De 4 leukste zomertrends die je écht niet mag missen

fashion inspiratie zomer 2014

Zomer, het beste seizoen ooit. Ik was dan ook reuze blij toen de temperaturen voor het eerste een heel eind omhoog gingen, en ik kon mezelf niet tegenhouden om meteen in mijn allerluchtigste kleding lekker in de zon te gaan zitten! Maar wat speelt er deze zomer eigenlijk op het gebied van fashion? Vandaag laat ik je de 5 gaafste trends zien, die je echt niet mag missen!

inspiratie maxi skirt

maxi rok roze

inspiration maxi skirt

white maxiskirt

De maxiskirt

De maxiskirt is weer terug, in allerlei soorten en maten! En i LOVE it. Ik ben zelf nog op zoek naar een simpele grijze maxiskirt, en als ik zo eens wat foto’s op internet zit te bekijken vind ik rood/roze maxirok toch ook wel heel erg gaaf. Deze komt sowieso op mijn wishlist! Leuk te combineren met een simpel streepjes t-shirt, een cropped top, een leren jasje… Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

cropped top stripes

classy cropped top

 

cropped top with short

lemon bag

Cropped top

De cropped top is een beetje gevaarlijk. Overal in de winkels zie je cropped tops hangen, met als gevolg dat bijna iedereen ze draagt. Maar, i’m sorry, niet iedereen weet hoe je ze moet dragen. Tenminste niet op zo’n manier dat het nog een beetje beschaafd blijft. Cropped tops die net bikinitopjes lijken, gecombineerd met een shortje die zo kort is dat je halve billen te zien zijn, nee dankje.

Maar dat is niet de enige manier om een cropped top te dragen, je kan hem ook hartstikke leuk en mooi combineren! Hierboven een aantal voorbeelden van outfits die ik ontzettend gaaf vind. Classy, eventueel een klein stukje middenrif te zien, en goed gecombineerd. Voor nog wat meer inspi: in deze outfit liet ik zien hoe ik de cropped top combineer!

pink throusers

 

outfit bright colours

felle broek

beautiful dress

yellow sweater

Het mag best een beetje fel!

Deze zomer kunnen al je felgekleurde kledingstukken weer uit de kast getrokken worden! Het is helemaal in om lekker felle kleurtjes te dragen in je kleding, niets is te gek. Ik vind deze trend zelf ontzettend leuk, felle kleurtjes kunnen echt een statement maken. Pas wel op dat je de juiste kleuren met elkaar combineert, en niet de mist in gaat door bijvoorbeeld warme met koele kleuren te combineren.

yellow midi shirt

midi skirt flowers

pink midi skirt

romantic midi skirt

blue midi skirt

yellow midi skirt

Cropped top en midi rok

De midi skirt

Toen ik dit soort rokken voor het eerst zag, vond ik ze totaal niet aantrekkelijk. Ze vallen vaak een beetje wijd, tot net onder je knie, en heel erg charmant vond ik dat eerlijk gezegd niet. Uiteindelijk ben ik toch gezwicht voor de bovenstaande zwarte midirok, en ik ben zo blij dat ik hem toch gekocht heb!

Midirokken zijn hartstikke gaaf, mits je ze juist weet te combineren. Inderdaad, als je dat vale bloemenjasje erbij aan doet en er een huidskleurige panty onderaan doet lijk je inderdaad op een oud vrouwtje van een jaar of 85. Maar probeer het eens met een cropped top (twee trends in één outfit), met een felgekleurde blouse, of een leuk, casual streepjes t-shirt, dat staat meteen eens stuk vlotter!

Wat vind jij de leukste trend van deze zomer?

Liefs Anniek

 

4 reacties

 • Reply
  Anna
  22 juli, 2014 at 09:46

  Wat een leuke post! Ik heb sinds kort een maxi-rok en ik ben er helemaal verliefd op. Bij de Zara hebben ze trouwens wel grijze maxi-rokken! De midi rok staat je echt heel erg leuk :)

 • Reply
  Tineke
  22 juli, 2014 at 10:44

  Hele leuke trends, aangezien ik alleen maar jurkjes draag moet ik bijna alle trends aan mij voorbij laten gaan!
  Liefs

 • Reply
  Eline
  22 juli, 2014 at 12:56

  Super leuke trends alleen vind ik de rokken lastig te dragen, omdat ik best klein ben.

 • Reply
  Lyana
  25 juli, 2014 at 09:53

  De midi rok vind ik hiervan de leukste trend, wat een tof artikel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.