Outfit / Papa's kleding + ear helix piercing - GlowofbeautyGlowofbeauty

17 april 2016

leren jasje

De outfitpost van vandaag is eigenlijk gewoon één grote credit naar mijn vader. Hij heeft namelijk de foto’s gemaakt, én ik heb eventjes zijn kledingkast geplunderd voor deze outfit, haha! Benieuwd naar hoe ik een item van hem combineerde, en oh: ook naar hoe mijn nieuwe oorpiercing staat? Kijk vlug mee!

outfit leren jasje

outfit mom jeans

leren jasje outfit

GRUNGE

Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd ga ik qua stijl een beetje meer richting de grunge/vintage look. Ik heb behoefte aan een tikkie rauwheid en nonchalance, wat zich uit in lekkere grungy looks. Zoals deze!

boyfriend outfit

OVERSIZED TEE

Voor deze outfit pikte ik een fijn oversized shirt uit mijn vaders kast, wat hijzelf trouwens helemaal prima vond. En ook wel een beetje hilarisch geloof ik :)

loafers

LOAFERS

Ik vind zelf dat zo’n shirt prima kan, mits je het combineert met een soort ‘tegenhanger’: iets wat juist weer wat chiquer is. Daar gebruikte ik deze classy zwarte loafers voor. Ik vind ze leuk!

anniek andringa

fake ear conche

EAR HELIX

En ha: had ik je al een beetje bang gemaakt met mijn nieuwe ‘ear helix piercing’? Dat was een grapje hoor, don’t worry. De ear helix die je hierboven ziet is gewoon een dikke nepperd. Toen ik hem laatst zag hangen bij de Bijoux Brigitte móest ik hem gewoon meenemen om te proberen, en stiekem vind ik hem best wel leuk!

outfit boyfriend

outfit zwart leren jasje

BLOESEM!

Voordat ik een eind ga breien aan dit artikel, wil ik nog even een dikke shoutout maken naar de geweldige bloesembomen die nu allemaal volop bloeien! Voor deze shoot kozen mijn vader en ik deze mooie witte bloesemboom uit. Echt om blij van te worden <3

Wat vind jij van zo’n ear helix? Yay or nay?

Liefs!

 

26 comments on “Outfit / Papa’s kleding + ear helix piercing”

  17 april, 2016

  Ik vind dat die ear helix piercing je wel leuk staat, maar zelf zou ik het nooit dragen ; )


  17 april, 2016

  Leuke basic outfit met een vintage kantje! Mooie foto’s trouwens! :)


  17 april, 2016

  Je leren jasje is echt zo ontzettend gaaf! Ik ben nog steeds op zoek naar het perfecte leren jasje, maar deze is ook heel erg mooi.


  17 april, 2016

  Wowie, deze outfit staat je súper goed, grunge is echt wel jouw ding hoor! Liefs :D


  17 april, 2016

  Als ik mijn vaders kleding aan zou trekken dan zou het niet goed gaan haha :P Dit kan jij heel goed hebben die helix, ook al is ie nep, het is zo leuk!


  17 april, 2016

  Hele leuke outfit. Grappig dat je iets van je vader aanhebt. Ik heb zelf wel ooit een shirt van mijn vader aan, maar dan is het meer omdat dat oud is en vies mag worden als je in huis of de tuin bezig bent.


  17 april, 2016

  Super gaaf jasje! Echt gave outfit, die helix staat ook goed. Je bent vast trots op je fotograaf :D

  Anniek
  17 april, 2016

  Haha, zeker weten :) En dankjewel!


  17 april, 2016

  leuke outfit! En wat gaaf je helix:) Ik wil er ook al een tijdje een maar ik heb nog niet eens normale gaatjes. Die ga ik ergens deze week nemen. Leuk dat oversized shirt, ik leen ook altijd kleding van mijn vader en broertje omdat ik de oversized look zo leuk vind staan (en natuurlijk zit het ook heel lekker hahaa)


  17 april, 2016

  Hahaha, ik kan je vader helemaal begrijpen dat hij het hilarisch vond. Maar hij zal ook wel trots zijn, anders zou hij de foto’s niet maken. Leuk, zo’n vader-dochter-band die van het scherm spat!


  17 april, 2016

  Wat kan jouw papa mooie foto’s maken zeg! Staat je echt heel goed! Mooie achtergrond ook! -x-


  17 april, 2016

  Wauw! Wat een super leuk jasje!


  17 april, 2016

  Ah dit vind ik zo’n gave outfit Anniek! Staat je echt heel goed (: Ik hou ook van alles wat oversized valt, haha. En je (nep)helix is heel cool!


  17 april, 2016

  Leukk! En wat heeft je vader prachtige foto’s gemaakt :;)


  17 april, 2016

  Die bloesem op de achtergrond is zo prettyy. Grappig dat het shirt uit de kast van je vader komt! Je hebt ‘m wel tof gecombineerd :D


  17 april, 2016

  Een helixpiercing lijkt me best leuk om te hebben, het schijnt alleen de eerste paar dagen erg veel pijn te doen.


  17 april, 2016

  Haha ik vind die piercing je echt goed staan! Mooie foto’s!


  17 april, 2016

  Ik vind deze stijl je heel mooi staan! Klopt inderdaad wat je zegt, als je van die instapschoentjes lekker stoer combineert met een leren jack, dan staat het echt heel leuk :). En wat zijn de foto’s weer prachtige geworden. Complimenten aan je vader! Bewerkt hij ze trouwens ook voor je of doe je dat zelf?

  Anniek
  17 april, 2016

  Dankjewel, lief Liset! Ik zal de complimentjes ook even doorgeven ;) Het bewerken doe ik trouwens altijd zelf, vind ik heerlijk om te doen!


  17 april, 2016

  Wat een onwijs toffe outfit, ziet er heel erg leuk uit!


  17 april, 2016

  Wat een leuke outfit, en wat lief van je pa dat ie de foto’s gemaakt heeft. Doet ie goed!


  18 april, 2016

  Super leuke look, de foto’s zijn ook weer prachtig!


  18 april, 2016

  Heel toffe combinatie dit! Niet zo standaard haha, en heel pretty in combinatie met de bloesemboom<3


  18 april, 2016

  Wat een mooie foto’s heeft je vader gemaakt. Volgens mij is hij is helemaal op zijn knieën gaan zitten voor het perfecte shot. Hihi. Je helix piercing vind ik je mooi staan. Zelf heb ik een echte in mijn oor. Succes met je examens. Spannend, maar wel lekker lang vrij erna.


  20 april, 2016

  Heel leuk! En die bloesemboom wauw!


  23 april, 2016

  Oeh wauw! Wat een ontzettend mooi gecombineerde outfit. En zo tof je piercing! Ik wil misschien ook zo eentje laten zetten.