Uit het leven stappen // GLOWOFBEAUTY BLOG.Glowofbeauty

28 februari 2017

Nee, maak je geen zorgen! Ik ben niet depressief en ik ben niet werkelijk van plan om ‘uit het leven te stappen’. Maar het is wel goed en fijn om af en toe – voor een moment – eventjes te ontsnappen aan alle drukte. Om alles achter je te laten en je in een andere wereld te wanen waar je niets moet en waar je geen druk voelt. Afgelopen weekend was zo’n moment.

Vrijdagavond

Om kwart over negen stapte ik in de trein. 2,5 uur later – na veel gedoe met het openbaar vervoer, waardoor ik uiteindelijk bijna vaststond in the middle of nowhere zonder telefoon en enig richtingsgevoel – kroop ik in bed. Ik trok de knisperende donzen deken over me heen, legde mijn hoofd op het kussen en sliep meteen in. Rust.

Afgelopen weekend sliep ik bij mijn opa en oma. Ik heb een hele goede band met hen en ik vind het heerlijk om bij hen te zijn. Ik kan enorm met ze lachen, praten, en gewoon ‘zijn’. Zo ontzettend fijn.

Stille ochtenden

Na een lekker lange nacht ontbeten we met z’n drieën aan tafel. Vers brood van de bakker, heerlijke belegjes, havermout… Daarna wakker worden met een frisse ochtendwandeling, waarbij we hele velden vol madeliefjes tegenkwamen.

Weer tot jezelf komen

Dit hele weekend heb ik niks aan mijn studie gedaan. Zo min mogelijk geregeld. Niet veel geappt en geinternet. En het was heerlijk. Het is zo goed om af en toe even uit de snelheid van je eigen, normale leven te stappen en te beseffen dat je werk/studie/dagelijkse bezigheden niet ‘alles’ zijn. En zo’n andere omgeving met mensen waar ik van houd, helpt mij daarin enorm.

Hoe kom jij tot rust?

Liefs Anniek

18 comments on “Even uit het ‘normale’ leven stappen”

  28 februari, 2017

  Heerlijk is dat! Ik ervaar dat gevoel altijd op vakantie: zo lekker ^^


  28 februari, 2017

  Fijn zo’n rustig weekend om even tot rust te komen.


  28 februari, 2017

  Heerlijk zeg, die rust! Wat een mooie foto’s ook. Zelf had ik deze vakantie een week geen WIFI en man, wat heb ik genoten. Gewoon he-le-maal niks doen! Ik schrok trouwens wel van de titel joh! Malou x


  28 februari, 2017

  Wat heerlijk! Klinkt als een goed weekend!


  28 februari, 2017

  Ik vind het zo lekker om de dag te beginnen met een lekkere ochtendwandeling, lekker in alle rust genieten van alles wat er om ons heen is.


  28 februari, 2017

  Oei, ik schrok even van je titel! Maar wat is het inderdaad heerlijk en rustgevend om dit af en toe te doen. De ideale manier om even helemaal op te laten en bij te komen. Zo nodig soms, in dit gehaaste leventje! Fijn!


  28 februari, 2017

  Ontspannen een weekeinde niets doen lijkt me heerlijk, maar dan komt het niet helemaal goed met werken/leren.


  28 februari, 2017

  Klinkt als een superfijn weekend, er even tussenuit!


  28 februari, 2017

  Dat klinkt echt heerlijk – hoewel ik wel even schrok van je titel! Ik vind mijn rust vooral door mij af te sluiten (zonder telefoon of andere aandachtstrekkers) met een goed boek.


  28 februari, 2017

  Prachtige foto’s zijn dit! Wat goed dat je ook even aan jezelf denkt, dat is heel belangrijk :) Nu kun je er weer tegenaan, veel succes met de studie!


  28 februari, 2017

  Jaaaa, dat dus! Da’s ook weer iets wat ik echt eens wil gaan doen deze vakantie, ten minste één dag zonder al die druk. Maar ik raak er maar niet toe.. (Ik moest lachen bij dat stukje “en havermout..” die puntjes leken zo’n stiekeme knipoog naar je havermout obsessie, cute, hihi.


  28 februari, 2017

  Heel mooi! Ik vind het zelf ook altijd heerlijk als ik even uit mijn eigen leven -met bijhorende drukte en zorgen- kan ontsnappen!


  Kirsten
  28 februari, 2017

  Die bloemetjes op de foto lijken me sneeuwklokjes…

  Klinkt als een fijn weekend!


  1 maart, 2017

  Oh wat een prachtige foto’s, ik krijg er kippenvel van – op een goede manier. Zo fijn om even helemaal tot rust te komen! Mij lukt dat ook het best zonder social media.


  1 maart, 2017

  Jaa heerlijk hè wat fijn, even tot rust komen bij opa en oma<3


  2 maart, 2017

  Prachtige foto’s heb je gemaakt. Klinkt als een heerlijk weekend. Ik neem eigenlijk te weinig pauze van m’n werk, smartphone en internet. Maar ik heb ook geen opa en oma (meer) waar ik kan logeren. Een weekendje kamperen daarintegen klinkt momenteel wel heel aantrekkelijk.


  3 maart, 2017

  Ahh dit is echt herkenbaar! Altijd als ik een weekendje bij mijn opa en oma ben kom ik ook lekker tot rust, zo fijn!


  5 maart, 2017

  Fijne foto’s heb je gemaakt! Ik vind het ook heerlijk om minder online te zijn. Beetje wandelen met mijn hond, lezen, fotograferen. Moet ik echt weer eens doen :-)