Five current favourites

five current favourites

Ik vind het altijd heel handig om te zien wat een ander graag gebruikt. Zo leer ik de échte toppers kennen, en word ik voor een heleboel miskopen behoed. (En tot een heleboel geld uitgeven gezet…) Om jullie mijn topproducten van dit moment te laten zien, schreef ik dit artikel, waarin ik 5 favorieten op gebied van beauty, huidverzorging, parfum en fashion laat zien. Enjoy!

Beyonce heat

Beyoncé ‘Heat’

Tegenwoordig brengt zowat iedere celebrity een eigen geur uit. Zo komen de sterren ook een beetje dichterbij het ‘gewone volk’, sloebers zoals wij die geen miljoenen euro’s bezitten. ;) Het is inmiddels alweer 4 jaar geleden dat Beyoncé uitkwam met haar parfum HEAT, maar ik ben nog steeds een groot fan!

‘Heat’ is een heerlijke warme, sensuele geur die niet snel vervliegt. ‘Warm en sensueel’ doet je misschien denken aan een avondgeur, maar ook voor overdag vind ik deze zoete geur prima te dragen.

Geurnoten:

Top: rode vanille orchidee, magnolia, neroli en roze perzik
Hart: kamperfoelienectar, bitterkoekjes en muskus
Basis: reuzenpijnboom, tonkabonen en amber

Hmm, onwijs veel lekkere noten! Ondanks dat het zoveel verschillende noten zijn, kan ik van allemaal wel een vleugje terugruiken. (Ook al weet ik niet precies hoe tonkabonen ruiken…;) ) Kort samengevat: zoete, warme en zwoele geur, met een tintje frisheid!

15,49 voor 15 milliliter, Kruidvat

Kruidvat moisturising dagcreme

Kruidvat Moisturising Dagcreme Aloë Vera

Deze dagcreme gebruik ik nu al een aantal weken, en hij bevalt me erg goed! Hij voelt onwijs lekker aan op mijn huid, hij heeft een soort zijdeachtige finish. Ook trekt hij lekker snel in, waardoor ik gauw verder kan met mijn make-up.

review kruidvat dagcreme

De creme is niet te dik en niet te dun, ik vind de substantie erg fijn. Hij is ook erg hydraterend, mijn huid voelt na het smeren gevoed aan. Fijne budgettopper!

1,49 voor 75 milliliter, Kruidvat

essence longlasting eye pencil hot scorch 019

 

Essence Longlasting Eye Pencil ‘019 Hot Scorch’

Een zwart oogpotlood kan bij sommige mensen gauw hard staan, zo ook bij mij, met mijn blonde haren. Een bruin oogpotlood is dé oplossing: het is een stuk zachter en ‘vriendelijker’, maar geeft je ogen toch net wat meer uitdrukking.

review essence bruin oogpotlood

Het pigment is hartstikke goed (lijkt wat minder op deze foto, maar dat komt door de lichtval), en gedurende de dag blijft de kleur goed op mijn ogen zitten. Wat ik ook wel handig vind, is dat het geen ‘echt’ potlood is, maar dat een uitdraaibare variant. Geen gedoe met slijpen!

1,59, Kruidvat

Tube necklace

 

Tube Necklace

Zo stom, maar ik weet gewoon echt niet meer waar ik deze ketting vandaan heb! Ik draag hem de laatste tijd heel erg veel, het is echt een fijne, simpele ketting die bij onwijs veel looks past. Trouwens, ik denk dat ze bij de H&M wel een soortgelijke ketting zullen verkopen…

palmers cacoa butter review

Palmers Cocoa Butter Formula

Als laatste deze Palmers bodycream. Ik heb deze cream sinds vorig jaar, en in de winter is dit echt dé oplossing voor een droge huid! Er zitten allerlei oliën en boters in, die heerlijk voedend zijn voor je huid. Denk bijvoorbeeld aan cocoaboter en kokosnootolie. Ondanks dat trekt de crème wel redelijk snel in, en laat hij ook geen vettig laagje achter op je huid.

review palmers cacoa butter formula bodycream

De geur vind ik persoonlijk heel lekker, maar ik kan me ook voorstellen dat het niet helemaal je ding is. De cacoa-geur is namelijk best sterk aanwezig.

5,29 voor 250 milliliter, Kruidvat

Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

Liefs Anniek

 

14 reacties

 • Reply
  Esther
  1 november, 2014 at 08:29

  Beyonce heat blijft een fijne geur, en kun je vaak voor een goede prijs scoren bij een drogist (:

 • Reply
  Esmée
  1 november, 2014 at 11:14

  Wat een mooi oogpotlood is dat zeg, leuke kleur! Heat Rush van beyonce lijkt me erg lekker, maar op dit moment vind ik Calvin Klein Euphoria eeen favoriet! X

 • Reply
  Desiree
  1 november, 2014 at 11:16

  Leuk om te zien!! De geur staat ook al erg lang als een van mijn favorieten tussen mijn stash! Fijn weekend! X

 • Reply
  Mira
  1 november, 2014 at 12:20

  Fijn overzichtje, ik vind al je producten zelf ook fijn! Mijn favoriet op dit moment is de sugar scrub van Kneipp met amandelolie:)

  • Reply
   Anniek
   1 november, 2014 at 21:21

   Hm, dat klinkt ook erg goed, ik houd altijd wel van producten met amandelolie erin! Liefs

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  1 november, 2014 at 16:22

  Die ketting is echt tof!

 • Reply
  Petra
  1 november, 2014 at 17:36

  de ketting vind ik wel heel erg leuk, lekker casual…mooi!

 • Reply
  Radianto
  1 november, 2014 at 18:07

  De ketting is simpel maar o zo mooi! <3 Jammer dat je niet meer weet vanwaar je hem hebt! Een bruin oogpotlood moet ik ook maar eens proberen.

 • Reply
  Iris
  1 november, 2014 at 18:50

  Ik zag op de site van H&M zo’n ketting in het zilver.

 • Reply
  Dionne
  1 november, 2014 at 19:48

  Mooie favorieten!

 • Reply
  Milou
  1 november, 2014 at 20:30

  Die ketting vind ik echt super leuk!

 • Reply
  Manon
  1 november, 2014 at 21:39

  Leuk overzicht , Beyoncé heat is zo lekker !!!!

 • Reply
  Vanessa
  2 november, 2014 at 09:56

  Mooie favorieten! Die dagcreme van Kruidvat lijkt me heel fijn voor dat prijsje. Ik heb ook een parfum van Beyoncé, Midnight Heat, de paarse variant. Een heerlijke geur voor ‘s avonds!

 • Reply
  Eva
  2 november, 2014 at 10:39

  Wat een leuke favorieten. Ik ben benieuwd naar die cacao butter en wat een mooie ketting xx

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.