Essence colour 3 lakjes

Vandaag een review van de colour3 lakjes van Essence. Ik heb er 2 in mijn bezit: 01 midnight date en 03 boys are back in town. Deze 2 lakjes spraken mij erg aan toen ik in het schap keek, en degene waarvan ik het minste verwachtte is toch echt een favoriet!

DSC08739

Het ‘potje’ bestaat uit een staafje met eigenlijk twee potjes eraan. Dat is best handig. Want die potjes kun je er vanaf schroeven en dan heb je een best groot ‘handvat’ om mee te lakken. Elk potje bevat 4 milliliter nagellak. Niet heel veel maar opzich oke. Ook het kwastje is goed, hij had misschien iets dikker mogen zijn. Elk kleur duo bestaat telkens uit een basislak en een topcoat.

De basiskleur van Midnight date is een mooie diepblauwe kleur met allemaal kleine glittertjes erin. Hij dekt perfect in twee laagjes. De topcoat bestaat ook uit allemaal glittertjes met nog wat grotere stukken flakies erin. Zo op zichzelf zonder een kleur eronder is deze topcoat niet heel bijzonder, maar met de basislak eronder maakt hij het effect net een tikkie bijzonderder.

DSC08733

De topcoat alleen

DSC08736 DSC08735

De basislak met de topcoat eroverheen

De basislak van Boys are back in town vond ik best wel saai. Een beetje een grauwige paarse kleur. Maar misschien dat het wat zou worden met de topcoat eroverheen. En man, wat is die topcoat mooi! Het is een parelmoerachtige lak met een heleboel glittertjes erin die in de zon een héél mooi effect geven. De glittertjes zijn paars, blauw en roze van kleur en schitteren helemaal in de zon.

DSC08669

De basislak alleen

DSC08732

De topcoat alleen

DSC08677

En samen, wauwwauwwauw wat een combinatie! Het is zo jammer dat het op de foto niet goed overkomt, maar in het echt schitterd het als de malle!

DSC08678

DSC08676

Vooral over boys are back in town ben ik erg te spreken. De topcoat is schitterend in combinatie met de basislak en het is ook een gangbare kleur. Ook midnight date is erg mooi.

De lakjes kosten maar 2,79, daar krijg je dus eigenlijk 2 lakjes voor. Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Xx Anniek

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.