JML #111 / Laatste examen, computer bouwen & inpakken!

join my life #111

Deze week was een hele gekke en volle week. Ik maakte mijn laatste twee examens en was daarna plotseling hélemaal klaar met school. Voor altijd. Dat vierde ik met Dianne met een hele ochtend koffie drinken en taartjes eten. Daarnaast pakte ik in voor mijn examenreis en heb ik een nieuwe (‘zelf’gebouwde) desktop!

2016-05-24 06.36.05 1

Ik kan het me al bijna niet meer herinneren, zo lang geleden lijkt het, maar afgelopen maandag en dinsdag had ik nog twee examens: Duits en Biologie. Beiden gingen ze best goed, en oh: dat gevoel toen ik klaar was met mijn laatste examen: zo bizar!

DSC_0497

De dagen na de examens heb ik vooral lekker rustig aan gedaan. Even bijkomen van die constante druk op mijn schouders in de afgelopen periode. Bij dat relaxen horen natuurlijk ook ontbijtjes op bed!

koffie

Woensdag ging ik samen met Dianne, een hele goede vriendin, naar het Barista Café om te vieren dat mijn examens voorbij waren en dat zij jarig was geweest! We hebben er uren gezeten, onder het genot van verschillende soorten koffie en taartjes :D

anniek en dianne

<3

P1280872

Donderdag besloot ik mezelf eens lekker te verwennen en ging ik naar Utrecht om te shoppen! Of nou ja: eigenlijk had ik een aantal kledingstukken ook gewoon écht nodig, zoals een zomerjas.

okergele jas

Dit was een van de kandidaten voor mijn nieuwe zomerjas. Het model en de kleur vind ik AWESOME, maar dat okergeel past helaas niet zo goed bij mijn huids- en haarkleur.

kringloopwinkel

Ik besloot ook een rondje kringlopen te gaan doen, en oh: ik zag ZOVEEL mooie spulletjes! Het is dat ik even geld wil sparen voor Barcelona, maar anders… ;)

cactus

Awh, check deze onwijs schattige mini cactussen bij de Dille & Kamille. Te leuk!

tuinbroek

Na het shoppen ging ik door naar Amersfoort, waar ik samen met een groep van zeven vriendinnen zou gaan eten én overleggen over onze reis naar Barcelona. Ik nam je deze donderdag trouwens ook weer eens mee in een vlog, die je hier kan zien.

station

Toen ik vanuit Amersfoort naar huis ging, ging de zon net onder.

lg g4

Deze week besloot ik een nieuwe telefoon te gaan kopen. Mijn oude telefoon was echt hárd toe aan vervanging (lees: van elke 5 minuten dat ik hem gebruikte, liep hij 3 minuten vast), en uiteindelijk koos ik voor de LG G4. Een lekker snelle telefoon met een goede camera! Vanaf nu komen er dus ook foto’s vanaf mijn telefoon in de Join My Life’s :)

pc

Nog een ‘elektronicanieuwtje’: mijn vader heeft een computer voor me in elkaar gezet! Door alle losse onderdelen te bestellen en ze zelf in elkaar te zetten, heb ik nu voor een heel fijn prijsje een mega snelle computer, waar ik echt onwijs blij mee ben. Ook is het fijn dat ik nu op mijn kamer een heel lekker werkplekje heb, in tegenstelling tot voorheen, toen ik altijd aan de eettafel beneden zat.

ravioli

Vrijdag maakte mijn moeder een ONWIJS lekkere pasta! Er bleef nog een restje over die ik zaterdag lekker op at.

kampvuur

Vrijdagavond gaf Dianne haar verjaardagsfeest! Er waren lekker veel mensen en het was erg gezellig.

to do list

Zaterdag heb ik een dagje, op mijn nieuwe werkplek, keihard gewerkt aan nieuwe artikelen voor studenten.net, Huis van Belle én voor mijn eigen blog. Ik ga deze week op vakantie naar Barcelona, dus er moest aardig wat vooruit gewerkt worden.

fotograferen

Ook maakte ik samen met mijn vader foto’s voor de outfitpost van gisteren: mijn belijdenisoutfit. Er kwamen ook wat leuke eenden om het hoekje kijken :)

koffer

Van Dianne mocht ik een handbagagekoffer lenen voor Barcelona, die ik dit weekend heb ingepakt. Het verbaasde me nog hoeveel ik in het koffertje gestouwd kreeg!


Morgen vertrek ik dus voor een weekje naar Barcelona en ik heb er ZO VEEL ZIN IN! Morgen komt er een wat uitgebreider artikeltje online waarin ik jullie vertel over ons appartement, wat we er gaan doen, en waar je onze reis kunt volgen :) En volgende week komen er natuurlijk allemaal leuke reisartikelen (en waarschijnlijk ook een video!) online!

Wat zijn jouw plannen voor deze week?

Liefs Anniek

Oké jongens, ik ben nu de laatste hand aan dit artikel aan het leggen en plotseling ontdek ik dat er sinds december 2015 honderden (!!) reacties van jullie in mijn spammap op WordPress terecht zijn gekomen. Ik ben ze nu allemaal aan het teruglezen en ze alsnog aan het plaatsen.

