Everyday make-up routine / MUA, Essence, Rimmel

my every day make up routine

Mijn artikelen komen altijd om half 5 ‘s ochtend’s online, voor de échte vroege vogels. Zelf lig ik dan nog lekker in mijn bedje, maar om kwart over zes spring ook ik mijn bed uit, kleed me aan, en sta 10 minuten later voor de spiegel om mijn make-up aan te brengen. Vandaag laat ik je al mijn producten en handige tools zien die ik bijna dagelijks gebruik, en die dus ook behoorlijk favoriet zijn!

basis make up

Het allereerste wat ik doe als ik uit bed kom, is mijn gezicht reinigen en dagcrème opdoen. Zonder dagcrème voel ik me net een uitgedroogd plantje, ik kan echt niet meer zonder! De crème die ik elke morgen gebruik is de Moisturizing Dagcrème van de Kruidvat. Best lekker spul, maar ik denk dat ik binnenkort wel naar een andere crème overstap, een die nog iets voedender is.

Het verschilt per dag, maar regelmatig smeer ik een beetje van de Pivoine Sublime CC Cream van L’occitane op mijn gezicht. Hij is niet zo dekkend als foundation, maar geeft mijn huid toch een net wat egalere tint! Daarna nog een klein beetje concealer uit het Allround Concealer palet van Catrice, en de basis zit erop.

goede bronzer

Dat ik mijn Natural Bronzer van Rimmel elke dag gebruik is inmiddels wel te zien, haha! In de winter wordt ik echt een bleekscheet, dus vandaar. Ik gebruik mijn grote Zoeva kwast uit de Bamboo Set om de bronzer aan te brengen, en de smallere kwast om te shapen én om wat van de Apropos Apricot blush van Catrice aan te brengen. Allemaal hele fijne producten!

budget toppers make up

Tijd voor de ogen! Sinds ik de highlighter van P2 in de kleur High Beam heb ontdekt, gebruik ik dit product bijna elke dag. Ik tip een beetje in mijn binnenste ooghoeken voor een mooie sprankelende oogopslag. Echt een toppertje deze!

Daarnaast ben ik laatst van zwarte eyeliner overgestapt naar bruin oogpotlood. En wel naar die van Essence in de kleur Hot Scorch. Zwarte eyeliner kan in combinatie met mijn blonde haar best hard staan, een bruin potlood is een stuk vriendelijk. Deze heeft ook nog een mooi, subtiel shimmertje. En als finishing touch natuurlijk mascara, de Plump no clump volume mascara van Essence. En volume geven: dat doet ‘ie echt wel!

wenkbrauwkit mua

Een jaar geleden vond ik het nog doodeng om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Het leek me maar onnatuurlijk, en ik had nooit verwacht dat het zó veel extra’s voor je gezicht kan doen. Tegenwoordig is deze handige Pro Brow Ultimate Eyebrow Kit van MUA voor mij onmisbaar. Er zitten twee kleuren poeder in, een wax, en een highlighter, ideaal! Als je wenkbrauwen maar goed zitten, is mijn motto ;)

every day make up 1

effect bronzer 1

En dit is het resultaat van mijn dagelijkse routine! Qua lipproducten verschilt het per dag nogal wat ik gebruik, vandaar dat ik dat maar even weggelaten heb. De ene dag is het een lippenbalsem met een kleurtje, de andere dag een lipstick of lipgloss, en soms ook helemaal niets.

Zoals je ziet houd ik niet zo van mega dikke lagen make-up, en probeer ik het lekker fris te houden! Natuurlijk varieer ik nog weleens met producten, maar dit zijn toch wel echte de favo’s van de laatste tijd.

Welk product gebruik jij echt élke dag?

Liefs Anniek

 

25 reacties

 • Reply
  Sophie
  7 april, 2015 at 05:01

  Mooi en lekker natural! Vooral de bronzer heb jij prachtig aangebracht!

 • Reply
  Anna
  7 april, 2015 at 06:36

  Wat een mooie, natuurlijke look! Knap hoor dat je elke dag zo vroeg opstaat. Ik sta meestal half 8 op en dan verslaap ik me nog.. Die higlighter van P2 wil ik ook wel eens proberen, ziet er mooi uit :)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  7 april, 2015 at 06:47

  De bronzer ziet er mooi uit, die moet ik maar eens bekijken in de winkel!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Nicole
  7 april, 2015 at 07:14

  Wat een leuke producten gebruik je. Hele mooie look!

 • Reply
  Naomi in Wonderland
  7 april, 2015 at 07:56

  Leeeuk! Allemaal heel fijne producten. Ik gebruik, als ik naar buiten ga, elke dag toch wel een concealer & wat poeder.

