6 FAVIES OF MY WARDROBE! - GlowofbeautyGlowofbeauty

6 maart 2016

favourite pieces tekst

Goodmorning lieve jij! Afgelopen week stond ik voor mijn kast, en toen ik al die stapels met kleding zag liggen, besloot ik eens uit te zoeken welke items voor mij nou écht onmisbaar zijn. Items die ik zeg maar non stop kan dragen. Ik heb er 6 uitgekozen, kijk je mee?

mom jeans

MOM JEANS

Ik ga de items niet per se in een bepaalde rangorde opnoemen, maar deze mom jeans staat toch wel echt met stipt op nummer 1! Als ik niet uitkijk lééf ik zo wat in deze broek :) Hij is lekker high waisted, en heeft de perfecte baggy factor. 

Zie hier en hier een outfit met de mom jeans! (hij komt van de Monki)

vintage sweater

VINTAGE SWEATER

Ik weet nog dat toen ik voor het eerst in Het Kaufhaus was, ik meteen met een arm vol vintage truien het pashokje in liep. Na een flinke pas-sessie nam ik uiteindelijk deze groene sweater voor een koopje mee. En oh, ik ben er nog steeds heel blij mee. Het is echt een geweldige wegkruiptrui…

Zie hier een outfit met deze leuke vintage trui!

minimalistische blouse

MINIMALISTISCHE BLOUSE

Het verhaal achter deze blouse: ik weet het niet meer. Wat ik wel weet is dat ‘ie in al zijn eenvoud echt ontzettend gaaf is. Een beetje á la Scandinavisch minimalisme <3 Ik draag hem dan ook vaak!

Zie hier en hier een outfit met deze toffe blouse! (ik kocht hem bij de Only)

gebloemde blouse

BLOEMENBLOUSE

Nee, inderdaad: deze blouse heb je hier nog niet eerder voorbij zien komen. Ik heb hem ook nog maar een weekje. En toch is ‘ie nu al een mega favoriet :) De bloemen maken de blouse lekker vrolijk, en ik krijg er ZIN IN HET VOORJAAR van!

Ik kocht deze blouse bij de H&M

IMG_7698-1

HORLOGE

Dit horloge draag ik praktisch elke dag, en dat is ook wel te zien: het bandje begint te slijten. Binnenkort moet ik hem maar even vervangen voor een bandje van echt leer. Desondanks vind ik hem nog steeds heel tof, en hij past ook goed om mijn dunne polsen.

Dit horloge kocht ik bij de Lucardi

pantoffels

SLOFJES VAN OMA

En dan, last but not least, deze slofjes! Ik ben een échte koukleum, en ‘s avonds worden mijn voeten altijd snel koud. Heerlijk om dan deze wollen pantoffels aan te trekken. Ik kreeg ze trouwens van mijn oma, superlief!


Dat waren ze: mijn ultra favoriete items uit mijn kledingkast! Wat is jouw meest favo item?

Liefs Anniek

De fotografie is gedaan door Fleur!

32 comments on “6 FAVIES OF MY WARDROBE!”

  6 maart, 2016

  Leuk om te zien. Ik ben benieuwd naar de horloge, daar staat geen foto van in het artikel.


  6 maart, 2016

  Leuke items allemaal! Zo’n mom jeans wil ik oook <3. Mijn favoriete items zijn mijn coltruien, denk ik, daar kun je ook zo lekker in wegkruipen.

  Anniek
  6 maart, 2016

  Oh ja, coltruien zijn ook zo fijn! Heerlijk warm ook voor in de winter :)


  6 maart, 2016

  Wat gek dat de “bekende schoenen” er niet tussen staan haha! Maar ja ik kan me best voorstellen dat ze inderdaad van de ere lijst verdrongen zijn door al deze andere leuke items! Vooral die mom jeans is mijn favoriet! En die sweater natuurlijk! Maar ook de rest is onwijs leuk! :)


  6 maart, 2016

  Haha, wat leuk om te zien! Die broek ziet er inderdaad heel chill uit. Ik heb de perfecte momjeans nog niet gevonden, maar mijn zoektocht gaat verder :).


  6 maart, 2016

  De minimalistische blouse is erg mooi! Ik kan echt niet zonder jeans en een trenchcoat.


  6 maart, 2016

  Wat een mooie items! Zelf ben ik ook nog op zoek naar zo een leuke baggy broek maar helaas ben ik de perfecte nog altijd niet tegen gekomen.


