De Zweedse bossen in!

We haalden onze fietsen van slot en gingen op weg. Zo ongeveer de hele stad was omringd door bossen, maar mijn zus wist één bepaald plekje met hele mooie watervalletjes. Daar gingen we naar toe. Ik laat je er wat van zien, kijk gezellig mee!

De Zweedse bossen

Afgelopen week was ik in Zweden en inmiddels ben ik net weer teruggekomen. Ik heb onwijs genoten in Zweden, onder andere van de prachtige natuur daar! In Jönköping, waar ik verbleef, zijn twee mooie meren én er is enorm veel bos. Samen met mijn zus ben ik een aantal keer lekker gaan wandelen en natuurlijk heb ik toen ook een boel foto’s gemaakt. Ik neem je vandaag mee naar een heel mooi gebied.

Fietsen door het bos

Mijn zus studeert een half jaar in Zweden en in het begin van het jaar heeft zij daar een mountainbike gekocht. Door af en toe nog een fiets te lenen van iemand anders konden we samen lekker op pad met de fiets, heel fijn!

Afgelopen donderdag fietsten we samen richting het gebied met de watervalletjes. Eerst fietsten we een stuk door het bos, en op een gegeven moment zijn we afgestapt en zijn we verder gaan lopen.

We hoorden de vogeltjes fluiten, de zon scheen af en toe door de bladeren heen en we voelden het zachte mos onder onze voeten. Ook rook het bos heerlijk: fris, en naar dennenaalden. Al onze zintuigen werden geprikkeld.

Gelukkig had ik mijn camera bij me zodat ik hier en daar wat plaatjes kon schieten en mijn zus maakte een paar (Een paar? Ze ging helemaal los, haha!) foto’s van mij.

Genieten!

Je kunt het vast al wel opmaken uit wat ik je verteld heb, maar oh man: ik heb zo ontzettend genoten! Het was zo fijn om de Zweedse natuur in volle glorie te zien.Het is echt prachtig daar. Ga er een keer heen, naar Zweden! Tipje!

Inmiddels ben ik dus net terug uit Zweden, en binnenkort komen er nog een aantal artikelen over Zweden online. Ik heb er veel beleefd! Ben je benieuwd? Ik heb al een Zweedse outfitpost online gezet én je kan meer foto’s zien op mijn Instagrampagina. Voor als je het leuk vindt!

Ben jij weleens in Zweden geweest? Vind je/lijkt het je een leuk land?

Liefs Anniek

 

10 reacties

 • Reply
  Suzanne
  11 juni, 2017 at 07:24

  Hele toffe foto’s!

 • Reply
  Anne-Sterre
  11 juni, 2017 at 09:59

  Ik kan zo jaloers worden van dit soort (vakantie)foto’s! Wat is de natuur daar prachtig :)

  • Reply
   Anniek
   11 juni, 2017 at 13:53

   Jaa, het is er zo geweldig mooi! Zeker een aanrader om eens naartoe te gaan. Maar… In Nederland hebben we gelukkig ook zat mooie natuurgebieden, yay!

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  11 juni, 2017 at 10:49

  Echt hele gave foto´s zeg!

 • Reply
  Eline
  11 juni, 2017 at 13:27

  Ik ben ook helemaal gek op Zweden! Ik vind het er prachtig! Je hebt er mooi foto’s gemaakt!

  • Reply
   Anniek
   11 juni, 2017 at 13:50

   Yay, nog een Zweden-fan, leuk! En dankjewel, lief! ❤

 • Reply
  Sonia
  11 juni, 2017 at 18:01

  AAAAAH Anniek zooo mooooi! Ik wil al zooooo lang naar Zweden, maar sinds een vriendin daar volgend jaar gaat studeren, kan die droom wel een keertje waar worden! :)

 • Reply
  Emilie
  11 juni, 2017 at 19:31

  Waw, wat is die natuur daar mooi! Lijkt me rustgevend :)

 • Reply
  Emma
  12 juni, 2017 at 21:17

  Wauww wat een gave foto’s zeg! En wat een prachtige natuur daar<3

 • Reply
  Eline
  14 juni, 2017 at 15:36

  Wat fijn dat je zo genoten hebt van de tijd daar!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.