JML #101 / Eigen bedrijf, lanceringsfeest & bloggersmeeting - GlowofbeautyGlowofbeauty

7 maart 2016

JOIN MY LIFE 101

Woensdagmiddag vertrok ik, in de regen, naar de Kamer van Koophandel. Sinds die middag kan ik me eindelijk DIRECTEUR van mijn eigen bedrijfje noemen. Klinkt toch wel leuk, haha! Daarnaast had ik deze week ook een hele toffe bloggers meeting (met té veel eten) en ging ik naar Amsterdam voor een leuk lanceringsfeest. Kijk je gezellig mee?

2016 02 27_2949

Alright, voordat jullie aan het eind van dit artikel denken dat mijn hele week gevuld was met feestjes, lekker eten en meetings: dat is helaas niet het geval. Op maandag begon mijn week gewoon weer gezellig met een lange dag school, waarvoor ik vroeg op het station moest zijn.

zonsopgang

Bij al die dagen dat ik vroeg op moest staan genoot ik trouwens wel van prachtige zonsopgangen!

2016 03 01_3398

Dinsdag ging ik na school naar de Kamer van Koophandel om…

blog aanmelden bij kvk

…de papieren voor mijn eigen bedrijfje te ondertekenen! Het voelt wel echt heel bizar dat ik, als 17 jarig ukkie, eigenaar ben van een bedrijf… De mensen bij de KVK waren gelukkig hartstikke leuk, en hielpen me goed!

Er zal overigens niet per se iets gaan veranderen nu Glowofbeauty een officieel bedrijf is, het is vooral voor mijzelf handiger met samenwerkingen :)

wortel

Deze week hadden we worteltjes in huis. En hummus. Dus ging ik dippen :) Lekker!

weg

Donderdag was de launch party van de nieuwe website van Studenten.net, en van hun project met de ‘Helden’ (waarvan ik er 1 ben!). Direct na school vertrok ik met de trein richting Amsterdam, waarna het nog maar een klein stukje lopen was naar het kantoor.

feestje

Op de launch party was natuurlijk het hele team van studenten.net, maar ook klanten van hen, vrienden van het team, en studenten die het gewoon leuk vonden om even langs te komen.

vunzige deuntjes

Het project van de ‘Helden’ werd gelanceerd, een social media analist hield een lezing en ‘Vunzige Deuntjes’ draaide muziek!

polaroid foto

Mijn zus kwam nog even langswippen, supergezellig!

trein avond

‘s Avonds laat weer terug naar huis. Ik viel bijna in slaap in de trein :)

studenten.net artikelen

Voor iedereen die niet precies weet wat dat heldenproject voor de site Studenten.net nou precies inhoudt, zal ik het nog even kort uitleggen. Samen met de 3 andere ‘helden’, studenten van verschillende leeftijden, post ik sinds afgelopen dinsdag élke dag een artikeltje op de site, waar we alle 4 een eigen pagina hebben.

Op mijn pagina post ik persoonlijke artikeltjes over mijn leven als aankomend student, schrijf ik over alles wat ik leuk vind om te doen, en plaats ik vlogs! Hieronder een lijstje van de artikelen en video’s die ik heb geplaatst de afgelopen dagen:

sneeuw

Vrijdag sneeuwde het MEGA hard. En Fleur en ik hadden precies gepland om die middag outfitfoto’s te gaan schieten. Nou, dat werd ‘m dus niet… Uiteindelijk hebben we ergens nog een overdekt plekje kunnen ontdekken, maar meh, de foto’s zijn wel echt een stuk minder mooi geworden dan normaal :( Ik ga ze deze week ergens online gooien.

minimalistische blouse

Ook schoten we bij Fleur thuis nog wat foto’s, die ik wel heel tof vind geworden! Check hier het artikel over mijn favo items uit mijn kledingkast.

meeting

Zaterdagochtend was even een heel druk edit-ochtendje, en die middag reisde ik af naar een klein gehuchtje in Brabant voor een bloggersmeeting! Ik waarschuw je: ik heb er véél foto’s gemaakt…

vegan carrot cake

Maaike en Marlot hadden de dag van tevoren al een heleboel lekkere taartjes gebakken. Hierboven zie je een geweldige vegan carrot cake, waar we mee begonnen!

vegan brownie

appelflap

cappuccino

Daarna gingen we door op twee soorten brownies, appelflappen, tompoucen en cappuccino. Je voelt ‘m al aankomen: toen ik aan het eind van de middag thuiskwam was ik een tikje misselijk :)

deisy

Tussendoor hebben wel lekker gekletst, spelletjes gespeeld…

blogger camera fotograferen marlot

…en natuurlijk lekker veel foto’s gemaakt!

camera

myrthe meeting

Het maken van de groepsfoto leverde een hoop hilarische plaatjes op :D

schoteltje

En toen was alles op, werd het laat, en gingen we allemaal weer naar huis. Met een warm gevoel van binnen. Het was zó gezellig!


