My most destroyed product

catrice alround concealer palet

Het leek me leuk om weer eens wat nieuws in Blogland te introduceren: het artikel ‘My Most Destroyed Product’! Hierin vertel ik je welk product uit mijn stash het meest verwoest is in de tijd dat ik het gebruikt heb, en geloof me, het product dat ik ga laten zien is behoorlijk aangedaan!

Het product waar ik het over heb, is het Allround Concealer palet van Catrice. Dit concealer palet bevat vijf verschillende kleuren concealer, waardoor er voor bijna ieder huidje wel wat goeds tussen zit, en desnoods meng je een aantal kleuren tot je precies de goede kleur voor jou gezicht hebt.

kapot palet concealer

Ik heb dit palet nu denk ik zo’n twee jaar, en in die tijd is er al behoorlijk wat mee gebeurd. Hij is bijvoorbeeld mee geweest naar een heel aantal verschillende landen, waar hij gezellig tussen allemaal andere producten waar ik echt niet zonder kan, in mijn toilettasje vertoefde. Elke keer als mijn weekendtas neergepleurd werd als we weer eens verkasten naar een andere camping, kreeg het palet flinke schokken te verduren.

En dat is nog maar één scenario. De meest simpele en invloedrijke gebeurtenis waardoor dit palet zo destroyed is, zijn de ontelbare keren dat je lekker bezig bent met je make-up, en je ‘oeps!’ het paletje per ongeluk van je make-up tafel omstoot. Het gebeurt echt niet expres, maar soms liggen er zoveel producten en rommeltjes op mijn tafeltje, dat ordelijk werken een beetje lastig gaat. Na een paar keer gevallen te zijn zat de ene kant van het dekseltje los, een paar keer daarna lag de deksel er helemaal af, en nog weer een keer later floepte het deel waar de kleuren zelf in zitten eruit.

swatches catrice alround concealer palet

Maar ondanks de staat waarin het palet zich verkeert gebruik ik hem nog elke dag. Het is heel erg handig dat er zoveel verschillende kleuren in zitten, zelf meng ik de donkerste en de lichtste kleur altijd tot de middelste kleur, die perfect bij mijn huid past.

Allround concealer catrice

Om het palet nog een beetje vervoerbaar te houden houd ik hem als ik weg ga bij elkaar met een elastiekje. Niet de meest ideale oplossing, maar op zich werkt het prima!

Dit palet is toch wel het meest destroyed product uit mijn collectie. Wat is de jouwe? Laat het achter in de comments, en neem deze ‘tag’ ook gerust over op je eigen blog! (Wel graag met een vermelding naar www.glowofbeauty.nl)

Liefs Anniek

 

 

 

15 reacties

 • Reply
  Petra
  8 mei, 2014 at 07:01

  Hihi erg leuk dit….ik zelf heb dat vaak de dekseltjes afbreken….en dan zit ik ook echt er naar te kijken van….HUH???Hoe kan dit nu weer??….Grrrrr, altijd breken die kl……dekseltjes af!…..Irritant!

  Leuk onderwerp,
  Groetjes Petra

 • Reply
  Manon
  8 mei, 2014 at 07:52

  Ik heb bij twee oogschaduws dat mijn dekseltje al is afgebroken heel erg irritant! Leuk artikel.

 • Reply
  Alessandra
  8 mei, 2014 at 08:29

  Haha, zalig dat je het palette nog steeds gebruikt ondanks de staat waarin het is! Maar ik heb dat palette ook en het is inderdaad super :)

 • Reply
  Eline
  8 mei, 2014 at 09:42

  Super leuk bedacht!!

 • Reply
  alexa
  8 mei, 2014 at 10:29

  leuk bedacht!!

 • Reply
  Sharon
  8 mei, 2014 at 12:57

  leuke tag! ik ga m onthouden, wie weet zie je hem binnenkort ook een keer terug op mijn blog!

 • Reply
  Anita
  8 mei, 2014 at 14:05

  Oh wat leuk zo’n artikel! Ik heb ook nog wel van die producten die je zov aak gebruikt en overal mee naar toe neemt dat ze uit elkaar vallen! x

 • Reply
  Sanne
  8 mei, 2014 at 18:32

  Ik baal zo dat ze die huidtinten niet los verkopen! Ik heb de lichtste tint nodig en de rest gebruik ik niet (alleen bij mijn moeder die ik af en toe op maak), heb nu al bijna mijn 2de opgemaakt en dan gooi ik de rest steeds weg… :P

 • Reply
  Ines
  8 mei, 2014 at 20:58

  Oh leuk idee! En haha die heb je precies al veel gebuikt!

 • Reply
  Anne
  8 mei, 2014 at 21:23

  Is dit product nog te koop? En zo ja, waar?
  Liefs, Anne

  • Reply
   Anniek
   8 mei, 2014 at 22:01

   Ja, hij is bij de Kruidvat te koop voor een euro of 4 á 5!

 • Reply
  Nuria
  9 mei, 2014 at 15:53

  Haha, de allround concealer is ook zo’n product bij mij, net als de wenkbrauwkit.

 • Reply
  Stéphanie
  9 mei, 2014 at 18:35

  Leuk artikel! Ik heb bij 1 blush, die ik amper heb gebruikt al een dekseltje afgebroken :P

 • Reply
  Steffi
  9 mei, 2014 at 19:28

  Wat een leuk artikel! Leuk bedacht! Ik denk dat de allround concealer bij mij ook het meest destroyed product is, de deksel ligt er bij mij ook al af!

 • Reply
  Julie
  14 mei, 2014 at 15:38

  Leuk bedacht! Het ziet er inderdaad behoorlijk gebruikt uit!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.