  6 maart, 2016

  Jaaa je mom jeans, die staat je zo goed :) liefs


  6 maart, 2016

  Super leuke items, vooral die vintage sweater!


  6 maart, 2016

  Die broek van jou blijf ik geweldig vinden hihi. Dit streepjes blouse vind ik ook super tof. Die heb ik zelf volgens mij nog nooit eerder voorbij zien komen. Ga even de outfit posts bekijken! Mijn favoriete item uit mijn kast is mijn zwarte skinny, maar ook mijn gele trui. Kan niet kiezen!

  Anniek
  6 maart, 2016

  Thanx Sandra! En inderdaad: ik heb ook een zwarte (highwaisted) skinny waar ik echt niet zonder kan. En heb je die favo gele trui toevallig ook aan op het fotootje hier bij je reactie? :)


  6 maart, 2016

  Haha, die slofjes, love it! Die sweater lijkt me ook superchill. Ik ben zulke kledingstukken steeds meer gaan waarderen. Eerst droeg ik het bijna nooit en nu bestaat m’n halve kledingkast uit sweaters, truien en vestjes. Veel beter voor tijdens koude dagen:)


  6 maart, 2016

  Weer perfecte foto’s en hele toffe items! <3


  6 maart, 2016

  Geweldige items en die slofjes, haha! Ik vind je gestreepte blouse erg leuk!


  6 maart, 2016

  Oh, je mom jeans, ik moet er ook dringend eens eentje aanschaffen, maar ik blijf het uitstellen. Want ik weet niet goed of het wel leuk staat onder mijn schoenen.

  Anniek
  6 maart, 2016

  Ik denk dat een mom jeans je echt super zou staan :) Gewoon gaan shoppen terwijl je die schoenen aan hebt, dan kan je meteen tijdens het passen kijken of het staat!


  6 maart, 2016

  Ah zo lief die slofjes van oma! Liefde voor vintage truien. Ze zijn zo heerlijk warm <3


  6 maart, 2016

  wat een leuke favorieten vooral die pantoffels!


  6 maart, 2016

  Leuke items! Ik vind vooral dat blousje erg leuk.
  Ik zou het liefste elke dag leven in een jeans, shirt/trui met breton streepjes en enkel laarsjes.

  Anniek
  6 maart, 2016

  Jaaa, streepjes zijn ook zó leuk!


  6 maart, 2016

  Heel leuk om te zien! Die broek staat je echt ontzettend goed. Wat een leuke favorieten. Ik kan ook niet zonder mijn pantoffels! <3


  6 maart, 2016

  Jaa die mom jeans schreeuwt gewoon jou! En die blouse met streepjes is echt prachtig!


  6 maart, 2016

  Oh, wat een leuke kledingstukken. Ik vind je mom jeans echt geweldig, ik denk dat ik ook maar eens dringend op zoek moet naar een fijn exemplaar. Enne, je trui van het Kaufhaus lijkt me echt heerlijk. Ik zou willen dat ik ‘m zo uit je foto tevoorschijn kon halen ;) Mijn meest favo item is denk ik mijn grijs/zwarte vest, die draag ik echt non-stop. Liefs!


  6 maart, 2016

  Wat een fijne items! Mijn CK Jeans truien zijn sowieso favoriet in mijn kast, haha! Oh, en mijn nieuwe Monki jeans :)

  xx Alex


  6 maart, 2016

  Leuk om te zien! Ik heb mijn kast meer basic gemaakt, dus de echte basics zijn voor mij wel belangrijk nu!


  6 maart, 2016

  Ik houd van deze items! <3


  6 maart, 2016

  Mijn te grote, zachte, pluizige trui is momenteel mijn favoriet.


  6 maart, 2016

  Leuk om te zien! Mijn favoriete item wist ik niet zo snel, maar nu ik er over nadenk, ik heb in de 1e klas ooit een blauw kanten shirtje gekocht, wat ik nu, 4 a 5 jaar later, nog steeds draag. Het shirtje was echt goedkoop, van de H&M, ong 15 euro waarschijnlijk, Denk mijn beste koop ooit!


  6 maart, 2016

  Heerlijke items :) ik kan zelf ook niet zonder mijn pantoffels of warme sokken <3


  6 maart, 2016

  Wat een leuke items. Ik moet nog echt een keer een goede blouse kopen


  7 maart, 2016

  De blouse van de only is super leuk!


  7 maart, 2016

  Die blouse vind ik echt prachtig, terwijl de rest mijn stijl niet zo is. Wel een hele mooie lijst, doet me meteen stil staan bij mijn eigen kleren.
  xx