Douchegel Hema foam – black orchid en white tea

Vandaag laat ik jullie het volgende cadeautje dat ik voor sinterklaas heb gekregen zien. Namelijk de foam douchegel. Ik had zo’n soort douchegel al vaker gezien bij bijvoorbeeld Rituals(die ik heb in de geur  sunrise). Maar nu heeft Hema ze dus ook in het assortiment gestopt. Ik heb er 2 van de volgens mij 4. Namelijk Black orchid en White tea.

blog Sinterklaas 021

Zo zien ze eruit. Het is een lekker grote verpakking! Wel 200 milliliter. Hier doe je heel lang mee want deze douchegel is echt ongelofelijk zuinig. Met het kleine beetje wat je op de volgende foto op mijn hand zie kun je, omdat het heel erg gaat schuimen, je hele lichaam wassen.

blog Sinterklaas 025

Zoals je ziet is het wat vaster dan anders. Normaal is het wat meer gellerig en wordt het dan schuim. Dit is een soort van hard spul wat als het in aanraking komt met wat lekker gaat schuimen. Dat zie je op de volgende foto goed. Hier heb ik gewoon een beetje geknepen.

blog Sinterklaas 026

Sorry voor de onscherpe foto. Maar het schuim is wel duidelijk gezien volgens mij. Het schuim is heerlijk zacht en het brengt lekker aan. Ook het verwijderen is geen probleem. Je huid voelt daarna lekker schoon. En dan nu de geuren!!

blog Sinterklaas 022

Eerst Black orchid. Ik had geen idee wat de geur inhield. Ik verwachtte iets zoets. Dat is ie ook wel een beetje maar ook weer niet. Sorry ik kan niet goed uitleggen hoe die ruikt. Naar zwarte orchidee waarschijnlijk ;). Ik vind hem iniedergeval ongelofelijk lekker. Even voor de duidelijkheid; de zwarte orchidee bestaat echt ik heb er zelfs een plaatje van:

orchid

Ik vind het een mooie bloem en als ie zo lekker ruikt wil ik hem wel in mijn huis hebben staan!

blog Sinterklaas 023

Dat de White tea. Mijn favoriet van de 2. Hij is fris gemixt met en soort van snoepgeur. Net als de vorige kan ik niet goed uitleggen hoe deze ruikt. Het zijn gewoon heel aparte geuren. Maar daardoor zeker niet minder lekker!

Er was een actie voor deze douchegels namelijk 2 voor 6 euro. Deze is volgens mij afgelopen. Nu betaal je 3.95 voor 1. Dit vind ik een leuke prijs voor zo’n lekker product. De andere geuren uit de lijn heten trouwens ‘destressing’ en ‘white by nature’.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Xx Esther

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.