JML #85 / Filmen in Utrecht, plantjes & ziekte

join my life 85

Terwijl ik dit schrijf voel ik me nog steeds een beetje belabberd. Denk: snotneus en slap lichaam. Al een halve week voel ik me niet zo lekker, MAAR ik heb me er níet door laten tegenwerken! Ik heb deze week echt ontzettend veel toffe dingen gedaan, en nu ik al deze foto’s terugzie verbaas ik me er eigenlijk over hoeveel ik wel niet in één week heb kunnen proppen, haha!

Grachten utrecht

Maandag had ik een kort dagje, half twee was ik alweer klaar met school. Dat kwam hartstikke goed uit, want Hillene en ik waren van plan die middag een video te gaan maken in het prachtige Utrecht, voor onze PWS presentatie.

fotografie

Ondanks dat het – precies toen wij aankwamen op de plaats waar we wilden filmen – ging regenen hebben we hele mooie beelden kunnen schieten, jihoe! Afgelopen weekend hebben we ze in elkaar gemonteerd, en het filmpje is bijna af. Zodra alles helemaal klaar is krijgen jullie de video natuurlijk ook te zien!

bokeh foto's

We besloten meteen even gebruik te maken van elkaars fotografiekwaliteiten en schoten wat outfitfoto’s van elkaar! Vlug vlug vlug, terwijl we steeds doorweekter werden :)

canon camera

Toen we terugliepen naar het station kwamen we een heeeeeleboel mooie lampjes tegen <3

random.org

Wauw, wat hebben er uiteindelijk ongelooflijk veel lezers meegedaan aan mijn mega winactie, leuk joh! Afgelopen week koos ik een winnaar uit, geheel random natuurlijk :)

pakketje

Ik pakte het pakketje in…

pakket

…en tapete hem HE-LE-MAAL in! Het enige goede doosje wat ik nog had was een schoenendoos, en voordat die écht goed dicht zit… Ik kreeg gelukkig een berichtje van de winnares dat het pakketje goed was aangekomen en dat ze hem open had gekregen :)

gevulde speculaas

Mama bakte gevulde speculaas <3

zakdoekjes

Dinsdagavond voelde ik me niet zo lekker, en die nacht werd het alleen maar erger. Ik had knallende koppijn, was rillerig, en ik kon niet goed in slaap komen.

warme sokken

De volgende ochtend voelde ik me gelukkig al wel ietsje beter dan die nacht, maar ik had nog wel koorts. Even lekker een dagje thuisblijven en uitzieken dus. Mét mijn warme wollen sokken!

groene smoothie

De koorts had nog geen zin om weg te gaan, dus ik bleef donderdag ook nog een dagje thuis en dronk deze heerlijke groene smoothie. Ik merk wel dat ik het vervelend vind hoor, om ziek te zijn en gewoon niets te kunnen. Ik kan niet zo goed stilzitten :)

tuincentrum

Donderdagmiddag voelde ik me al een stuk beter en ging ik met mijn moeder naar het tuincentrum!

plantjes voor binnen

‘Tuincentrum? Wat heb je daar nou te zoeken Anniek?’ Nou, heel veel! Herinner je deze post nog? Ik besloot mijn plantjesvoornemen waar te gaan maken en heb ruim een half uur rondgeslenterd en twijfelend gewikt en gewogen in het tuincentrum tot ik een mandje vol planten kon afrekenen.

kleine plantjes

Dit plantje vond ik super cute, maar heb ik uiteindelijk toch niet meegenomen.

vintage aktetas

Daarna ging ik nog even door naar de kringloop, waar ik deze geweldige vintage aktetas zag staan!

kringloop

De kringloop had echt onwijs veel leuke spulletjes staan, en ik kon het natuurlijk niet laten wat mee te nemen. Al mijn plantjes- en kringloopaankopen zie je binnenkort terug in een video!

umc utrecht

Vrijdagochtend moest ik ter controle van mijn lip eventjes naar het ziekenhuis. Gelukkig gaat het de goede kant op, en geneest de wond heel goed, yay!

IMG_5515_bewerkt-1

Vrijdagmiddag had ik met Fleur afgesproken om wat outfitfoto’s te gaan maken samen. We konden net twee shoots doen voordat het ging plenzen, en het was zo gezellig! Zeker voor herhaling vatbaar :)

latte macchiato

Die avond dronk ik gezellig wat met een stel goede vriendinnen. Ik nam natuurlijk een Latte Macchiato. #verslaafd

verkeersbord amsterdam

Waar ik vorige week naar Den Bosch afreisde om Avans Hogeschool te bezoeken, ging ik afgelopen zaterdag naar de VU in Amsterdam voor de  open dag. Ik ging naar een aantal studies, maar uiteindelijk bleek communicatiewetenschappen de enige te zijn die er voor mij echt uitsprong. Zeker een studie om nog eens verder naar te kijken!

Komende week wordt weer een lekker druk weekje. De presentatie van mijn profielwerkstuk komt eraan, dinsdag ga ik naar een persdag en inderdaad: Sinterklaasvoorbereidingen. Ik hoop dat ik weer genoeg energie heb om deze week door te komen, ik voel me namelijk nog steeds niet helemaal fit. Ik heb in ieder geval wel ontzettend veel zin in de dingen die ik ga doen!

Vier jij Sinterklaas dit jaar?

