Invulboekje: Face A Day

review doodle you mood face a day

Net zo’n fan van invulboekjes als ik? Houd je wel van een beetje gek doen en je creativiteit de vrije loop laten? Dan is Face A Day een perfect boekje voor jou! Ik vind hem echt onwijs tof, en in dit artikel ga ik je er wat meer van laten zien.

Ik ben gek op invulboekjes. Je weet wel, van die kleine, schattige boekjes waarin je aan het eind van een lange dag nog een stukje krabbelt over hoe je dag was, wat je gegeten hebt, wat je wel of niet leuk vond, of iets over een random levensvraag… Ik vind het leuk om hierdoor wat dieper na te denken over mijn dag of over ‘het leven’, en ik vind het ook altijd heel erg grappig om terug te lezen wat ik eerder geschreven heb!

Laatst kwam ik een leuk boekje op het spoor, waarvan ik nog nooit eerder gehoord had: Face A Day. Een invulboekje die je niet alleen vraagt een stukje op te schrijven, maar die ook wat creativiteit vergt!

Face a day

En hé, wat toevallig, precies op datzelfde moment was ik een verlanglijstje aan het maken. Hopsa, meteen een leuk cadeautje die ik zou kunnen vragen! Een paar dagen geleden viel er een dikke envelop door de bus, en ik had al een vaag vermoeden wat erin zat, en inderdaad: het Face A Day boekje.

Als ik alleen al naar de kaft kijk, word ik in één opslag vrolijk. Dat belooft wat!

invulboekje face a day

Het boekje is klein en compact, en ideaal om op je nachtkastje te zetten. Door zijn opvallende uiterlijk zal ik denk ik niet snel vergeten om er elke dag wat in te zetten.

doodle your mood review

Het idee achter het boekje is heel simpel. Op de linkerpagina zie je een aantal punten die je kan invullen, die allemaal over één dag gaan. Je vult in wélke dag het was, wat voor weer het was, wat je hebt gegeten, en wat je leuk en minder leuk vond. Daarnaast, op de rechter bladzijde, staat een leeg, gekleurd rondje. Het is de bedoeling dat je hierin een gezichtje tekent, die bijvoorbeeld heel blij, boos, verdrietig, of neutraal kijkt. Net hoe jij je op dat moment voelt.

leuk persoonlijk boekje

Met dit soort pagina’s wordt het hele boekje gevuld, waardoor je eigenlijk een heel persoonlijk verslag vastlegt van een aantal maanden. Ik vind het zelf altijd heel leuk om vlak voordat ik ga slapen, nog even zo’n boekje in te vullen. Even terugkijken op je dag, lekker wat tekenen en schrijven, en daarna heerlijk wegkruipen in mijn warme bedje.

Wat ik ook erg tof vind, is dat er niet maar één vraag wordt gesteld, maar dat het lekker gevarieerd is. Je vult niet alleen maar in hoe je je voelde, maar ook omcirkel je een weertype, en vertel je wat je gegeten hebt. Dat laatste is voor mij als foodie natuurlijk één van de leukste dingen!

face a day invulboekje

Hier zie je mijn poging tot het invullen van de eerste bladzijde. Zoals je ziet wil ik altijd veel te veel vertellen, ik had een beetje te weinig ruimte, haha!

face a day review

Ik geef toe: het boekje ziet er een beetje kinderlijk uit, maar stiekem vind ik dat juist wel leuk! Ik word er in ieder geval instant vrolijk van.

Wat vind jij van dit soort invulboekjes, en kende je Face A Day al?

Liefs Anniek

Mijn broer en zus kochten dit boekje voor 12,99 op Bol.com

 

 

 

16 reacties

 • Reply
  Esther
  30 oktober, 2014 at 08:46

  Ik kende het boekje nog niet, maar vind het zeker een leuk idee! Ook leuk om het boekje helemaal zelf in elkaar te zetten. Ik zou dan bijvoorbeeld wat meer afwisseling in de vragen maken (:

 • Reply
  Fabianne
  30 oktober, 2014 at 09:06

  Heel tof! Ik ben echt gek op dit soort boekjes. Ik weet alleen inmiddels van mezelf dat ik het invullen bijna nooit volhoud. Oeps… Haha.

 • Reply
  Desiree
  30 oktober, 2014 at 11:09

  Wat is dit een onwijs cool idee zeg!!

 • Reply
  Joor
  30 oktober, 2014 at 11:40

  wat een gave invulboek!!! :) echt super leuk!!! Ik hou er ook van zulke dingen… Ik heb ook het boek Q&A a day… die je komende vijf jaar elke dag een vraag moet beantwoorden! :)

 • Reply
  Bianca
  30 oktober, 2014 at 13:00

  Ahh dat ziet er echt onwijs leuk uit!

 • Reply
  Eva
  30 oktober, 2014 at 13:53

  Ik houd zo van dit soort boekjes!!! Maar van dit boekje vind ik de linkerpagina eigenlijk leuker dan de rechter… dus hij is niet helemaal voor mij denk ik.

 • Reply
  Milou
  30 oktober, 2014 at 17:02

  Wat een grappig boekje. Leuk dat je zo een gezichtje kan tekenen!

 • Reply
  Radianto
  30 oktober, 2014 at 17:16

  Wat een kleurrijk boekje! Is eens wat anders dan een wreck this journal. Het idee van het gezichtje is leuk gevonden!

 • Reply
  Iris
  30 oktober, 2014 at 18:55

  Het lijkt me wel een fijn boekje, maar ik zou ook graag iets hebben dat iedere dag iets anders is.

  • Reply
   Anniek
   1 november, 2014 at 12:05

   Kan ik me ook voorstellen ja!

 • Reply
  Rahma
  30 oktober, 2014 at 18:59

  Wat een leuk boekje! Ziet er echt tof uit!

 • Reply
  Petra
  30 oktober, 2014 at 19:57

  Ik ken dit niet maar vind het wel een superleuk idee, en dat kinderlijke, ach geeft niets het is een boekje waar je vrolijk van word om te zien, en dat is ook heel wat waard!

 • Reply
  Eline
  30 oktober, 2014 at 20:49

  O wat een leuk boekje! Ik ben echt dol op invul boekjes en kleurboeken. Deze komt zeker op mijn verlanglijst, net als vele andere ^^

 • Reply
  Claudia
  4 november, 2014 at 14:46

  Ik vind het wel tof!

 • Reply
  Marcella
  4 november, 2014 at 20:55

  Wat een gaaf boekje zeg, echt heel leuk om zo nog even je dag door te nemen. Like!

 • Reply
  Ines
  17 november, 2014 at 23:34

  Oh leuk! Ik zou het wel héél erg moeilijk vinden om elke dag iets origineels te maken :D Deel je je resultaten eens? ;)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.