Een zomers, blij lijstje

Zomaar even tussendoor, een zomers, blij lijstje voor jou! Een lijstje van kleine momenten van dankbaarheid die ik ervoer in de afgelopen weken. Van koken met verse ingrediënten tot dobberen in de Mediterraanse zee. Ik hoop dat je mee kijkt, mee geniet en geïnspireerd raakt om mooie, kleine momenten in jouw dagelijks leven op te merken! ☼

Even bijpraten?

Het is hartje zomer, en de afgelopen weken is er veel gebeurd in mijn leven. In plaats van hier uitgebreid over uit te weiden, leek het me goed om nu eerst eens stil te staan bij de kleine, mooie momenten van de afgelopen tijd. Geen lange verhalen, maar een paar snel gemaakte snapshots. Want hoe belangrijk is het om juist in de weken waarin zoveel gaande is, even stil te staan? :)

Plantjes overpotten en stekken

Na mijn afstuderen had ik eindelijk de tijd om mijn uitdijende pannenkoekenplant te gaan stekken. Ik kon er wel 6 stekjes vanaf halen! Ook potte ik meteen een boel plantjes over. Fijn om even met mijn handen bezig te zijn.

Hereniging

In het begin van juli was ik een paar dagen in Barcelona te vinden, dobberend in de middellandse zee met deze twee ladies. Ik leerde Cristina en Anja kennen toen ik vorig jaar in Kopenhagen studeerde. Dit was de eerste keer sinds een half jaar dat we elkaar weer zagen. We hebben echt een hele goede en gezellige tijd gehad samen!

Tijd om te lezen

Toen ik jong was verslónd ik boeken, maar de laatste maanden kwam ik maar weinig aan lezen toe. Jammer! Nu ik vakantie heb, vind ik het fijn om echt even de tijd te nemen om een boek te lezen. Ik heb een aantal romans gelezen, en twee boeken over persoonlijke groei.

Koken

Deze week maakte ik twee flesjes roze rode ui dressing. Héel erg lekker, en leuk om te doen!

Bloei

Er staat zoveel moois in bloei buiten. Deze roosjes staan in de tuin van mijn ouders.

Rust en verbinding

Midden juli was ik een week op ‘retraite’, om het zo maar even te noemen. Een week goed slapen, goed eten, veel mooie gesprekken met anderen, en veel lezen en nadenken. Ik kwam helemaal uitgerust en verfrist weer thuis. Ik ben dankbaar voor deze mooie week!


Mooi om zo even stil te staan bij de fijne momenten van afgelopen tijd.

Hé, en waar was jij de afgelopen tijd blij mee of dankbaar voor?

Liefs Anniek

7 reacties

 • Reply
  Audrey
  26 juli, 2019 at 07:33

  Ik kom hier via Stella’s blogpost en ik dacht: heeee, die ken ik! Leuk om je weer te lezen. Je hebt een mooi lijstje blijmakers!

  • Reply
   Anniek
   26 juli, 2019 at 11:00

   Wat leuk!! Dankjewel! X

 • Reply
  Kelly
  26 juli, 2019 at 10:10

  Leuke week! Die roze ui dressing ziet er heel lekker (en mooi trouwens, die kleur) uit. :)

 • Reply
  Eline
  26 juli, 2019 at 10:11

  Wat een fijne momentjes om even bij stil te staan, geniet van je vakantie!

  • Reply
   Anniek
   26 juli, 2019 at 10:59

   Dankjewel! Jij ook hele fijne weken!

 • Reply
  Danielle
  27 juli, 2019 at 10:44

  Hey! Heel leuk je nieuwe lay-out, hele mooie kleuren, past denk ik goed bij een nieuw hoofdstuk in je leven (volwassener worden, bachelor afsluiten etc). Ik ben erg benieuwd naar de boeken over persoonlijke ontwikkeling die je hebt gelezen, welke zijn dit? Ik ben hier ook heel erg geïnteresseerd in, maar vind het moeilijk om goede boeken te vinden. Misschien zijn het aanraders die jij gelezen hebt?

  En waar heb jij je ‘retraite’ gedaan? Zou dat ook weleens willen, maar vind het (wederom) lastig om iets te vinden..

  Trouwens, misschien wel leuk voor je. Er zit een zero waste winkel in Amersfoort, niet zo ver van Utrecht dus. Hebben leuke dingen en is duurzaam, zag dat je dat interessant vindt :)

  Geniet van je vakantie!

 • Reply
  Christa
  27 juli, 2019 at 12:54

  Leuk om te lezen Anniek! Leuke blijmakers! Goed om open voor te staan!!??

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.