JML #112 / Teveel plannen, cocktails maken & vliegen

join my life 112

Deze week was bijzonder. Zat ik het ene moment met zeven meiden onder een sinaasappelboom in Spanje tussen de oude, schakende mannetjes, op het andere moment zat ik achter mijn desktop thuis hard te werken. Ik neem je mee in mijn afgelopen week!

stokbrood 1

Precies een week geleden, op maandag dus, ontbeet ik samen met zeven vriendinnen in een appartementje in Barcelona, waar ik met hen op examenreis ben geweest. Zaterdag is er een uitgebreid verslag van deze examenreis online gekomen, dus kijk daar even als je meer wilt zien!

bedankt kaartje 1

Dinsdagavond zouden we terugvliegen. Dinsdagochtend was het dus tijd om alles in te pakken. Ook schreven we even een kaartje voor de leuke eigenaar van het appartement!

vliegtuig

Weer terug naar huis, na een geweldige week vol gezelligheid, feest, zon en strand!

tapas

De volgende dag, woensdag, heb ik lekker uitgeslapen. En om nog een beetje in de Spanjesfeer te blijven probeerde ik meteen mijn ‘fuete’ worstje uit Spanje uit. Lekker joh!

shoppen

Ik heb thuis nu een tasje staan vol met leuke items voor een Barcelona shoplog!

smoothie

Zoals je misschien wel weet schrijf ik artikelen en maak ik video’s voor studenten.net. Omdat ik een weekje weg geweest was lag het werk bij terugkomst al op me te wachten, en donderdag ging ik ermee aan de slag. Ik maakte drie alcoholvrije cocktails!

yoghurt

Yoghurtje met appel en Eat Natural Muesli. Niet 100% gezond (want cruesli = veel suiker), maar wel even lekker.

schepijs

Vrijdag ging ik naar een strandje in de buurt met een vriendin, en at daar vlakbij meteen ook een lekker cheesecake/blueberry ijsje. Hij kon de ijsjes in Barcelona niet overtreffen, maar hij was wel lekker :)

ijs met bramensaus

Die avond meteen weer ijs, met verse bramensaus! Ik ging eten met een paar bevriende gezinnen, heel gezellig.

vaste desktop

Zaterdag kwam dus mijn reisverslagje van Barcelona online. De dagen ervoor ben ik veel bezig geweest met het uitzoeken en bewerken van foto’s, maar ik vind het resultaat wel tof geworden. Bedankt ook voor al jullie lieve reacties!

salade

Zaterdagmiddag at ik wat restjes wrap + salade van de vorige dag. Lekker!

anniek en dianne

Om 3 uur ging ik met Dianne naar een voorbereidingsmiddag/-avond van onze reis naar Roemenië! Vorig jaar ben ik al met een groep naar Roemenië gegaan om daar mee te helpen aan een vrijwilligersproject, en dit jaar ga ik weer naar hetzelfde dorpje. Nog even, en dan is het al zo ver!

fietspad

Een mooie lucht op de terugweg <3

on top

Zondag heb ik lekker rustig aan gedaan. Lezen, koffie drinken, aan dit artikel werken…

anniek

En nadenken. Over hoe ik de komende tijd verder wil gaan met mijn blog. Met Youtube. Met fotograferen. Met tekenen, borduren, enzovoorts. Ik voel al een tijdje een steeds sterkere ondernemingsdrang in me opkomen, maar mijn probleem is dat ik té veel plannen heb. Té veel wil gaan doen, té veel wil ondernemen. Keuzes maken en prioriteiten stellen is niet mijn sterkste kant, maar het is wel nodig.

Hier ben ik de laatste tijd in mijn hoofd dus een beetje mee bezig :)


Deze week een wat kortere Join My Life dan normaal. Ik heb veel gewerkt en uitgerust, dus vandaar. Ik hoop dat je het niet erg vindt!