En nu is het weer tijd voor een nieuwe week. Vol met geplande dingen, maar ook vol verrassingen die we tegen gaan komen :) Let’s go!

Wat ga jij komende week doen?

Liefs Anniek

 

47 comments on “JML #101 / Eigen bedrijf, lanceringsfeest & bloggersmeeting”

  7 maart, 2016

  WOW Anniek wat goed! Gefeliciteerd met je eigen bedrijf. Knap hoor Hoe je voor diverse blogs schrijft!


  7 maart, 2016

  Wat een leuke week heb je gehad en gefeliciteerd met je eigen bedrijfje, lijkt me erg gaaf als je dat kan zeggen haha ;)


  7 maart, 2016

  Gefeliciteerd met je bedrijf! Een hele stap is dat, maar je werkt er ook super hard voor.


  7 maart, 2016

  Wat cool dat je nu ingeschreven staat bij de kvk! Gefeliciteerd! Lijkt me heel vet om te kunnen zeggen dat je officieel een eigen bedrijfje hebt.


  7 maart, 2016

  Jouw foto`s zijn altijd zo mooi! Gefeliciteerd met Glow of beauty als je eigen bedrijf, lijkt me wel een mijlpaal. Je week ziet er weer erg gezellig uit!
  Liefs


  7 maart, 2016

  Je foto’s zijn zo mooi! En gefeliciteerd met je eigen bedrijf :)


  7 maart, 2016

  Ondanks dat je school had, klinkt het als een topweek! Een eigen bedrijf, wauw. Heel tof voor je :). Wat ziet die bloggersmeet er leuk uit, lijkt mij ook wel leuk om een keer te doen.


  7 maart, 2016

  Zo leuk om dit overzicht te zien! Een drukke week is het geweest. Goed van je dat je nu een eigen bedrijf hebt. Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat nu de voordelen zijn hiervan?


  7 maart, 2016

  Hahaha vunzige deuntjes. Ik vind de blouse die je laat zien in je vorige artikel super leuk! Liefs


  7 maart, 2016

  hele leuke foto’s! Gefeliciteerd met je eigen bedrijf!!


  7 maart, 2016

  Wat een prachtige foto’s. En natuurlijk van harte gefeliciteerd met je eigen bedrijf!


  7 maart, 2016

  Wowiee, proficiat directrice Anniek! Zo gaaf voor je, wees er maar trots op :D Leuk trouwens dat je een bloggersmeeting had, ik herken wel wat gezichten!


  7 maart, 2016

  Jullie staan ook op DutchCowboys met jullie studentenproject, zo leuk!


  7 maart, 2016

  Ik vind het zo tof dat je een eigen bedrijf je hebt nu! Wat ziet de bloggermeeting er gezellig uit. Ik baal zo hard dat ik niet kon komen ; (

  Anniek
  9 maart, 2016

  Jaa, zo jammer dat je er niet bij kon zijn, het leek me leuk om je eens een keer in het echt te ontmoeten in plaats van op internet :D Volgende keer weer!


  7 maart, 2016

  Leuk je eigen bedrijf en hmmm die taartjes zien er lekker uit. Een gehucht in brabant haha waar was dat dan? Je maakt echt mooie foto’s ! Neem je overal je camera mee naar toe of zijn het ook telefoon foto’s? Liefs,

  Anniek
  9 maart, 2016

  Thanx Mieke! En de foto’s zijn vooral gemaakt met mijn camera inderdaad, mijn telefoonfoto’s zijn echt van een mega slechte kwaliteit :)


  7 maart, 2016

  Oh gefeliciteerd dat je nu officieel een eigen bedrijf hebt, super tof! En wat zien de taartjes van Marlot en Maaike er heerlijk uit zeg!


  7 maart, 2016

  Oooh zo veel leuks!! Heel erg gezellig zo’n bloggers meeting <3 En gefeliciteerd met je eigen bedrijf, super gaaf!


  7 maart, 2016

  Leuke foto’s allemaal. Supertof dat je blog nu officieel je bedrijfje is, gefeliciteerd!


  7 maart, 2016

  gefeliciteerd met je eigen bedrijf en die blogmeeting ziet er erg leuk uit!


  7 maart, 2016

  Gefeliciteerd met je bedrijfje!


  7 maart, 2016

  Wauw, gefeliciteerd met je eigen bedrijf!! Veel succes ermee!


  7 maart, 2016

  Gelgieicterd Anniek, met je eigen bedrijfje! :)
  Wat ziet die meeting er ontzettend gezellig uit! Leuk ook dat twee meiden taartjes hadden gebakken. Lekkerrrr!


