Five Favourites At Friday

five favourites at friday

Yes, eindelijk is het vakantie! Of nou ja, eindelijk, zo lang is het nog niet geleden dat het kerstvakantie was, maar toch ben ik er wel echt aan toe. Ik heb net een lange toetsweek achter de rug, en een weekje rust kan nooit kwaad. Ik wil de vakantie graag inluiden met een nieuwe Five Favourites At Friday: vijf favorieten van de afgelopen tijd in allerlei verschillende categoriën!

Franse tulpen

Wauw, hoe mooi zijn deze bloemen!? Deze rode, oranje en gele bloemen staan bij ons nu al een tijdje in de woonkamer, en ik merk dat ik er zo van geniet! In de winter wordt alles buiten kaal en dood, en zo’n kleurige bos bloemen geeft me dan echt een voorjaarsgevoel. Ik zie mezelf al helemaal in korte broekjes en jurkjes rondlopen en genieten van de zon. Persoonlijk heb ik altijd het gevoel dat alles beter is in de lente en de zomer. Je bent vrolijker, het is warmer, en 6 weken vakantie is ook niet mis! Deze Franse tulpen helpen mee dat gevoel al een beetje op te wekken :)

MUA eyebrow pencil

Je hebt vele verschillende soorten wenkbrauwen. Breed, smal, borstelig, bijna transparant, bij iedereen zijn ze weer anders. Ik ben zelf blond, en mijn wenkbrauwen zijn dus ook niet erg donker, hoewel het bij mij nog meevalt vergeleken met veel andere blonde mensen.

De laatste tijd gebruik ik het bovenstaande wenkbrauwpotloodje erg veel. Ik kocht hem afgelopen zomer in Schotland, en daarna heb ik hem een beetje laten liggen. Of ik tekende mijn wenkbrauwen helemaal niet bij, of ik gebruikte een kitje van Essence, die ook erg fijn werkt. Maar de laatste tijd pak ik deze ‘eyebrow pen’ van MUA er steeds vaker bij! Het is de perfecte kleur voor mij, het is ideaal om even snel je wenkbrauwen bij te werken, en doordat er op de achterkant nog een spoolie zit waarmee je het potlood kan vervagen, ziet het er ook heel natuurlijk uit, perfect! En als jij nog nooit je wenkbrauwen hebt bijgetekend: probeer het eens een keer! Je hoeft het helemaal niet per sé te doen, maar het is wel leuk om te zien hoe erg je wenkbrauwen invloed hebben op je gezicht. Als je ze bijtekend krijg je vaak een veel ‘sprekendere’ look! (Binnenkort review online!)

Gouden kettinkje

Statementkettingen zijn al een paar jaar helemaal hot & happening. Maar in al die verscheidenheid van grote, indrukwekkende en kleurige sieraden moeten we wat mij betreft ook zeker de kleintjes niet vergeten! Een kettinkje zoals hierboven is hartstikke simpel, maar staat heel mooi en klassiek. Dit kettinkje kom van de Primark en heb ik de afgelopen tijd veel gedragen!

Crushed cristals catrice

Al een paar keer was ik langs onze plaatselijke Kruidvat gegaan. Hebben ze nou éíndelijk de nieuwe collectie van Essence en Catrice al?? Nope, ‘eind van deze week komt alles binnen’. Ja dag, zolang ga ik niet wachten! Zo ongeveer heel blogland had de nieuwste items al binnen, en ook ik was super nieuwsgierig! Dus bedacht ik een plan. ‘No way dat ik zo lang ga wachten, ik zit midden in de toetsweek dus ik ben telkens vroeg uit, ik ga gewoon uit school even langs een filiaal in Utrecht, wie weet dat ze de nieuwe collectie daar al hebben.’ En ja hoor, alles stond er mooi uitgestald.

Wat ik echt niet kon laten liggen waren deze twee lakjes, en wat ben ik blij dat ik ze meegenomen heb! Het zijn prachtige lakjes met een zanderige structuur en VEEL glitters. Dáár houd ik van. (Ook van deze lakjes komt binnenkort een review online!)

Beach Hammock

Zoals ik al zei heb ik komende week lekker vakantie. Heerlijk, daar ben ik echt aan toe. Ik heb de komende week expres niet te vol gepland, want vorige vakantie, de kerstvakantie, had ik zo ongeveer al mijn dagen wel een afspraak. Hartstikke leuk, maar aan een beetje uitrusten kwam ik niet echt toe. Maar oké, helemaal niks doen in de vakantie is ook niet echt mijn ding, dus ik heb al wel een aantal afspraken staan. Ook ben ik van plan lekker veel te gaan bloggen, daar heb ik dan alle tijd voor!

Als ik het goed heb, moet regio Noord nog een weekje wachten tot ze vakantie hebben, en de mensen die al weer wat ouder zijn die hebben vaak helemaal geen vakantie rond deze tijd. Maar kop op, je slaat je er wel doorheen ;) Gewoon af en toen eens lekker een verwendagje voor jezelf plannen!

Dit waren mijn Five Favourites. Wat zijn jouw favorieten van de laatste tijd?

Liefs Anniek

6 reacties

 • Reply
  Rosa
  14 februari, 2014 at 08:13

  Die bloemen zijn echt super! Geniet van je vakantie:)

  • Reply
   Anniek
   14 februari, 2014 at 20:36

   Dankjewel! :)

 • Reply
  Petra
  14 februari, 2014 at 18:48

  Wow,……die bloemen zijn inderdaad prachtig en ik kan mij levendig voorstellen dat je daar heel erg van geniet….

  Leuk om dit artikel te lezen,
  Groetjes petra

 • Reply
  Judith
  15 februari, 2014 at 19:37

  wat een mooi kettinkje :)
  en geniet van je vakantie, ik moet nog een toetsweek en dan ook vakantie :D

  • Reply
   Anniek
   15 februari, 2014 at 21:53

   Ah, succes meid!

 • Reply
  Joëlle
  16 februari, 2014 at 20:26

  Leuk leuk! Ik heb gelukkig ook vakantie! Geniet ervan!
  x

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.