 • Reply
  Denise
  7 april, 2015 at 08:08

  Leuk dat je ook je everyday make-up routine laat zien! Ziet er mooi uit :-)

 • Reply
  Lydia
  7 april, 2015 at 09:21

  Leuk artikel! Die bronzer en blush gebruik ik zelf ook. Ik ben ook fan van bruine eyeliner en gebruik ook altijd bruine mascara. Het ziet er echt veel mooier uit vind ik, niet zo hard in het gezicht.

 • Reply
  Carmen | LifeLoveAnxiety
  7 april, 2015 at 10:03

  Hele mooie natuurlijke look. En wat een fijne producten allemaal. De mascara is inderdaad erg fijn, ik gebruik deze ook vaak!

 • Reply
  Caitlyn
  7 april, 2015 at 10:16

  Ik herken redelijk wat van je producten,
  ofwel heb ik het zelf in mijn dagelijkse routine zitten
  ofwel heb ik het al eens uitgeprobeerd
  leuk :)
  xx

 • Reply
  alexa
  7 april, 2015 at 10:27

  wat een mooie items gebruik je voor je dagelijkse looK!

 • Reply
  Juliet
  7 april, 2015 at 10:52

  Die highlighter van P2 lijkt me heel erg fijn! Jammer dat hij hier niet zo goed (volgens mij?) te verkrijgen is.

  • Reply
   Anniek
   7 april, 2015 at 12:41

   Nee, klopt, alleen in Duitsland bij de DM is ‘ie te koop :(

 • Reply
  Esther
  7 april, 2015 at 11:29

  Altijd leuk om te zien wat voor producten andere mensen gebruiken. Ik had toevallig zondag mijn dagelijkse producten online staan en die zijn totaal anders dan die van jou. Gebruik jij geen matterende poeder na je CC cream hihi? Leuke blog heb je! Ik ga je volgen. Liefs

  • Reply
   Anniek
   7 april, 2015 at 12:41

   Haha, wat grappig inderdaad, jij gebruikt weer hele andere producten! (heb even een kijkje genomen) Ik heb zelf trouwens niet zo’n vette huid, en de cc cream gaat bij mij ook niet zo snel glimmen, dus een matterende poeder is niet echt nodig. Bedankt voor je complimentje!

 • Reply
  Fabienne
  7 april, 2015 at 11:33

  Pretty! Ik kan je trouwens de dagcréme van HEMA aanraden, die voor de droge huid gebruik ik zelf ook en hij is lekker voedend!

  • Reply
   Anniek
   7 april, 2015 at 12:39

   Oeh, klinkt goed! Thanx voor de tip, ik ga binnenkort even kijken :)

 • Reply
  Dionne
  7 april, 2015 at 11:51

  Leuk om te zien! Je gebruikt mooie producten!

 • Reply
  Merel
  7 april, 2015 at 12:37

  Die bronzer van Rimmel ziet er echt mooi uit. Wat een mooie items gebruik je! Ik volg je vanaf nu, vind echt dat je een leuke blog hebt.

 • Reply
  Donna Luisa
  7 april, 2015 at 12:46

  Die bronzer van Rimmel gebruik ik ook iedere dag haha!

 • Reply
  Manon
  7 april, 2015 at 16:42

  Je gebruikt hele mooie producten

 • Reply
  Elana Meijer
  7 april, 2015 at 18:45

  Mooi!! Ik gebruik mijn MAC blush in dollymix eigenlijk wel iedere dag :)
  xx

 • Reply
  Chinouk
  7 april, 2015 at 19:00

  Fijne producten en ze hebben ook zo’n zacht prijsje! Dan hoef je tenminste niet te schrikken als ‘tie opgaat en je een nieuwe moet kopen, dan is het allemaal nog te behappen. Ik vind de make-up je erg flatterend staan, je hebt zo’n lief en zacht uiterlijk, dit accentueert het alleen maar! Mooi! :)

 • Reply
  Chahrazad
  8 april, 2015 at 11:27

  Wat een mooie nude look.

 • Reply
  Anouk | Anouk's Diary
  8 april, 2015 at 15:39

  Ohh wat leuk ik heb dezelfde kwasten! Ze werken echt perfect hè!

 • Reply
  Judith - myfoodblog.nl
  9 april, 2015 at 21:01

  Mooie naturel look! Mijn dagelijkse routine is de Collistar BB cream, Clinique zwart oogpotlood en Clinique mascara. That’s it. Als ik een feetje of iets dergelijks heb dan komt er nog bronzer, blusher, oogschaduw etc bij :-D.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.