Super bedankt voor al jullie support, waarvan ik niet wist dat ik het kreeg! Het is echt onwijs overweldigend dit, al die extra reacties! Dankjulliewel! ♥♥

 

23 reacties

 • Reply
  Ella
  30 mei, 2016 at 06:21

  Heel veel plezier in Barcelona!

 • Reply
  BySilke
  30 mei, 2016 at 06:32

  Ik dacht al dat mijn reacties bij de spam terechtkwamen, want ik zag ze nooit gepubliceerd, hihi. Heel veel plezier in Barcelona! Geniet er maar van met volle teugen :D En die zomerjas vind ik je leuk staan hoor! Maar misschien is dat kleurverschil nog anders in het echt? Liefs!

 • Reply
  Jolien
  30 mei, 2016 at 06:55

  Ik ben zo benieuwd naar je weekje Barcelona! Ik ben sinds de 18 jaar die ik op deze planeet door breng nog nooit zonder mijn ouders op vakantie geweest. Daar moet ik dan toch maar eens verandering in maken. Ik zag het jasje trouwens al in je vlog en zou het dolgraag ook in mijn kleerkast hangen, alleen denk ik dat de kleur (net zoals bij jou) te hard op mijn haarkleur lijkt. Jammer!

 • Reply
  Frauke
  30 mei, 2016 at 07:09

  Wat een leuke post! Superfijn dat je nu klaar bent met je examens en school. Ik vond je outfit voor je belijdenis erg mooi! En ohh wat ziet dat er een leuke tweedehandswinkel uit! Ik vind die okergele jas práchtig trouwens. Veel plezier in Barcelona! X

 • Reply
  Suzanne
  30 mei, 2016 at 07:27

  Wat fijn dat je examens er nu op zitten. Nu weer lekker aan de slag met bloggen! Leuk dat je naar Barcelona gaat, hele leuke stad.

 • Reply
  Lotte
  30 mei, 2016 at 08:22

  Geniet van je vakantie! Je hebt het verdient!! ❤

 • Reply
  Janine
  30 mei, 2016 at 08:56

  Leuke blogpost! Veel plezier in Barcelona, het is echt een super leuke stad!

 • Reply
  Denise
  30 mei, 2016 at 09:24

  Lekker genieten in Barcelona, je hebt het dubbel en dwars verdiend! <3

 • Reply
  Jennifer
  30 mei, 2016 at 09:48

  Geniet van je vakantie een veel plezier in Barcelona!

 • Reply
  Esther
  30 mei, 2016 at 10:21

  Heel veel plezier in Barcelona! Ben benieuwd naar je volgende post!

 • Reply
  anna
  30 mei, 2016 at 10:35

  Leuk om te lezen! En oh, zo fijn die vaste computer. Zelf heb ik er ook een en ik vind het heel prettig. Geen gezeur met opladen en een printer die daar lekker op aangesloten is, zo fijn! Heel veel plezier in Barcelona, ik kijk uit naar je artikelen!

 • Reply
  Sophie
  30 mei, 2016 at 13:22

  Ah die jas vond ik ook zo tof, helaas had ik zelf al een zomerjas dus nu heb ik mijn zusje zo ver kunnen krijgen haha!

 • Reply
  Linda
  30 mei, 2016 at 14:10

  Veel plezier in barca!

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  30 mei, 2016 at 15:02

  Wat een leuke JML weer! Wat goed dat je belijdenis gedaan hebt, dit wil ook nog gaan doen. Het jurkje staat je echt prachtig! Heel veel plezier in Barcelona, ik kijk uit naar je blogjes over je vakantie! xx

  • Reply
   Anniek
   30 mei, 2016 at 16:44

   Dankjewel voor je lieve reactie Janneke! Leuk om te horen dat jij ook belijdenis wilt doen :) Liefs!

 • Reply
  Iris
  30 mei, 2016 at 15:49

  Ja, mini-plantjes!

 • Reply
  Maaike
  30 mei, 2016 at 16:21

  Wat tof dat je een weekje naar Barcelona gaat! Dat vooruit werken is je hopelijk gelukt, maar wat een gedoe zeg. Had je vast super veel artikels moeten schrijven. Maar veel plezier in ieder geval in Barcelona <3

  • Reply
   Anniek
   30 mei, 2016 at 16:43

   Dankjewel Maaike! En het vooruit werken was gelukkig wel leuk, maar inderdaad wel een flinke klus :) Gelukkig is het redelijk goed gelukt!

 • Reply
  Nienke
  30 mei, 2016 at 18:02

  Heel veel plezier in Barcelona!!

 • Reply
  Manon
  30 mei, 2016 at 19:37

  Barcalona is zo leuk, ben benieuwd hoe je het daar hebt

 • Reply
  Cato
  2 juni, 2016 at 09:07

  Ik zag die mooie roze broek ook al op je instagram pagina voorbij komen, zo gaaf! Kun je mij vertellen waar (en of?) je hem hebt gekocht? Nog veel plezier in Barcelona! x

  • Reply
   Anniek
   8 juni, 2016 at 10:25

   De broek komt van de New Yorker! Je kan hem nog beter zien in de shoplog die vandaag ook online staat op mijn Youtubekanaal en hier op mijn blog :D

 • Reply
  Laura Vonk
  4 juni, 2016 at 17:23

  Lief die foto met Dianne! <3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.