Mijn favoriete spulletjes & hotspot in Utrecht! - GLOWOFBEAUTYGlowofbeauty

18 februari 2017

Terwijl ik dit schrijf, ben ik net teruggekomen van een lunch in een GE-WEL-DIG tentje in Utrecht. Ik wil deze hotspot graag met jullie delen, en ik doe dat vandaag in dit artikel. Samen met nog een hele hoop andere favorietjes van de afgelopen tijd! Kijk en geniet gezellig mee!

Hotspot: LUC.

Oké, laten we dan maar meteen beginnen met dat tentje waar ik het over had: LUC. Gisteren kwam mijn oma naar Utrecht om mijn huisje te bekijken, en we zijn uiteindelijk bij LUC. wat gaan eten. En het was zo leuk!

Bij LUC. kan je ontbijten, lunchen, dineren of gewoon een kop koffie drinken. Ik nam gistermiddag een broodje pulled pork (die ongelooflijk lekker was, ondanks dat hij er op de foto niet geweldig uitziet), maar er stonden nog veel meer lekkere dingen op de kaart. En het allerleukste is misschien nog wel de inrichting: veel planten, veel blauw en veel toffe meubels! Echt een dikke hotspot!

Locatie: Voor Clarenburg 8, Utrecht

Matcha kommen

Deze twee kommetjes ontving ik van Simon Lévelt, en wauw: wat zijn ze mooi! Officieel zijn het ‘matcha kommen’, kommen waarin traditionele Matcha thee wordt geserveerd. Maar ik gebruik ze gewoon lekker voor mijn havermoutjes, een kop soep of wat yoghurt. Echt erg mooi!

Roze vintage coltrui

Een paar weken geleden kocht ik dit roze coltruitje bij de Episode, een vintage winkel in Utrecht. Sinds die dag heb ik het truitje al mega veel aangehad. Hij is lekker warm, hij zit lekker en ik HOUD van de kleur!

Eat natural snackreepjes

Eigenlijk kon ik het van tevoren al voorspellen. Deze reepjes zo lekker klein, ‘dan kan ik er heus nog wel eentje nemen.’. En nog eentje. En nog een. En nu is mijn zak met reepjes alweer bijna leeg.

Ik kreeg deze reepjes van Eat Natural en ze zitten boordevol noten, gedroogd fruit en kokos. Niet dat ze per se heel gezond zijn hoor, er zitten namelijk ook stukjes chocolade in en yoghurtlaagjes overheen. Maar lekker dat ze zijn… Man, man, man.

In de supermarkt kan je de repen in een iets groter formaat kopen

Even een ander soort beleg

Oké, deze belegcombinatie moet je echt eens uitproberen. Lekker, heel makkelijk én budget proof!

Besmeer een broodje (of rijstwafel, cracker etc.) met een laag naturel roomkaas, smeer daar wat tomatenpuree overheen (uit zo’n klein blikje) en strooi er als laatste wat Italiaanse kruiden over. Hele fijne combi!

Sanex zero% deodorant

Kijk, een enorme zweter ben ik niet, maar ik merk dat de deodorant van bijvoorbeeld Dove mij toch niet de hele dag fris houdt. Ik ben de laatste tijd wat aan het experimenteren met deo’s en ik heb onder andere een tijdje een kristaldeodorant gebruikt. Dat werkte al wel beter, maar nog steeds vond ik het niet super.

De laatste paar weken gebruik ik deze zero% deodorant die ik ontving van Sanex, en hier ben ik écht tevreden over. Hij ruikt prima, er zitten geen overbodige ingrediënten in en hij laat me vooral de hele dag fris ruiken. Maar dan echt. Dit is een blijvertje voor mij!


Ik hoop dat je genoten hebt van al deze fijne spulletjes en plekken! Wat is jouw meest favoriete snack van de laatste tijd?

Liefs Anniek

16 comments on “Mijn favoriete spulletjes & hotspot!”

  18 februari, 2017

  Wat een toffe hotspot! Die kende ik nog niet, het ziet er echt super lekker uit.


  18 februari, 2017

  Wat een leuke favorieten heb je! Die hotspot ziet er heel tof uit en dat beleg voor op een broodje klinkt ook heel goed. :)


  18 februari, 2017

  Heerlijke posts zijn dit toch en wat ziet LUC er leuk uit! Supermooi, die matcha kommen, zulke wil ik ook graag hebben. En die combinatie van beleg klinkt geweldig, ik ga het gelijk proberen zo! Malou x

  Anniek
  18 februari, 2017

  Oeh leuk, ik ben benieuwd wat je er van vindt Malou! Geniet ervan!

  19 februari, 2017

  We kunnen wel samen langs LUC. als je bij me komt slapen :)


  18 februari, 2017

  Leuk om te zien!


  18 februari, 2017

  Hehh, is LUC. nieuw?

  Anniek
  18 februari, 2017

  Nee, ik geloof dat LUC. er al best een tijdje is! Maar vanaf buiten valt het tentje niet zo op, je ziet er niet aan af dat het er binnen zo tof is :)


  18 februari, 2017

  Oew die burger ziet er goed uit! Nu krijg ik gelijk weer honger, hihi.

  Anniek
  18 februari, 2017

  Haha, sorry! :D


  18 februari, 2017

  Hotspotjeeee, ziet er mooi uit! X


  18 februari, 2017

  wat een leuke hotspot!!


  18 februari, 2017

  Thee uit een kom is op zich geen gek idee, zeker niet als je zo theeverslaafd bent als ik :)


  18 februari, 2017

  Ik ben zo dol op dat roze truitje van jou! Echt heel leuk!


  19 februari, 2017

  Dat roze truitje is echt geweldig! Ik zou willen dat ik die kleur kan hebben… En ik ken je struggles met deo trouwens maar al te goed haha. Ik ga die van Sanex snel proberen :)


  20 februari, 2017

  Oh, die burger ziet er goed uit! X