Mijn aankoopjes in de gekke sokkenwinkel

sokken met print

Een beetje overwhelmed door alle eerste indrukken van de stad liep ik de etalage nog bijna voorbij ook. Gelukkig sleurde mijn moeder me net op tijd mee naar binnen, want oh, dit winkeltje zou ik voor geen goud gemist willen hebben. Van de buitenkant was er niets bijzonders te zien, het zag er zelfs een beetje saai uit. Maar eenmaal binnen kwam ik in een sokkenwalhalla terecht. Alle wanden hingen HE-LE-MAAL vol met sokken, in de gekste printjes en modellen. Vandaag laat ik je mijn aankoopjes zien!

sokken

Het sokkenwinkeltje: k-socks

Kijk, dit Is een ieniminie stukje van het sokkenwinkeltje. Misschien dat je de foto al wel herkent van mijn Instagramaccount Ik vond het op dat moment niet zo passend om de hele winkel uitgebreid te fotograferen, maar je moet je voorstellen dat álle wanden helemaal vol hingen met dit soort rare sokken. Van draken tot piraten, van pandabeertjes tot cupcakes, en oh, die sokken met dat typische veterstrikdiploma-printje vind ik ook tof!

Ik kwam het winkeltje, genaamd ‘k-socks’, tegen in Aken, waar ik een poosje geleden was om een dagje rond te snuffelen. Het is dus een Duits winkeltje. Wel balen, want dat betekent dat even langsgaan om een kijkje te nemen niet zo eenvoudig is. Gelukkig hebben ze ook een webshop, al is het assortiment daar wel een stuk kleiner.

gekke sokken

Nadat ik een kwartier rondgedrenteld had, minstens 20 paar sokken in mijn handen had gehouden en ik mijn moeder bij elk paar vroeg wat zij er van vond, liep ik helemaal blij de winkel uit. Met een roze tasje en twee paar nieuwe sokken. Yes.

dieren sokken

beren sokken

Met oortjes

Kijk dan toch, die oortjes! Té leuk als dat boven je gympies uitkomt toch? Ik werd gewoon een beetje verliefd op dit schattige gezichtje, en besloot de sokken mee te nemen.

outfit gekke sokken sokken met fruit

Aardbeien en bloemetjes

Deze sokken zijn weer van een heel ander kaliber. Waar de berensokken vooral hilarisch zijn, vind ik deze ook echt mooi. Ze hebben een beetje zo’n ouderwetse vibe, heel leuk!

Dus. Dat was het alweer. Ik loop met zoveel plezier rond op deze voetenbedekkertjes, dat ik ze graag even met jullie wilde delen! Ga vooral zelf eens langs het winkeltje in Aken, het is echt onwijs leuk! Je zou ook eens kunnen kijken op hun webshop, maar die vind ik persoonlijk niet heel geweldig.

Wat zijn jouw gekste sokken? En waar komen die vandaan?

Liefs Anniek

 

25 reacties

 • Reply
  Eline
  26 augustus, 2015 at 07:28

  Wat leuk. Sokken met een print zijn echt veel leuker!

 • Reply
  Desiree
  26 augustus, 2015 at 08:09

  Wat een geniale sokken! Haha! Stiekem houd ik daar wel van!!

 • Reply
  Desiree
  26 augustus, 2015 at 08:12

  Hahaha stiekem houd ik echt van dit soort gekke sokken! Geniaal! Al moet ik eerlijk bekennen dat ik op dit moment nog niet echt ontzettend gekke sokken heb.

 • Reply
  BySilke
  26 augustus, 2015 at 08:16

  Oooh, die oortjes! Superleuke sokken :D

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  26 augustus, 2015 at 08:48

  Whahahha geweldige sokken zeg!

 • Reply
  Nadine
  26 augustus, 2015 at 09:29

  Ahh ze zijn zo leuk! Van die gezichtjes krijg je spontaan een lach op je gezicht en die aardbeien en bloemetjes zijn gewoon mega cute. Eigenlijk heb ik helemaal geen gekke sokken? Vroeger wel .. Maar nu totaal niet meer altijd zwart of wit :o SAAI!

