Je krijgt een kijkje in mijn strandtas!

Nog maar even en ik sta met mijn voeten in het Franse zand. De reusachtige kliffen achter me, de eindeloze zee voor me. Ik kan niet wachten! Om al een beetje in de stemming te komen zocht ik alvast mijn strandspulletjes bij elkaar. Ik laat ze aan je zien!

Dit zit er in mijn strandtas

Bikini

Als allereerst het méést onmisbare item uit mijn strandtas: een bikini!

Laatst heb ik in Zweden een mooie bloemetjesbikini gekocht, maar het is nooit verkeerd om af te wisselen. Deze gestreepte bandeaubikini van Lascana vind ik perfect als een basic bikini, eentje die altijd kan. Hij is tijdloos, lekker zomers en zit stevig door de beugel die erin zit. Het broekje dat bij deze bikini hoort zie je niet op de foto staan, maar is een basic gestreept slipje.

Let wel op: het topje valt redelijk klein uit. Kies dus eerder voor een maatje groter dan voor een maatje kleiner.

Check de bikini hier en bekijk hier alle andere bikini’s van Lascana

Hammamdoek

Wat een uitvinding, de hammamdoek! Ik heb deze roze variant nu al een paar jaar liggen en het is een ontzettend veelzijdig ding. Ik gebruik deze dunne doek als picknickkleed, als strandhanddoek en ook om snel even om te slaan over mijn bikini heen. Ideaal! En ook nog eens een stuk makkelijker te vervoeren dan een ‘echte’ strandhanddoek omdat hij veel dunner en daardoor kleiner is.

Zonnebrand

Smeren, smeren, smeren! Zo belangrijk! Links zie je een zonnebrand van Riemann P20. Ik vind ‘m fijn omdat hij lang blijft zitten. Volgens het merk zelf hoef je er maar één keer per dag mee te smeren. Ik gebruik hem nu al een tijdje en ik heb het idee dat hij me goed beschermt! Rechts zie je een gezichtszonnebrand van Biodermal. Ik vind het fijn om voor mijn gezicht een aparte, niet zo vette zonnebrand te gebruiken.

Zonnebril

Een zonnebrilletje op het strand = onmisbaar! Ik heb er altijd eentje in mijn strandtas zitten. Deze zonnebril is van Kate Spade en ontving ik van Smart Buy Sunglasses. Hij heeft een mooi bruin, klassiek montuur. Past overal bij!

Heb jij nog een beetje zonnebrilleninspiratie nodig voor komende zomer? Smart Buy Sunglasses heeft een mooie gift guide gemaakt!

Boek

Nu het vakantie is ben ik een stuk meer aan het lezen dan voorheen. Hoewel ik er wel weer even aan moet wennen om tijd vrij te maken aan het lezen van een boek, vind ik het heel ontspannend en fijn. En een perfecte bezigheid voor op het strand!

In dit boek ‘Kathedraal van de zee’ ben ik nu bijna op de helft! Het duurde lang voordat ik goed in het verhaal zat, maar nu begint het te komen…

Fruit + water

Op het strand heb ik behoefte aan iets fris, iets sappigs. Kortom: er zit bijna altijd wel een stuk fruit in mijn tas. Deze keer lekkere kersen! Daarnaast heb ik altijd water bij me.

Jurkje

Dit jurkje kocht ik een paar weken geleden bij de Only en is een perfect strandjurkje: lekker los en luchtig. Fijn om aan te doen als je huid even klaar is met die felle zon.

Ben jij dit jaar al naar het strand geweest?

Liefs Anniek

 

Hiernaast heb ik de producten van Riemann en Biodermal ontvangen. Dit verandert niks aan mijn mening die ik erover geef.

12 reacties

 • Reply
  Eline
  4 augustus, 2017 at 06:38

  Wat een ontzettend leuk jurkje, die is echt perfect voor het strand. Die streepjes zijn zooo leuk!

 • Reply
  Linda
  4 augustus, 2017 at 08:59

  Heel erg leuk om zo even mee te kijken :) Het jurkje is prachtig, net als de zonnebril. Heel erg fijn! Ik ga trouwens ook de grote kliffen en het Franse strand bewonderen, zo fijn. Wens jou ook een hele fijne tijd toe!

  • Reply
   Anniek
   5 augustus, 2017 at 13:41

   Ah wat leuk dat jij ook naar de Franse kust gaat, heel erg veel plezier Linda! En bedankt voor je lieve comment! ❤

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  4 augustus, 2017 at 09:21

  Ah de zonnebril is echt heel leuk! X

 • Reply
  Lenneke
  4 augustus, 2017 at 20:40

  Waar is je tas van?

  • Reply
   Anniek
   5 augustus, 2017 at 13:40

   Die is van Ace & Tate! Die kreeg ik bij mijn bril die ik daar heb gekocht :)

 • Reply
  Suzanne
  4 augustus, 2017 at 21:22

  Leuke items in je tas. Ik ben nu op vakantie en een flesje water is echt onmisbaar

  • Reply
   Anniek
   5 augustus, 2017 at 13:40

   Ah wat leuk Suzanne! Waar ben je heen?

 • Reply
  Laura
  5 augustus, 2017 at 10:35

  leuk om te zien! veel plezier in Frankrijk!! x

  • Reply
   Anniek
   5 augustus, 2017 at 13:39

   Ah dankjewel Laura! Gaat goed komen denk ik! ☺

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  7 augustus, 2017 at 09:20

  Wat een leuke items! Ik houd ook echt van hammam doeken, idd zo veelzijdig!

 • Reply
  Marthe
  7 augustus, 2017 at 21:42

  Leuke items! X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.