Komende week wordt een spannende, maar leuke week. Vanavond heb ik mijn eindgala, dinsdag ga ik naar een event, ik ga nog naar een concert, en… Ik hoor de uitslag van mijn examens! Ik heb er zin in!

Liefs,

Anniek

 

14 reacties

 • Reply
  Frauke
  13 juni, 2016 at 06:46

  Wat een leuke foto’s en geslaagde week! Die salade zag er lekker uit zeg, net als je ijsje haha. Fijn dat je zoveel plannen hebt, het is inderdaad soms wel moeilijk om even te doseren als je veel inspiratie hebt. Veel plezier op je eindgala! X

 • Reply
  Tessa | LucyTess
  13 juni, 2016 at 07:33

  Het ziet er allemaal echt super gezellig uit! En dat nadenken, en veel plannen hebben snap ik helemaal!! Misschien komt het omdat we nu zo veel vrije tijd hebben haha, maar het is in ieder geval herkenbaar :p Liefs

 • Reply
  Irina
  13 juni, 2016 at 09:00

  Het ziet er uit als een onwijs leuke week!
  En die ondernemingsdrang en vervolgens gewoonweg veel te veel willen is heel erg herkenbaar, haha.

 • Reply
  anna
  13 juni, 2016 at 09:08

  Wat veel leuke foto’s! Altijd weer even wennen om terug te zijn haha. Ik mis altijd de lekkere hotel ontbijtjes ;-). En dat teveel willen herken ik wel. ik ben altijd met 1000 dingen tegelijk bezig (echt een warhoofd). Vooral in de zomervakantie. Het is mijn laatste ‘school’ zomervakantie en dus heb ik het idee dat ik echt iets super bijzonders moet doen of zo.

 • Reply
  Iris
  13 juni, 2016 at 09:08

  Herkenbaar, het veel willen doen. Zeker met die lange vakantie lijkt alles mogelijk.

 • Reply
  Sophie
  13 juni, 2016 at 09:09

  Ah heeel veel plezier tijdens je eindgala! En succes voor de uitslag!

 • Reply
  Esther
  13 juni, 2016 at 09:18

  Zo te zien heb je een superleuke week gehad!

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  13 juni, 2016 at 09:25

  Oh wat spannend de uitslag van je examens! Komt vast goed en wat een heerlijke week heb je gehad! Fijn week en succes

 • Reply
  Jolien
  13 juni, 2016 at 09:39

  De uitslag van je eindexamens te horen krijgen is zo spannend! Ik krijg volgende week donderdag (na mijn laatste examen, nu nog 9 van de 12 te gaan) te horen of ik erdoor ben of niet.
  Ik krijg trouwens echt zin om te gaan fietsen in de wijk waar je die foto van de lucht hebt genomen. Wanneer ik in Nederland op vakantie ga, zie ik overal mooi aangelegde, verzorgde fietspaden en dat heb je in België (of toch in Antwerpen) helemaal niet! Best jammer, want ik fiets graag en zeker wanneer het mooi weer is.

 • Reply
  Annika
  13 juni, 2016 at 11:26

  Wat een leuke en mooie foto’s en gaaf dat je naar Roemenië gaat! Leuke blog heb je, ik ben je gaan volgen op bloglovin’ :)

  • Reply
   Anniek
   14 juni, 2016 at 08:30

   Ah, wat leuk om te horen Annika, dankjewel! En welkom! :)

 • Reply
  Manon
  13 juni, 2016 at 15:43

  Gaaf dat je naar Roemenië gaat !

 • Reply
  Suzanne
  14 juni, 2016 at 17:38

  Leuk om te zien. Hele mooie foto’s weer.

 • Reply
  Lisa
  16 juni, 2016 at 18:44

  Wat een druk leventjes heb jij weer Anniek, zelfs na je examens. Ik vind het altijd knap hoe jij een combo maakt van alle dingen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.