Kijk mee #145 / Communicatiewetenschap, dagje Delft & reisje plannen

Hey leukerds! Hoe waren jullie afgelopen twee weken? De mijne druk. Ik had veel presentaties en opdrachten die ik moest maken voor mijn studie Communicatiewetenschap, wat veel tijd in beslag nam. Maar die zijn nu lekker klaar! Ik heb trouwens ook iets heel spannends gedaan: plannen gemaakt voor een avontuurlijk reisje naar het buitenland! 

Studie was de afgelopen tijd behoorlijk aanwezig in mijn leven. Naast de colleges waar ik naartoe ging, moest ik twee presentaties voorbereiden met een groepje en één essay schrijven. De vakken die ik deze periode volg zijn gelukkig wel interessant! Het ene vak heet Media Entertainment en het andere Public Relations & Reputation Management.

Toen ik vorige week in de Universiteitsbibliotheek zat, keek ik uit het raam en zag ik deze mooie regenboog! Fotootje waard ?

Maandag kookte en at ik samen met een vriendinnetje. We gingen voor lekker, snel en makkelijk: noedels met sugar snaps, champignons en garnalen.

Tijdens de rest van de avond samen, hebben we ons beziggehouden met iets héél leuks: het plannen van een reisje naar het buitenland! Het lijkt ons ontzettend leuk om in februari een weekendje op avontuur te gaan. Het liefst een beetje richting het zuiden, Spanje of Italië bijvoorbeeld. We zijn nu Skyscanner goed in de gaten aan het houden, om te kijken of er voordelige tickets voorbij komen.

Heb jij nog tips voor een leuke bestemming?

Vorig weekend werkte ik op zaterdag een dagje in Delft voor een bedrijf dat verkeersdata verzamelt. Ik kwam erachter dat Delft een ontzettend leuke en mooie stad is! Rondom de grachten staan mooie oude huisjes, ik zag dit bovenstaande ´kasteeltje´ en ik kwam een hoop leuke winkels en cafeetjes tegen. Hier wil ik nog wel eens naartoe terug!

Toffe muurschildering in Delft.

Ik heb op dit moment zó erg last van droge lippen. Door de kou, denk ik. Ik gebruik nu deze lippenbalsem van Dr. Lipp om mijn lippen goed zacht te houden en ze de tijd te geven om te herstellen. De balsem voelt niet zo vet aan als veel andere lippenbalsems, dat is fijn.

Comfort food! Dit was een pizza funghi.

In het weekend ben ik vaak bij mijn ouders, en zij hebben een bad. Zó fijn, zeker nu het buiten kouder wordt! Ik heb nog een aantal bruisballen van Lush liggen die ik daar nu lekker op maak.

Een straat in Utrecht waar ik elke dag langs fiets. Mooi, met die ondergaande zon!

Hmm, zien deze taartjes er niet goed uit? Ze waren heerlijk! Nicole en ik genoten ervan in het Utrechtse tentje Lucas.


De dagen worden korter, donkerder maar ook gezelliger. Aankomende vrijdag is alweer de eerste dag van december, voor mij een maand waarin veel leuke activiteiten staan gepland. Feestjes, Sinterklaas en Kerst… En ook tentamens.

Op naar een mooie nieuwe maand!

Liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  Eline
  27 november, 2017 at 09:54

  Wat een leuk overzichtje en het is nu zo chill om lekker in bad te gaan. Dat mis ik echt nu ik niet meer thuis woon, badderen is zo chill.

 • Reply
  Anna Laura
  27 november, 2017 at 10:25

  Wat een leuke foto’s allemaal weer! Ik heb dit blok een aantal vrije dagen en ben van plan om een aantal steden in Nederland te gaan bezoeken met onder andere Delft! Dus leuk om doe foto’s vast te zien. Fijne week.

 • Reply
  Manon
  27 november, 2017 at 17:25

  Lekker, noedels met sugar snaps, moet ik ook eens maken

 • Reply
  laura
  28 november, 2017 at 19:49

  oooh die taartjes, jummy! ik ben nu aan het kijken voor reisjes naar marrakech, lijkt me zo tof!

  • Reply
   Anniek
   7 december, 2017 at 09:03

   Oeh ja, Marrakech! Dat lijkt me ook zo’n geweldig mooie stad! Tof hé!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.