eyeshadow paletje essence

Vandaag een review van een oogschaduwpaletje van Essence. Een mooi paletje met 4 kleuren. Dit is het enige paletje van essence dat ik heb dus van de andere weet ik het niet, maar dit paletje beviel me zeer goed!

(met de klok mee, begin linksboven)

De 1e kleur is een mooie zilveren kleur met veel shimmers. Hij is heel gepigmenteerd en is als hij nat word aangebracht nog meer! Is mooi om te gebruiken in je ooghoek.

De 2e kleur is een matte blauwe oogschaduw die ook veel pigment heeft. Hij zit een beetje tussen licht en donkerblauw in.

De 3e is een donkerblauwe kleur met blauwe glitters erin. Op de swatches zie je die glitters niet zo goed maar als je naar het paletje kijkt wel. Ook deze is goed gepigmenteerd.

Over de 4e kleur ben ik een beetje teleurgesteld. In het paletje lijkt het een beetje een metallic kleurtje. Maar als ik hem swatch komt er nauwelijks iets vanaf. Alleen een heel licht grijs waasje met wat glittertjes. Nee, om deze kleur zou ik deze quatro niet aanschaffen.

Dus, over het algemeen een heel mooi paletje voor een fijn prijsje van ik geloof 2 á 3 euro. Alleen de metallic kleur, die dus eigenlijk niet echt metallic is, is het niet waard naar mijn mening.

Heb jij al een quattro van Essence? En wat vind je van kwaliteit?

Xx Anniek

0 reacties

    Laat een reactie achter

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.