkt me heel erg fijn!:)

 • Reply
  Lyana
  25 april, 2014 at 18:19

  Ik wist nooit of het nu wel echt werkte, maar nu zie je het effect toch goed!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.