Liefs Anniek

 

19 reacties

 • Reply
  Emma
  16 november, 2015 at 07:12

  Jaa, ik vier zeker sinterklaas dit jaar! Communicatiewetenschappen is precies de studie die mij leuk lijkt! Ben je eigenlijk alleen maar hbo’s aan het bezoeken? Ga je niet naar een universiteit kijken?

  • Reply
   Anniek
   16 november, 2015 at 07:13

   Communicatiewetenschappen is een universitaire studie! :)

 • Reply
  Frauke
  16 november, 2015 at 07:27

  Wat een leuke foto’s! Jammer dat je ziek was de afgelopen week, is altijd zo moeilijk inderdaad om dan écht uit te zieken. Maar wel fijn dat je nog veel leuke dingen hebt gedaan! Utrecht is echt prachtig (en de foto’s ook) en die speculoos ziet er heerlijk uit. Wat leuk dat je plantjes hebt gekocht, ik ben al benieuwd! X

 • Reply
  Daphne
  16 november, 2015 at 07:59

  Een week gevuld met het maken van outfitfoto’s… Haha. Wat een leuke foto’s, weer. Veel beterschap. Voor als het nog steeds niet helemaal goed met je gaat!

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  16 november, 2015 at 08:58

  Jij staat altijd super leuk en spontaan op foto’s, ook hier weer :)
  En die gevulde speculaas ziet er erg lekker uit! Zou je misschien eens het recept met ons willen delen? (als je moeder haar geheime ingrediënten wil onthullen natuurlijk ^^)

 • Reply
  Eline
  16 november, 2015 at 09:16

  Wat een leuk weekje, ondanks dat je een beetje ziek was. Ik heb zo veel zin in Sinterklaas. Voor stage moet ik het sinterklaasjournaal volgen en dat vind ik helemaal niet erg!

  • Reply
   Anniek
   16 november, 2015 at 10:17

   Ah, wat supertof dat je dat voor je stage mag doen, lijkt me geweldig! :D Wat voor stage doe je dan eigenlijk?

 • Reply
  Denise
  16 november, 2015 at 09:29

  Leuke foto’s! Ik vier zeker sinterklaas dit jaar, maar liefst 3 surprises(!!!) en waar ik de tijd vandaan ga halen is me nog een raadsel, haha!

 • Reply
  Anna
  16 november, 2015 at 10:10

  Jaaa leuk, lekker naar Utrecht :)! En meh, wat balen dat je ziek was. En een troost wel: met dit regenachtige weer was het misschien best lekker om even binnen/in bed te blijven. En wat tof dat je misschien Communicatie gaat studeren! Doe ik ook, ha :).

  • Reply
   Anniek
   16 november, 2015 at 10:17

   Wat tof dat jij dat ook doet! In welke stad doe jij dat dan? Want in Utrecht zit het helaas niet.. :(

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  16 november, 2015 at 10:19

  Vervelend dat je zo ziek was, nooit leuk! Helaas is het echt weer de tijd ervoor. Ik ben inmiddels al 3 weken verkouden met veel hoesten…blehgh..Leuk om studies te gaan bekijken, ik denk dat Communicatiewetenschappen inderdaad goed aansluit bij jouw interesses!

 • Reply
  BySilke
  16 november, 2015 at 10:29

  Jaaaaa, communicatiewetenschappen! Ik zit nu in mn 3e bachelor (wel in België), dus als je vragen hebt, mag je die altijd stellen! Ik geloof dat het wel op elkaar zal lijken, ook al is het in een ander land ;)

  leuke week alweer! Spijtig dat je je wat ziekjes voelt, word maar gauw beter. En die winnares heb je vast en zeker heel blij gemaakt! Liefs & Fijne week!

 • Reply
  Danielle
  16 november, 2015 at 10:53

  Sinterklaas mag van mij snel voorbij zijn.. ik heb namelijk zin in KERST!!

 • Reply
  Steffi
  16 november, 2015 at 14:46

  Ik vind dit altijd één van de leukste artikelen om te lezen, zo lekker persoonlijk! Ik zag laatst een video van Anna Nooshin op youtube en die heeft mij een beetje geholpen met mijn studiekeuze (al ben ik er nog niet helemaal over uit), maar misschien heb jij er ook wat aan!

 • Reply
  Iris
  16 november, 2015 at 17:42

  Hé, ik was zaterdag ook bij de VU, voor Geneeskunde en Gezondheid&Leven.

 • Reply
  Sanne
  16 november, 2015 at 19:22

  Wat een super leuke foto’s!

 • Reply
  Manon
  16 november, 2015 at 20:11

  Iedereen is ziek deze tijd! Hoop dat je al wat beter bent! leuke fotos x

 • Reply
  Rosemarijn
  16 november, 2015 at 21:10

  Wat ziet Utrecht er onwijs gezellig uit zo. Ik woon dicht in de buurt en ben er expres niet gaan studeren, omdat ik graag eens een andere stad wilde ontdekken (Leiden is het geworden), maar als ik het zo zie…

  Ziet er uit als een leuk weekje, super leuke foto’s heb je weer genomen (mis wel een havermout-ontbijt foto hoor). Hopelijk voel je je snel weer 100%

  Liefs!

 • Reply
  anna
  17 november, 2015 at 21:01

  Vervelend dat je ziek werd, maar je hebt alsnog veel leuke dingen kunnen doen zo te zien! Heerlijk een latte macchiato <3 En ben benieuwd naar je kringloop aankopen, ik ben echt gek op de Kringloop!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.