Outfit / Papa’s kleding + ear helix piercing

leren jasje

De outfitpost van vandaag is eigenlijk gewoon één grote credit naar mijn vader. Hij heeft namelijk de foto’s gemaakt, én ik heb eventjes zijn kledingkast geplunderd voor deze outfit, haha! Benieuwd naar hoe ik een item van hem combineerde, en oh: ook naar hoe mijn nieuwe oorpiercing staat? Kijk vlug mee!

outfit leren jasje

outfit mom jeans

leren jasje outfit

GRUNGE

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd ga ik qua stijl een beetje meer richting de grunge/vintage look. Ik heb behoefte aan een tikkie rauwheid en nonchalance, wat zich uit in lekkere grungy looks. Zoals deze!

boyfriend outfit

OVERSIZED TEE

Voor deze outfit pikte ik een fijn oversized shirt uit mijn vaders kast, wat hijzelf trouwens helemaal prima vond. En ook wel een beetje hilarisch geloof ik :)

loafers

LOAFERS

Ik vind zelf dat zo’n shirt prima kan, mits je het combineert met een soort ‘tegenhanger’: iets wat juist weer wat chiquer is. Daar gebruikte ik deze classy zwarte loafers voor. Ik vind ze leuk!

anniek andringa

fake ear conche

EAR HELIX

En ha: had ik je al een beetje bang gemaakt met mijn nieuwe ‘ear helix piercing’? Dat was een grapje hoor, don’t worry. De ear helix die je hierboven ziet is gewoon een dikke nepperd. Toen ik hem laatst zag hangen bij de Bijoux Brigitte móest ik hem gewoon meenemen om te proberen, en stiekem vind ik hem best wel leuk!

outfit boyfriend

outfit zwart leren jasje

BLOESEM!

Voordat ik een eind ga breien aan dit artikel, wil ik nog even een dikke shoutout maken naar de geweldige bloesembomen die nu allemaal volop bloeien! Voor deze shoot kozen mijn vader en ik deze mooie witte bloesemboom uit. Echt om blij van te worden <3

Wat vind jij van zo’n ear helix? Yay or nay?

Liefs!

 

27 reacties

 • Reply
  Marie
  17 april, 2016 at 06:45

  Ik vind dat die ear helix piercing je wel leuk staat, maar zelf zou ik het nooit dragen ; )

 • Reply
  Amber | @amberpg
  17 april, 2016 at 08:06

  Leuke basic outfit met een vintage kantje! Mooie foto’s trouwens! :)

 • Reply
  Eline
  17 april, 2016 at 08:27

  Je leren jasje is echt zo ontzettend gaaf! Ik ben nog steeds op zoek naar het perfecte leren jasje, maar deze is ook heel erg mooi.

 • Reply
  BySilke
  17 april, 2016 at 08:40

  Wowie, deze outfit staat je súper goed, grunge is echt wel jouw ding hoor! Liefs :D

 • Reply
  Mariëlle
  17 april, 2016 at 08:45

  Als ik mijn vaders kleding aan zou trekken dan zou het niet goed gaan haha :P Dit kan jij heel goed hebben die helix, ook al is ie nep, het is zo leuk!

 • Reply
  Suzanne
  17 april, 2016 at 09:12

  Hele leuke outfit. Grappig dat je iets van je vader aanhebt. Ik heb zelf wel ooit een shirt van mijn vader aan, maar dan is het meer omdat dat oud is en vies mag worden als je in huis of de tuin bezig bent.

 • Reply
  Mariska
  17 april, 2016 at 10:17

  Super gaaf jasje! Echt gave outfit, die helix staat ook goed. Je bent vast trots op je fotograaf :D

  • Reply
   Anniek
   17 april, 2016 at 18:56

   Haha, zeker weten :) En dankjewel!