  • Reply
   Anniek
   26 augustus, 2015 at 20:04

   Ja, inderdaad, vroeger had ik zelfs geen één paar zwarte sokken. Allemaal hadden ze wel een gek kleurtje. Toen heb ik een periode zwart, zwart en nog eens zwart gehad, en nu raak ik weer in de gekke printjes stemming! :)

 • Reply
  Romy Morgan
  26 augustus, 2015 at 09:33

  Wat geweldig!

 • Reply
  Caitlyn
  26 augustus, 2015 at 10:04

  ik heb echt van die basicsokken, maar die zijn dus niet half zo leuk als de jouwe. Die met die beertjes is gewoon te leuk!
  xx

 • Reply
  Linda
  26 augustus, 2015 at 11:02

  Haha wat leuk!

 • Reply
  Silvana • SimplySilvana.nl
  26 augustus, 2015 at 13:15

  Wat een méga leuke sokken! Die met die oortjes zijn echt te lief, en je aardbeisokken vind ik echt heeel mooi. Jammer dat Aken niet om de hoek is. ):

 • Reply
  laura
  26 augustus, 2015 at 15:04

  Haha, ik vind sokkel altijd wel hilarisch ofzo (?) vooral met zo’n printje. Ze zijn wel erg leuk! x

 • Reply
  Anne-Sterre
  26 augustus, 2015 at 18:35

  Wat een geniale sokken. Stuk leuker dan standaard zwart of wit! Hierbij is het alleen wel jammer dat je er zo weinig van ziet als je heel de dag schoenen draagt haha

  • Reply
   Anniek
   26 augustus, 2015 at 20:04

   Ja, ik denk dat ik ze maar gewoon lekker hoog optrek :)

 • Reply
  Jolien
  26 augustus, 2015 at 18:39

  Ooh wat zijn ze ontzettend leuk!!

 • Reply
  Dilys
  26 augustus, 2015 at 20:30

  DIT IS ZO AWESOME!!! Ik hou echt van sokken, en heb ze dus ook onder andere op m’n lijstje gezet met dingetjes die ik leuk vind om te krijgen voor m’n verjaardag. Beetje vreemd misschien, maar ik kan echt heel blij worden van leuk beprintte sokken!

 • Reply
  Lisa
  26 augustus, 2015 at 20:35

  Ik word hier gewooon spontaan blij van. Instant happiness en wat heb je een leuke sokken gekocht. Ik zou wel berensokken willen.

 • Reply
  Gina
  27 augustus, 2015 at 10:35

  Haha, zo komisch! Die met die berenoortjes is te leuk ;)

 • Reply
  Lois Lorinde
  27 augustus, 2015 at 11:03

  Ooooh, sokkenhemel! Zo leuk! Ik zie al een heleboel exemplaren die ik zou willen, hahhaa.

 • Reply
  Myrthe
  27 augustus, 2015 at 19:21

  Wat een fantastisch feestje moet dat aan je voeten zijn! Ze zijn echt onwijs leuk! En dan kom ik aan met mijn geitenwollensokken-sokken, hihi. ^_^ xx

 • Reply
  DQ
  27 augustus, 2015 at 23:19

  Aaah wat super leuk! X

 • Reply
  Nathalie
  2 september, 2015 at 14:15

  Zo leuk! Jammer dat de winkel niet dichterbij is, anders was ik er direct heen gegaan.. ;)

 • Reply
  Romy
  4 september, 2015 at 09:48

  Omg, even in de hemel! Jammer dat ze redelijk prijzig zijn, anders had ik zelf de hele winkel leeg gekocht haha. Vooral die met aardbeitjes is zo leuk! Ik ben gek op leuke sokken, ik draag nu egeltjes aan mijn voeten ;)

  • Reply
   Anniek
   4 september, 2015 at 12:47

   Aah egeltjes, dat is ook tof zeg! Ik heb vandaag mijn aardbeitjessokken aan :)

 • Reply
  Barbara Pantuso
  27 augustus, 2017 at 13:23

  I read your post, its very interesting. Love your blog.

  Thanks

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.