Essie / Surf’s Up zomercollectie

essie surf's up review

Er komen er nog 8 aan. En dus moet ik nog 8 keer keihard werken om die toetsen te halen en dit jaar met mooie cijfers af te sluiten. En dat terwijl het buiten al heerlijk weer is. Maar, ook al moet ik dan nog wel een paar weekjes knallen op school, met de Surf’s Up zomercollectie van Essie kom ik stiekem al een beetje in de vakantiestemming! Minty pistache-ijsjes, knalblauwe golven die op het strand stukslaan, en roodgloeiende zonsondergangen… Ga je mee op reis?

essie zomercollectie

 

Bij de nieuwe zomercollectie van Essie mag je helemaal wegdromen. Naar een verre vakantiebestemming. Naar glinsterend water, knisperende witte lakens, ijsjes en zoete perziken. Zoals ik al zei moet ik zelf nog hard aan de slag voor de laatste loodjes, waardoor wegdromen op dit moment héél erg verleidelijk is…

Hierboven zie je alle kleuren uit de Surf’s Up collectie, en ik moet zeggen dat dit echt helemaal mijn ding is! Een combi van lichte, zoete pastelkleurtjes en iets fellere kleuren. I like!

Essie zomer 2015

Ik ontving 3 kleurtjes uit de Surf’s Up collectie, die ik vandaag aan jullie ga laten zien. Ik verklap je alvast: er zit er eentje tussen die een mega favoriet is geworden :)

essie sunset sneaks

review essie sunset sneaks

Sunset Sneaks

Hoewel de naam van dit lakje lijkt te suggereren naar een zonsondergang, doet deze kleur me eerder denken aan een frisse watermeloen. Ook niet verkeerd trouwens! Het is een lekker fel lakje, die in twee laagjes dekt. In het echt is de kleur wat koeler, en meer roze.

essie pret-a-surfer

review essie pret a surfer

Pret-a-surfer

Ha, dit kleurtje doet me denken aan een ander blauw lakje van Essie, ‘Suite Retreat’! Ik heb ze even naast elkaar gehouden, maar Pret-a-surfer is net iets lichter en zomerser. Gelukkig, het zou toch jammer zijn als ze twee nagenoeg dezelfde lakjes in hun collectie hebben.

Dit kleurtje een lichte grijze ondertoon in zich, waardoor hij wel lekker knallend is, maar niet neonachtig fel.

essie chillato

review Essie chillato

Chillato

Ik heb het mooiste voor het laatste bewaard: Chillato! Dit minty lime kleurtje vond ik al voordat ik hem had uitgeprobeerd superleuk. Het was alleen nog even de vraag of hij ook goed zou dekken, dat is nog weleens een probleempje bij dit soort lichte lakjes. Maar gelukkig, aan twee laagjes heb je ruim voldoende, dan dekt ‘ie prima!


Yes, ik vind de Surf’s up zomercollectie van Essie echt tof! Het liefst zou ik er nog een paar kleurtjes bij kopen, die witte en lichtblauwe lijken me ook erg mooi. Wie weet dat dat er nog van komt :)

Wat vind jij het leukste kleurtje?

Liefs Anniek

 

26 reacties

 • Reply
  Jonne
  10 juni, 2015 at 05:16

  Ze zijn zoo mooi!! Leuk artikel :D
  Liefs. Jonne

 • Reply
  Anniek
  10 juni, 2015 at 05:54

  Super mooie kleurtjes

 • Reply
  Lotte
  10 juni, 2015 at 06:13

  Ik vind de eerste heel mooi! Lekker zomers kleurtje

 • Reply
  Eline
  10 juni, 2015 at 06:48

  Het gele lakje vind ik toch ook wel heel bijzonder en heel erg gaaf om te dragen in de zomer. Knalt lekker van je nagels af en geeft een leuke toch aan een outfit

 • Reply
  Esther
  10 juni, 2015 at 06:56

  Aaah zó’n mooie kleurtjes! Liefde voor Essie :-)

 • Reply
  Mariëlle
  10 juni, 2015 at 07:48

  Ik vind vooral de eerste tint heel leuk, maar alle kleuren zijn heel geschikt voor de zomer!

 • Reply
  Eva
  10 juni, 2015 at 07:53

  Wauw! Die laatste kleur vind ik echt heel gaaf! Xx

 • Reply
  Jamey
  10 juni, 2015 at 08:02

  Super leuke kleurtjes!

 • Reply
  Marjolein
  10 juni, 2015 at 08:09

  Ik vind het echt super leuke kleurtjes, vooral Chillato!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  10 juni, 2015 at 08:14

  Ah wat een leuke kleurtjes! Chillato is echt een mooie zomerse, frisse kleur!

 • Reply
  Denise
  10 juni, 2015 at 08:33

  Het zijn inderdaad erg mooie kleuren, ik ben blij met de collectie! <3

 • Reply
  alexa
  10 juni, 2015 at 08:53

  wat een leuke kleurtjes zijn dit, die blauwe vind ik erg leuk!

 • Reply
  Demi
  10 juni, 2015 at 09:45

  Erg mooie lakjes! En ik ben vooral verrast door het laatste kleurtje, wat ziet die er mooi uit! xx

 • Reply
  Jolien
  10 juni, 2015 at 10:58

  Mooie kleurtjes! Vooral de sunset sneaks vind ik erg leuk!

 • Reply
  Caitlyn
  10 juni, 2015 at 12:41

  Dat pistache groen lakje heb ik nu echt al bij meerdere bloggers zien voorbijkomen en ik vind het echt zo mooi! Lekker zomers vooral :) De andere lakje zijn ook mooi, maar die pistache vind ik toch echt wel de leukste.
  xx

 • Reply
  Eline
  10 juni, 2015 at 13:00

  Supermooie collectie en dat laatste kleurtje is inderdaad heel mooi.

 • Reply
  Manon
  10 juni, 2015 at 14:40

  Wat ene leuke kleurtjes!

 • Reply
  lifetimes
  10 juni, 2015 at 16:52

  Oeh, die blauwe is echt prachtig! Need that in my life, haha! Chillato vind ik juist niet zo mooi, maar smaken verschillen natuurlijk. Is maar goed ook , want anders zou iedereen in hetzelfde lopen en dat is ook behoorlijk saai! Xx

 • Reply
  Iris
  10 juni, 2015 at 17:14

  Helemaal mee eens, de laatste is erg mooi.

 • Reply
  Lena
  10 juni, 2015 at 19:53

  Ik ben dol op Essie-lakjes :) Heb zelf ook een hele verzameling, maar nog geen van deze zomercollectie. De laatste kleur is inderdaad echt prachtig! Liefs, Lena

 • Reply
  Linda
  10 juni, 2015 at 20:19

  Wat zijn het toch lieve zomerse lakjes, Chillato is echt de bom! Deze springt er echt ut voor mij <3

 • Reply
  Kim
  10 juni, 2015 at 20:48

  Wat een heerlijke zomerse kleurtjes! Essie is wel mijn favoriete nagellak merk. Ik volg je gelijk op Bloglovin. <3

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  10 juni, 2015 at 21:10

  Oh, dat blauw is echt heel leuk!

 • Reply
  Nicole
  11 juni, 2015 at 09:04

  Wat een leuke vrolijke tinten!

 • Reply
  Chahrazad
  11 juni, 2015 at 13:10

  Wat een mooie lakjes!

 • Reply
  Anna
  17 juni, 2015 at 11:13

  Wat een mooie en zomerse tinten!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.