De pérfecte zwarte enkellaarsjes

zwarte leren enkellaarsjes goedkoop

Al maanden duurt mijn zoektocht naar dé perfecte enkellaarsjes. Telkens leef ik weer op als ik denk een prachtig paar gevonden te hebben, maar ook telkens word ik weer teleurgesteld als blijkt dat ze niet passen of me niet goed staan. Maar nu is het zover, éindelijk heb ik het perfecte paar gevonden!

Na dit artikel van Jennie werd ik overtuigd om nu toch ook maar eens zwarte leren enkellaarsjes aan te schaffen. Ze zijn enorm praktisch, want ze zijn zo ongeveer overal mee te combineren, en ze kunnen outfit helemaal afmaken. Je hebt een heleboel verschillende soorten zwarte enkellaarsjes, maar ik wilde toch wel het liefst een mooi klassiek model. De laatste jaren is mijn kledingstijl best wel veranderd, van casual naar classy, en ook mijn schoenen gaan mee met die verandering.

Eerder bestelde ik al zwarte leren enkellaarsjes bij Nelly.com. Best spannend, want omdat ik zulke smalle voeten heb passen veel schoenen me niet. Toch wilde ik het proberen, want deze vond ik én heel gaaf, én ze waren ook nog eens niet al te duur. Vol verwachtig wachtte ik op het pakketje, en toen hij aankwam scheurde ik meteen het papier eraf, passen die hap! Maar helaas, ze waren veel te breed, teleurstelling..

Schoenendoos

De deksel er nog op…

Maar toen ik afgelopen donderdag ging shoppen met mijn vriendin Dianne kwam ik in de eerste winkel meteen de pérfecte zwarte leren enkellaarsjes tegen. Ik was echt op slag verliefd, dit was precies wat ik in mijn hoofd had!

most wanted enkellaarsjes

Hoppa, snel die deksel eraf!

Oh, ze zitten nog in hun zakje…

Haha, ik maak het wel spannend hè? ;)

De perfecte zwarte enkellaarsjes leer

Tadaaa, dit zijn ze dan! Zijn ze niet gaaf?!

Zwarte leren enkellaarsjes chique

Het is een heel klassiek model laarsjes, best wel netjes ook. Ik vond het zo leuk dat ik deze meteen in de eerste winkel al tegen kwam, dit was namelijk ook precies wat ik mijn hoofd had. En als ik een bepaald model in mijn hoofd heb, dan gaat het er ook niet meer uit. :)

Voor de 40 euro die ik voor de laarsjes betaald heb kunnen ze vast niet van echt leer gemaakt zijn, maar het materiaal waar ze wel van gemaakt zijn doet er niet voor onder. Het (nep)leer voelt heerlijk zacht en soepel aan, je zou niet zeggen dat ze maak 40 euro gekost hebben! Ze lopen ook erg comfortabel, het is een lekker smal model waardoor hij heel mooi aansluit op mijn voeten. De laarsjes hebben een redelijk hoge hak, maar doordat het een lekkere dikke hak is is dat geen probleem.

Ik vind het gouden ritsje trouwens ook heel gaaf, echt net zo’n leuk gouden accentje. Het maakt de laarsjes nog net iets chiquer.

Classy zwarte leren enkellaarsjes met hak

Ah, ik ben hier zó blij mee! (Voor als je het nog niet gemerkt had ;) ) Eindelijk een paar enkellaarsjes dat me goed past, die lekker lopen en ook nog eens heel goedkoop zijn!

Ik heb de laarsjes bij de winkel ‘Most Wanted’ in Amersfoort gekocht, een hele leuke winkel met allerlei kleding en schoenen in de laatste trends voor een zacht prijsje. Even voor als je wilt weten waar hij zit: hij zit helemaal aan het begin van de grote winkelstraat, tegenover de Mac Donalds.

Wat vind jij van mijn nieuwe laarsjes?

Liefs Anniek

12 reacties

 • Reply
  Tineke
  16 maart, 2014 at 09:21

  Wauw, die zijn inderdaad perfect! Erg mooi!
  Liefs

 • Reply
  Floor
  16 maart, 2014 at 09:29

  Wat een super leuke laarsjes! Je moet er maar snel een outfit post mee maken!! :)

  • Reply
   Anniek
   21 maart, 2014 at 08:12

   Haha ja, heb ik gedaan, komt er binnenkort aan!

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  16 maart, 2014 at 09:44

  Wat een mooie schoenen! Ik heb hetzelfde probleem als jou + smalle kuiten. Erg onhandig maar goed als je wat vind dan ben je ook super blij ^^

  • Reply
   Anniek
   21 maart, 2014 at 08:20

   Ja inderdaad, als ik echt goed passende schoenen vind maak ik echt een vreugdedansje! :)

 • Reply
  Ines
  16 maart, 2014 at 10:27

  Oeh vind ze heel erg mooi!

 • Reply
  Jennie from the Blog
  16 maart, 2014 at 12:53

  Ze zijn prachtig!! :)

 • Reply
  DIonne
  16 maart, 2014 at 14:28

  Wat een prachtige laarsjes!

 • Reply
  Manon
  16 maart, 2014 at 15:10

  wat een leuke laarsjes !

 • Reply
  Maaike
  16 maart, 2014 at 19:18

  Wat zijn ze leuk! Ik ben ook nog steeds op zoek!

  X

 • Reply
  Kim
  16 maart, 2014 at 21:53

  Ze zijn inderdaad prachtig, dat ‘lipje’ aan de rits maakt het helemaal af.

 • Reply
  Dorine
  18 maart, 2014 at 16:25

  Wauw, die zijn echt supermooi!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.