Een dag op het strand! - GlowofbeautyGlowofbeauty

16 juli 2017

‘Hé Anniek, ik zag op een veilingsite een aanbieding voor een ontbijt aan het strand! Zullen we morgen gaan?’ En zo geschiedde. De volgende ochtend stonden we voor dag en dauw op, pakten de trein en stonden een uur later op de boulevard van Scheveningen. We gingen een mooie dag tegemoet.

6 uur ‘s ochtends. De wekker ging af, ik kroop mijn bed uit en kleedde me snel aan. Om half 7 ging mijn trein naar Utrecht. Nog even langs mijn studentenkamer om wat spullen te droppen en dan samen met Dianne door naar Scheveningen.

Aangekomen op de boulevard! Met mega veel zin in deze dag.

Na even zoeken vonden we het tentje waar we hadden gereserveerd voor een ontbijt. Het tentje (Palace Brasserie) staat op de boulevard en heeft een prachtig uitzicht op het strand.

We begonnen met een kopje thee.

Whoop whoop!

Het raam bij onze plek stond wijd open en we keken meteen uit over het strand. Zo fijn en rustgevend!

Toen onze buikjes goed gevuld waren, liepen we het strand op. Schoenen uit, de zee in! Tenminste, alleen met onze voeten.

Een tijd lang langs de kustlijn lopen!

En natuurlijk spreiden we ook ons handdoekje nog even uit. Het was lekker warm en hoewel het bewolkt was, piepte de zon af en toe nog even door de wolken heen.

Zwemmen was helaas niet zo’n goed plan, aangezien er honderden kwallen op het strand lagen en in de zee zwommen.

De reddingsbrigade was bezig met een oefening.

Na een tijdje gelopen te hebben, kwamen we uit bij een pier met een schattig vuurtorentje erop. Hier hebben we geluncht met onze zelf meegebrachte broodjes.

Toen we eigenlijk alweer naar huis wilden gaan, kwamen we langs een strandtent die er ontzettend leuk uit zag: MOOD. We besloten nog even een drankje te doen. Uiteindelijk hebben we hier nog twee uur lekker gezeten.

Met cocktails…

…en taart!

Het was een dag waarop Dianne en ik volop hebben genoten en ik vond het leuk om jullie ook mee te laten genieten!

Wanneer ben jij voor het laatst op het strand geweest?

Liefs Anniek

 

6 comments on “Een dag op het strand!”

  16 juli, 2017

  Wat een heerlijke dat zo zeg! Ik ben dol op het strand en dit is eigenlijk ook wel een heel leuk idee, lekker ontbijten aan het strand. Dat ga ik onthouden deze vakantie.


  16 juli, 2017

  Ik vind dit zo’n leuk idee! Lijkt echt op een mini vakantie. Heerlijk! <3


  16 juli, 2017

  Zo leuk al deze foto’s!


  16 juli, 2017

  Zulke leuke en fijne en mooie foto’s! Hihi, hier was ik vorige weer ook nog :) Heerlijke plek om lekker even uit te waaien. & jullie ontbijtje ziet er zó goed uit!


  18 juli, 2017

  Wat een mooie foto’s, het strand is zo fijn!


  22 juli, 2017

  Zo’n leuke foto’s! Heerlijk rustgevend dit hihi! X