 • Reply
  Charlotte
  17 april, 2016 at 10:49

  leuke outfit! En wat gaaf je helix:) Ik wil er ook al een tijdje een maar ik heb nog niet eens normale gaatjes. Die ga ik ergens deze week nemen. Leuk dat oversized shirt, ik leen ook altijd kleding van mijn vader en broertje omdat ik de oversized look zo leuk vind staan (en natuurlijk zit het ook heel lekker hahaa)

 • Reply
  Kimberly
  17 april, 2016 at 11:05

  Hahaha, ik kan je vader helemaal begrijpen dat hij het hilarisch vond. Maar hij zal ook wel trots zijn, anders zou hij de foto’s niet maken. Leuk, zo’n vader-dochter-band die van het scherm spat!

 • Reply
  Marsha von Winckelmann
  17 april, 2016 at 11:44

  Wat kan jouw papa mooie foto’s maken zeg! Staat je echt heel goed! Mooie achtergrond ook! -x-

 • Reply
  Dionne
  17 april, 2016 at 11:55

  Wauw! Wat een super leuk jasje!

 • Reply
  Hillene
  17 april, 2016 at 13:38

  Ah dit vind ik zo’n gave outfit Anniek! Staat je echt heel goed (: Ik hou ook van alles wat oversized valt, haha. En je (nep)helix is heel cool!

 • Reply
  Gina
  17 april, 2016 at 14:29

  Leukk! En wat heeft je vader prachtige foto’s gemaakt :;)

 • Reply
  Luna
  17 april, 2016 at 15:38

  Die bloesem op de achtergrond is zo prettyy. Grappig dat het shirt uit de kast van je vader komt! Je hebt ‘m wel tof gecombineerd :D

 • Reply
  Iris
  17 april, 2016 at 16:04

  Een helixpiercing lijkt me best leuk om te hebben, het schijnt alleen de eerste paar dagen erg veel pijn te doen.

 • Reply
  Denise
  17 april, 2016 at 16:31

  Haha ik vind die piercing je echt goed staan! Mooie foto’s!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  17 april, 2016 at 16:57

  Ik vind deze stijl je heel mooi staan! Klopt inderdaad wat je zegt, als je van die instapschoentjes lekker stoer combineert met een leren jack, dan staat het echt heel leuk :). En wat zijn de foto’s weer prachtige geworden. Complimenten aan je vader! Bewerkt hij ze trouwens ook voor je of doe je dat zelf?

  • Reply
   Anniek
   17 april, 2016 at 18:55

   Dankjewel, lief Liset! Ik zal de complimentjes ook even doorgeven ;) Het bewerken doe ik trouwens altijd zelf, vind ik heerlijk om te doen!

 • Reply
  Kelly Mulder
  17 april, 2016 at 17:29

  Wat een onwijs toffe outfit, ziet er heel erg leuk uit!

 • Reply
  Marloes
  17 april, 2016 at 22:51

  Wat een leuke outfit, en wat lief van je pa dat ie de foto’s gemaakt heeft. Doet ie goed!

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  18 april, 2016 at 13:46

  Super leuke look, de foto’s zijn ook weer prachtig!

 • Reply
  Emma
  18 april, 2016 at 14:10

  Heel toffe combinatie dit! Niet zo standaard haha, en heel pretty in combinatie met de bloesemboom<3

 • Reply
  Renate
  18 april, 2016 at 16:11

  Wat een mooie foto’s heeft je vader gemaakt. Volgens mij is hij is helemaal op zijn knieën gaan zitten voor het perfecte shot. Hihi. Je helix piercing vind ik je mooi staan. Zelf heb ik een echte in mijn oor. Succes met je examens. Spannend, maar wel lekker lang vrij erna.

 • Reply
  Joëlla
  20 april, 2016 at 10:53

  Heel leuk! En die bloesemboom wauw!

 • Reply
  anna
  23 april, 2016 at 15:21

  Oeh wauw! Wat een ontzettend mooi gecombineerde outfit. En zo tof je piercing! Ik wil misschien ook zo eentje laten zetten.

 • Reply
  debby
  1 juli, 2019 at 17:12

  hoi de heren kleding staat je suuuuuuuuuuuper goed.
  en je vader heb mooie foto,s gemaakt.
  ik wist niet dat heren kleding ook door een vrouw kan gedragen worden.
  mvg debby

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.