5 x fashion trends die ik héél tof vind!

leuke patches

Hoewel trends ontzettend vermoeiend, opgelegd en saai kunnen zijn, zitten er toch ook elk jaar wel weer een paar bij waar ik heel blij van word. Vandaag deel ik de vijf leukste fashion trends voor de komende zomer waar ik persoonlijk héél graag aan mee doe!

FASHION TRENDS ZOMER 2016

bralette outfit

Bralette

Toen ik een paar maanden geleden de eerste foto’s van de ‘bralette’ op Instagram zag verschijnen, vond ik het op het eerste gezicht niets voor mij. Heel mooi hoor, zo’n kanten BH, maar hoe ik het zou combineren op een classy manier? Ik had er nou eenmaal niet zo’n zin in om een shirt met een mega lage hals te kopen om ook maar een beetje van de bralette te kunnen laten zien.

Laatst was het toch raak: ik kocht een bralette (voor 5 euro!!). En ik kwam erachter dat ‘ie eigenlijk helemaal niet zo lastig te combineren is als ik dacht! Hij past bijvoorbeeld perfect bij deze witte top met een lage rug.

hillene off shoulder

Off shoulder

Toen ik mijn vriendinnetje Hillene zag lopen met deze off shoulder top, wist ik het meteen: ik wil ook zo’n ding. Het staat lekker zomers, een tikje speels, en de stof van de top van Hillene vind ik ook heel gaaf!

Spaghettibandjes met een T-shirt

Een leuke playsuit met spaghettibandjes, en dan een wit T-shirtje eronder. Love it! De laatste tijd zie ik het vooral op internet steeds vaker terugkomen, en stiekem is mijn doel om deze zomer ook nog een toffe playsuit met spaghettibandjes te scoren!

patches

Patches

Ik weet nog wel dat mijn moeder – als ik weer eens onvoorzichtig was geweest – weleens een patch over de gaten in mijn broek naaide. Lieveheersbeestjes, bloemetjes, gezichtjes… Alles is weleens een keer voorbij gekomen.

En zoals vaker gebeurt in de modewereld: oude tijden herleven. Overal kan je tegenwoordig patches kopen, en je mag zo ook op zo ongeveer al je kledingstukken vast naaien. Leuk!

 Blauwe streepjes

Streepjes zijn altijd goed. Maar lichtblauwe streepjes op een blouse zijn FANTASTISCH! Zo’n fijne losvallende blouse is op 1249500 manieren te combineren, en past praktisch overal bij. Need I say more?

Welke van deze trends vind jij het leukst?

Liefs Anniek

 

20 reacties

 • Reply
  Julie
  4 augustus, 2016 at 06:38

  Zo’n bralette is echt helemaal niets voor mij, maar vind alle trends best leuk!

 • Reply
  Frauke
  4 augustus, 2016 at 06:50

  Patches vind ik ook echt superleuk. Net als off-shoulder items! Bralettes vind ik prachtig bij anderen, maar helaas heb ik er zelf het figuur niet voor. Anders had ik die van €5,- ook wel gescoord ;-). Blauwe streepjes zijn inderdaad al-tijd goed trouwens! Het enige wat ik niet zo mooi vind, is dat met spaghettibandjes + een shirt haha. X

 • Reply
  Eline
  4 augustus, 2016 at 07:50

  Patches zijn zo tof! Zeker op een spijkerjasje staan ze echt heel gaaf, lekker stoer maar toch heel vrolijk.

 • Reply
  Mascha
  4 augustus, 2016 at 07:51

  Aahw, ik vind patches ook helemaal geweldig! Ze zijn zo ontzettend leuk! :)

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  4 augustus, 2016 at 08:10

  Jaa deze trends zijn zo leuk!

 • Reply
  Esmée
  4 augustus, 2016 at 08:42

  Vooral de off shoulder trend vind ik heel gaaf!

 • Reply
  Klaske
  4 augustus, 2016 at 08:45

  Jaa ik vind deze trends ook heel tof! Ik ben echt dol op patches en spaghettibandjes met een t-shirt wil ik ook nog heel graag proberen. Liefs!

 • Reply
  Lonneke
  4 augustus, 2016 at 09:17

  Ik vind eigenlijk alle trends, behalve het t-shirt met spaghettibandjes, heel leuk. Toch heb ik wonder boven wonder geen enkele trend hiervan in m’n kast liggen haha! Als ik moet kiezen zou ik het liefst een off-shouldertop kopen, of een blouse met wit/blauwe streepjes! :) Liefs!

 • Reply
  Britt • against the grain
  4 augustus, 2016 at 09:24

  JA! Die offshoulder die vind ik ook erg leuk! Ik heb altijd wat getwijfeld over dat een shirtje onder spaghettibandjes, maar aangezien het op school toch allemaal niet mag (spaghettibandjes) is dit wel een leuk idee! (:

 • Reply
  Anna
  4 augustus, 2016 at 10:34

  Jaaa, helemaal met je eens! Ik vind deze trends ook allemaal tof. Vooral de patches. Looove it! Zo vrolijk en gezellig. :)

 • Reply
  anna
  4 augustus, 2016 at 12:34

  Off shoulder vind ik ook helemaal te gek!

 • Reply
  Silke
  4 augustus, 2016 at 13:27

  Aah; ik vind streepjes echt altijd de max! Een bralette heb ik nog altijd niet geprobeerd, maar vind het wel al veel leuker staan dan toen ik het de eerste keer zag. Die eerste foto is mooi! Staat inderdaad goed met zo’n topje :) Liefs!

 • Reply
  Dineke Rozema
  4 augustus, 2016 at 14:40

  Wat een leuk artikel! Ik vind het echt allemaal súper leuk :) Ben echt blij dat de patches weer terug zijn

 • Reply
  Marie
  4 augustus, 2016 at 16:34

  De bralette en off-shoulder top zijn mijn favorieten.

 • Reply
  Iris
  4 augustus, 2016 at 17:18

  Persoonlijk gruwel ik nogal van spaghettibandjes met een shirt eronder, de rest is wel leuk.

 • Reply
  Suzanne
  5 augustus, 2016 at 09:12

  Ik ben ook helemaal weg van deze trends!

 • Reply
  Gea
  5 augustus, 2016 at 19:11

  Z’n bralette zou ik zelf ook nog wel willen aanschaffen. Echt prachtig. De parches doen mij echt denken ana vroeger toen ik jonger was, een gat in de broek en er kwam een pad op haha.

 • Reply
  Emma
  5 augustus, 2016 at 20:43

  Zulke leuke trends! Vooral patches en streepjes (het liefst gecombineerd haha, ik heb zo’n blousje van Zara..) Liefs!

 • Reply
  Aniek
  10 augustus, 2016 at 16:46

  Waar heb je deze patches gekocht? Ze zien er echt heel tof uit!

 • Reply
  Hannah || Basiliadou
  10 augustus, 2016 at 19:38

  De off the shoulder en de patches vind ik ook super. Enkel de off the shoulder doe ik, maar waar vind je patches? :) Nou ik heb er wel al gezien maar kocht er geen omdat ik niet wist wat ermee te doen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.