  7 maart, 2016

  Ah wat een leuke week heb je gehad! Gefeliciteerd met je eigen bedrijf, wat tof zeg. En leuk, zo’n bloggersmeeting :)


  7 maart, 2016

  Wat leuk zeg dat je blog nu je eigen bedrijfje is super!


  7 maart, 2016

  Je maakt super mooie foto’s! Gefeliciteerd met je onderneming! Super knap dat je dit nu al hebt bereikt!


  7 maart, 2016

  Wat gaaf en apart dat je nu gewoon directeur bent!


  7 maart, 2016

  Volgens mij heb je een topweek gehad haha! Super van je eigen bedrijfje, klinkt toch gek haha. En wat een prachtige zonsondergang :)


  7 maart, 2016

  Nogmaals gefeliciteerd met je eigen bedrijfje, zoo gaaf!


  7 maart, 2016

  Wat leuk! Hard werk loont. Proficiat!!


  7 maart, 2016

  Gefeliciteerd! Super leuk zeg! Die vegan carrot cake.ziet er echt heerlijk uit.


  7 maart, 2016

  Wat een super leuke week! En wat gaaf dat je jezelf nu “directeur” mag noemen hihi. Goed bezig! -x-


  7 maart, 2016

  Wat een leuke en mooie foto’s! Wat gaaf dat je je blog nu je eigen bedrijf kunt noemen, gefeliciteerd! :)


  Bography
  7 maart, 2016

  Wat een leuke en mooie foto’s! Wat gaaf dat je je blog nu je eigen bedrijf kunt noemen, gefeliciteerd! :)


  7 maart, 2016

  Mooie foto’s en gefeliciteerd met je blogbedrijfje :)


  7 maart, 2016

  Wat een ontzettend leuke week heb je gehad. Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje. Dat klinkt gelijk veel spannender.


  7 maart, 2016

  Wat een hoop prachtige foto’s zeg! Heel cool dat je de stap hebt genomen om je zelf in te schrijven als 17 jarige ukkie! ;-) Ik kan me maar al te goed herinneren dat ik daar twee jaar geleden binnen liep (ook als snotneus die dacht de wereld te gaan veroveren.. haha) en de mensen me daar maar niet al te serieus nemen. Want ja, als uitvoerend en docerend musicus een bedrijf opbouwen kan niet. Tss! Dat heb ik ze nu na twee jaar wel bewezen! ;-) Gefeliciteerd en heel veel succes!


  8 maart, 2016

  Ahw wat leuk Anniek! Gefeliciteerd met je eigen bedrijfje! Leuke foto’s allemaal!


  8 maart, 2016

  Gefeliciteerd met je eigen bedrijf dame! Je hebt er ook kei hard voor gewerkt:-D! X


  8 maart, 2016

  Amaaaai, wat lijken je zus en jij op elkaar! :)

  Anniek
  9 maart, 2016

  Hi hi, dat horen we vaker :D


  8 maart, 2016

  Wauw wat tof dat je nu ingeschreven staat, hoop ik ooit ook te mogen doen! ?


  8 maart, 2016

  Het ziet er uit als een ontzettend leuke week! En de bloggersmeeting ziet er ook super gezellig (en lekker, haha) uit!


  9 maart, 2016

  Wat veel leuke foto’s! Nogmaals gefeliciteerd met je eigen bedrijf, dat moet vast een kick geven :D En wat heb je al veel gedaan voor studenten.net, super goed!


  12 maart, 2016

  Wauw, gefeliciteerd! Een jaar geleden las ik je blog elke dag, maar heb het toen even opzij geschoven door onder andere schoolwerk en een moeilijke thuissituatie. Zo ben ik dit blog zowat vergeten, sorry! Sinds twee weken ben ik zelf in ieder geval opnieuw beginnen bloggen en nu hopelijk voor altijd zonder op te geven (voor de verandering in het Engels). Heel toevallig kwam ik weer op jouw blog terecht en wat goed! Ik ben echt super fier op je, om door te zetten en ik gun het je echt; ‘de doorzetter wint’. Ik hoop ooit jouw voorbeeld op te kunnen volgen en ook mijn eigen bedrijfje op te starten, maar daarvoor ga ik eerst de draad weer oppikken en weer volop in de blogwereld vliegen. Nogmaals gefeliciteerd!

  Anniek
  13 maart, 2016

  Ah, dankjewel Jolien, wat een ontzettend lief van je, al die complimentjes! Ik hoop dat het inmiddels wat beter met je gaat. In ieder geval: welcome back, gezellig dat je er weer bent :) Heel tof ook dat je weer bent gaan bloggen. Ik heb even gekeken, en het ziet er al goed uit! Geniet er lekker van! Liefs!