Class of 2013 blush

Staat er bij jullie in de Kruidvat ook altijd zo’n bak met ‘laatste kans’? In die bak zit dan vaak make-up uit de oude collecties en is flink afgeprijsd. Meestal neem ik er niets uit mee omdat het er niet echt fris meer uitzit, besmeurd onder de lipgloss ofzo :) Maar deze keer kwam ik deze mooie blush tegen, onaangeraakt! Ondanks dat hij al uit de collectie is wil ik hem toch even aan jullie laten zien, misschien is er bij jullie ook nog wel eentje over.

DSC08627

De blush komt uit een LE van Essence, ‘class of 2013”. Hij heet ‘alpha better gamma’, haha leuke naam!

DSC08625

Ik vond hem er heel mooi uit zien. Hij heeft een mooi patroontje in zich gedrukt en mooie glanzende streepjes. Ik was alleen wel een beetje bang dat dit een overspray zou zijn.

Laten we kijken naar de swatches! Het is een mooie roze kleur en ja, het glanzende is helaas overspray. Dit vind ik echt heel erg jammer want de eerste paar keren geeft dit een prachtige glans. Op de foto’s lijkt het meer peachy, maar het neigt toch echt meer naar roze.

DSC08632

DSC08651

DSC08656

De blush is goed gepigmenteerd, je moet uitkijken dat je niet teveel aanbrengt. Ik ben na het aanbrengen er nog even overheen gegaan met een poederkwast, om het iets uit te vagen.

Ik ben erg tevreden over deze blush! Hij kostte me 1 euro, maar hij is dus al uit de collectie. Maar ik heb hem wel al in veel filialen nog zien liggen. Om de prijs hoef je het iniedergeval niet te laten!

Als jullie trouwens nog leuke ideeën voor een artikel hebben of ergens iets graag over willen weten, laat het dan gerust achter in de comments!

Xx Anniek

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.