Fashion Wishlist – Lente!

fashion wishlist lente 2015

Ik heb d’r zin in. Lente, zon, bloemen, frisse salades, langere dagen, laat het maar komen. Eerst is er echter nog één probleempje op te lossen: mijn garderobe moet nodig ge-update worden. Lenteproof gemaakt worden. Het shoppen moet nog komen, maar de wishlist is er al!

Striped Crop Top

Aah, deze vind ik zó leuk! Brede strepen waardoor het shirt wat meer casual oogt, maar wel lekker strak om je lichaam. Supertof om dit met een zwarte pencilskirt te dragen.

Grey Maxi Skirt

Een maxi dress heb ik al, maar een normale, simpele maxi skirt nog niet. Deze grijze is met van alles te combineren, en lijkt me ook heel tof met een stoer leren jasje. De split maakt het net iets speelser.

Cut Out Boots

Oké, don’t blame me, misschien dat ik iets achterloop op de trends, maar sinds een poosje begin ik die cut out boots te snappen. Fijne casual/chique laarsjes die je ook gewoon in de lente kan dragen, door die handige luchtgaatjes. Ik wil zeee!

Lace Short

Zo’n kanten shortje vind ik echt TE schattig. Vorige zomer ben ik er al eindeloos naar op zoek geweest, maar kon ik er geen een vinden die goed paste, en die ook een goede prijs/kwaliteit verhouding had. Ik hoop dat ik er binnenkort op eentje stuit!

Turtleneck Crop Top

Streepjes. Zo simpel, maar daarom juist zo leuk. Ik ben er een liefde voor aan het opbouwen. Net als voor crop tops. Deze is behoorlijk hooggesloten, ik vind het wel wat hebben. Leuk met een simpel highwaisted rokje.

Gold Bar Necklace

Less is more. Hoe simpeler, hoe meer kracht het uitstraalt. Dit gouden kettinkje kan je outfit nét even afmaken, een mooi, klein accentje.

Grey Sweatshirt

Ik heb één legergroen sweatshirt die ik onwijs veel draag. Hij is super comfortabel, maar ziet er ook hartstikke tof uit! Hij begint inmiddels een beetje vaal te worden, dus ik kan wel een nieuwe gebruiken. Hier heb ik er even een grijze bij gepakt, maar een mooie kleur is ook fijn!

Black Belted Short

Net ietsje netter dan de gewone spijker short. Een beetje wijdvallend en met een leuk riempje. Gewoon leuk. Toch?

High Waisted Ripped Denim Short

Dit is dan wel even héél wat anders dan het nette shortje. Gescheurd, gebleekt, rafelig: lekker grungy! Het liefst ook highwaisted, zodat ik hem goed kan combineren met mijn cropped tops.

Striped Crop Top – Grey Maxi Skirt – Cut Out Boots – Lace Short – Turtleneck Crop Top – Grey Sweat Shirt – Black Belted Short – High Waisted Ripped Denim Short


Een beetje ‘hoe-moet-ik-deze-items-dan-dragen?’-inspiratie

gold bar necklace

bron

outfit striped cropped top

bron

maxi skirt split

bron

turtle neck crop to

bron

black crochet short

bron

Gramblr 14-3-2015 92543.bmp

bron

cut out boots

bron

Dus, je begrijpt het al: het wordt tijd om eens lekker te gaan shoppen! Ik kan echt niet wachten om al deze leuke items in mijn kast te hebben liggen, met elkaar te kunnen combineren, en er natuurlijk foto’s van te schieten! Wordt vervolgd…

Wat staat er op jouw Fashion Wishlist voor deze lente?

Liefs Anniek

21 reacties

 • Reply
  Kim
  15 maart, 2015 at 08:36

  Oeh leuk lijstje Anniek! Ik zoek ook nog een top met streepjes. Verder nog een fijne rugzak en goede schoenen. De rest komt vanzelf wel weer :)

 • Reply
  Sophie
  15 maart, 2015 at 09:05

  Wauw! Ik vind die inspiratie erna echt een toevoeging. Nog nooit gezien bij een wishlist maar mocht je er nog ooit een maken dan is de inspiratie daarna meer dan welkom. Zo leuk!

