Tip: dit vind ik écht leuke blogs!

My favourite blogs

 

O meiden, paniek, ik zie door de bomen het bos niet meer! Er zijn tegenwoordig zó veel toffe blogs, dat ik soms echt niet meer weet welke ik nou wel moet volgen en welke niet. Het probleem van prioriteiten stellen. Maar afgelopen week ben ik er eens even een middagje voor gaat zitten, en heb ik een aantal blogs op een rijtje gezet die ik écht de moeite waard vind om te lezen. Kijk mee!

a cup of life

A CUP OF LIFE (www.acupoflife.nl)

Shifra van ‘A cup of life’ is zó ontzettend creatief, ik kijk echt vol verbazing en bewondering naar haar prachtige creaties en leuke ideeën! Op haar blog post ze allerlei DIY’s, maar ook bedenkt ze allerlei lekkere recepten én plaatst ze regelmatig vlogs. Als je nog op zoek bent een naar een site waar je in één klap vrolijk van wordt en inspiratie van krijgt, neem dan zeker eens kijkje!

you do need more

VIDEO’S VAN ‘YOU DO NEED MORE’ (het youtubekanaal)

Yay, nog zo’n vrolijke blog! Of nou ja, eigenlijk gaat het me bij deze blog meer om de video’s, die heerlijk spontaan en gezellig zijn. Aimee is een hartstikke spontane meid die in haar video’s honderuit kletst over van alles en nog wat, en tegelijkertijd ook nog wat nuttigs doet, zoals haar nieuwste aankoopjes laten zien, een leuke DIY showen of inpakken voor haar vakantie. Hele fijne video’s voor als je toe bent aan een flinke dosis humor en happiness.

simply emily

SIMPLY EMILY (www.simplyemily.nl)

Nog zo’n leuke blog: Simply Emily. Nadat ik Emily een poosje geleden ontmoette bij de opening van de Primark in Enschede besloot ik om eens een kijkje op haar blog te nemen, en wauw, wat werd ik positief verrast! Ze heeft een hele mooie verfijnde layout, en de foto’s die ze maakt zijn prachtig. Op haar lifestyleblog houdt ze ons op de hoogte van haar nieuwste aankopen, post ze regelmatig outfits en kletst ze heel wat af. I like!

coco gold

COCO GOLD (www.cocogold.nl)

Houd jij wél van shoppen, maar heb je niet zo’n groot budget? Kijk dan eens op de site van Nicole: Coco Gold. Op haar site reviewt ze producten, schrijft ze persoonlijke artikelen, plaatst ze outfits, kortom: een redelijk doorsnee blog. Het leuke en bijzondere aan deze blog is echter dat Nicole dit alles met een laag budget doet, en ze je ontzettend veel tips en ideeën geeft om leuke dingen te doen en te maken zonder dat je er een kapitaal aan kwijt bent. Misschien handig zo na de zomervakantie ;) (als je net als ik veel te veel hebt geshopt in het buitenland)

sita

SIET.NL (www.siet.nl)

Deze blog heb ik pas net ontdekt, maar toch wil hem graag even in het zonnetje zetten. As you know ben ik een foodie in hart en nieren (al schrijf ik er soms misschien iets te weinig over op mijn site), en ik vind foodblogs dan ook ontzettend leuk om inspiratie uit op te doen. Op Siet.nl heb ik al een aantal hele leuke (en lekkere!) recepten gevonden die ik zeker eens uit zou willen proberen, en die ook niet zo standaard zijn als normaal. Sita is namelijk Hindoestaans, en haar recepten hebben allemaal een Aziatisch/Indonesisch tintje, super origineel! (ik weet niet precies waar ze vandaan komt.) Weer eens wat heel anders dan de doorsnee foodblog.

jill who

JILL WHO (www.jillwho.nl)

Als allerlaatste wil ik nog graag de blog van Jill aan jullie aanraden. Jill ziet er uit als een meisje van een jaar of 17-18, maar is nog maar net 15 geworden. Dat had ik niet verwacht! Ze schrijft veel over fashion, en ze maakt haar artikelen heel eigen door er een persoonlijke touch aan te geven. Ze schrijft gewoon op wat ze denkt, daar houd ik wel van!

Dit is wel weer even genoeg leesvoer voor de komende tijd! Laat je achter in de comments wat jouw favoriete blogs zijn?

Liefs Anniek

12 reacties

 • Reply
  De Beautykoffer
  13 september, 2014 at 06:35

  Wat staan er leuke “onbekende” blogs bij! Ik vind Cocogold ontzettend leuk!
  X

 • Reply
  Emily
  13 september, 2014 at 10:42

  Ah zo lief dit, dankjewel! :) Je hebt zelf ook een leuke blog!
  Fijne dag vandaag!
  X

 • Reply
  Petra
  13 september, 2014 at 10:45

  Sommige blogs lees ik ook erg graag, die van Nicole volg ik al heel erg lang, en met veel plezier…Ik ken ze niet allemaal dus heb ik gelijk weer wat te lezen…

 • Reply
  Romy
  13 september, 2014 at 11:31

  Wat lief dat je ze zo in het zonnetje zet, inderdaad erg leuke blogs!

 • Reply
  Emily
  13 september, 2014 at 14:13

  Ah, wat lief hè! Dankjewel, je hebt zelf ook een leuke blog! :)

  Fijn weekend! X

 • Reply
  Nicole | Coco Gold
  13 september, 2014 at 14:30

  Aaaah, wat een super lief stukje heb je over mijn blog gelezen! Super leuk dat ik er tussen sta :) De meeste andere blogs die je noemt, kende ik ook al. Stuk voor stuk hele leuke blogs! Liefs, Nicole

 • Reply
  Manon
  13 september, 2014 at 15:40

  Idd allemaal leuke blogs!

 • Reply
  Aimée van der Pijl
  13 september, 2014 at 20:42

  Wat ontzettend lief zeg! Ik ga meteen even de blogs bekijken die ik nog niet kende!

 • Reply
  TOTAALFOTOGRAFIE
  14 september, 2014 at 00:54

  Leuk!!!

  Ik moet zeggen dat de blog van Siet.nl ook mijn favoriet is. Het zijn voornamelijk hindoestaanse / Indiase en Suriaanse gerechten. Probeer een keer haar Butter Chicken of Bojo gerecht! Absoluut een aanrader!!!

 • Reply
  Melissa Charlotte
  14 september, 2014 at 12:51

  De blog van Nicole kende ik al en vind ik erg leuk. Heb ook even een kijkje genomen bij Emily en Sita dus leuk om weer wat nieuwe blogs ‘te leren kennen’.

 • Reply
  Shifra - A Cup of Life
  14 september, 2014 at 14:41

  Awww, wat een óntzettend lieve tekst heb je geschreven bij mijn site! Thanks! Leuk dat je mij noemt en dat je mijn blog met zoveel plezier volgt! XX

 • Reply
  Lyana
  14 september, 2014 at 17:45

  Ik ga meteen de food blogs eens bekijken!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.