Dit is de lente! - GlowofbeautyGlowofbeauty

23 april 2018

Het is lente. Volop. De knopjes van de bomen barsten open, de bloesem staat volop in bloei en zoveel geuren zweven door de lucht. Dit is mijn favoriete seizoen en ik kon het niet laten wat van die pracht en praal vast te leggen. Dit is de lente!

Lente

Nieuwe energie

De lente doet wat met me. Als ik om half 8 ‘s ochtends in mijn spijkerjasje door Utrecht fiets, de zon al opgekomen is en ik de bloemen aan de kant van de weg zie bloeien, dan overvalt me vaak zo’n gevoel van dankbaarheid. Nieuw leven in de natuur geeft me veel nieuwe energie! Herken je dat?

Ik vond het dan ook heerlijk om afgelopen week een rondje door Utrecht te lopen om wat van dat nieuwe leven vast te leggen.

Inmiddels zijn veel bloesembomen alweer uitgebloeid. Maar hé, ze maken ruimte voor de bloesem van de fruitbomen en voor andere bloemen! Er komen mooie maanden aan.

Wat is jouw favoriete seizoen? Houd jij ook zo van de lente, of vind je andere seizoenen fijner? Ik ben benieuwd :)

Veel liefs,

Anniek

9 comments on “Dit is de lente!”

  23 april, 2018

  Zo mooi, al die bloesem! Ik ben zelf ook gek op de lente en zomer, zeker omdat de ochtenden en avonden erg mooi zijn.

  Anniek
  26 april, 2018

  Ja, inderdaad! ‘s Ochtends vroeg op of tot ‘s avonds laat buiten zitten en de zonsopgang/ondergang bekijken is ook zéker een van mijn favorieten bezigheden in deze tijd ☺


  23 april, 2018

  Super mooie foto’s! Ik moet er ook echt nog even op uit voor mooie plaatjes.


  24 april, 2018

  Lente is honderd procent mijn favoriete seizoen. Ik voel mezelf altijd zo productief als het zonnetje schijnt en het nog zo lekker fris ruikt buiten. Die witte narcisjes heb je zo mooi op de foto gezet :)

  Anniek
  26 april, 2018

  Hmm ja, die geur als je ‘s ochtends vroeg de deur uitstapt en het zonnetje net is opgekomen 😍 Dat is genieten inderdaad! En dankjewel!


  24 april, 2018

  Heerlijk he, de lente. Prachtige foto’s!


  24 april, 2018

  Heerlijk he, de lente. Prachtige foto’s!


  Roossmart
  24 april, 2018

  Wat een prachtige foto’s zeg.
  De lente is echt mijn favorite seizoen .


  1 mei, 2018

  Wat een fijne foto’s! Ik vind het zo lekker als het zonnetje weer begint te schijnen. Dan word ik meteen vrolijk en wil ik alleen nog maar buiten wandelen.