 • Reply
  Marlot
  15 maart, 2015 at 09:37

  Die inspiratie is inderdaad echt heel handig! Je items zijn ook echt leuk en staan ook bijna allemaal op mijn wishlist. Afgelopen week heb ik net een maxi rok gekocht. Een beetje uit mijn comfortzone maar ik vind hem wel heel tof!

 • Reply
  Esther
  15 maart, 2015 at 09:42

  Oeh ja, een maxi skirt vind ik toch ook nog wel erg leuk! En zo’n turtleneck croptop lijkt me ook een fijn kledingstuk. Met een vestje erover ook ideaal voor de koudere dagen :)

  • Reply
   Anniek
   15 maart, 2015 at 20:28

   Ja, inderdaad, voor de koukleumen (hallo!) onder ons :)

 • Reply
  Eva
  15 maart, 2015 at 10:17

  Leuke wishlist! De zwarte lace shorts zijn super schattig, die staat er nu ook bij op mijn wishlist ;) en ook leuk idee dat je er meteen inspiratie plaatjes bij doet. Ik ben verder zelf nog op zoek naar een mooie zonnehoed en leuke jumpsuits :)

 • Reply
  lonneke
  15 maart, 2015 at 10:22

  Oh wat een leuke dingen heb je uitgekozen!
  Ik vind je turtleneck crop top op je lijstje echt heel mooi.
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Anne
  15 maart, 2015 at 10:52

  Die croptop met brede strepen is echt heel leuk. Maar met lange mouwen lijkt mij voor lente-/zomerkleding weer niet zo handig.

 • Reply
  Eline
  15 maart, 2015 at 11:03

  Wat een leuke inspiratie. Ik kan echt niet wachten tot we weer korte broeken en shirtjes kunnen dragen.

  • Reply
   Anniek
   15 maart, 2015 at 20:29

   Thanx Eline! Enne, ik doe gewoon lekker een dikke panty onder mijn shortjes en een vestje over de tops ;)

 • Reply
  Merel
  15 maart, 2015 at 11:14

  Ohh, super leuke dingen! Ik vind cut out boots ook echt heel leuk.

 • Reply
  Nicole
  15 maart, 2015 at 12:03

  Wat een mooie wishlist! Erg leuke items.

 • Reply
  Britt -Radianto-
  15 maart, 2015 at 12:53

  Ik heb nog steeds geen wishlist bij elkaar, meestal winkel ik gewoon zonder doel en kijk ik wat ik leuk vind. Wel heb je erg leuke dingen uitgekozen! Dat kanten shortje, zo mooi! Eigenlijk je hele wishlist vind ik wel leuk. (:

 • Reply
  Caitlyn
  15 maart, 2015 at 13:22

  Wauw, echt mooi spullen allemaal en met jouw figuur
  kun je het zeker hebben!
  Echt een leuke blog heb je hier :)

 • Reply
  Arjanne
  15 maart, 2015 at 14:10

  Wat leuk! Zo’n kanten short staat ook op mijn whislist. De layout van je blog is zo leuk!

 • Reply
  Lisa
  15 maart, 2015 at 14:59

  Echt heel leuk! Ik wil graag nog de perfecte hoed, maxi skirt met split, kokerrok en een kanten short.

  • Reply
   Lisa
   15 maart, 2015 at 15:00

   Ohja, en een minimalistische ketting, haha!

 • Reply
  interieur inspiratie
  15 maart, 2015 at 16:39

  Super gave fashion wishlist :) Echt leuke items !! x

  ilovemyinterior

 • Reply
  Iris
  15 maart, 2015 at 18:09

  Zo’n maxi skirt lijkt me ook wel wat, alleen ik kan er steeds geen een vinden die me staat.

 • Reply
  alexa
  16 maart, 2015 at 14:27

  wat een super leuk artikel en leuke items!

 • Reply
  Donna Luisa
  17 maart, 2015 at 18:35

  Wat een super leuke items en fijne inspiratie! :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.